USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Довідкова революція: з 1 жовтня чиновники самі шукатимуть документи

1 Жовтня 2015 13:08
Владні установи втратили право вимагати від українців паперові довідки з інформацією щодо майна чи бізнесу. Це стосується державного реєстру речових прав на нерухоме майно та єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб – підприємців.

З 1 жовтня працівники райдержадміністрацій та центрів надання адміністративних послуг не мають права вимагати від заявника довідок, витягів і виписок, а зобов'язані отримувати їх самостійно з електронних реєстрів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

«Відзавтра (1 жовтня - ред.) чиновники не мають права вимагати від заявника довідок, витягів і виписок. Усю інформацію вони можуть отримати безпосередньо з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», — зазначив міністр.

Зі слів Петренка, представники місцевої влади мали достатньо часу, щоб підключитись до електронних реєстрів та спростити життя мільйонам українців.

ПІДКЛЮЧЕНІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ. ІНФОГРАФІКА

Друзі!1 жовтня, тобто вже завтра, спливає термін виділений представникам райдержадміністрації та ЦНАПів для підключенн...

Posted by Павло Петренко on 30 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 1 Жовтня 2015 15:54
"А ваших даних в реєстрі немає, отже вас не існує. Наступний!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus