USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два прикордонні села Волині – відрізані від світу поганими дорогами

18 Вересня 2015 10:29
Дві тисячі мешканців сіл Гута і Тур Ратнівського району страждають через зруйновану дорогу. Свого часу цими шляхами не могли проїхати навіть пожежники. Аби загасити вогонь на торфовищах, що й казати про інший транспорт.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради вчора, 17 вересня.

Депутат обласної ради Володимир Бондар оголосив запит, в якому попросив передбачити кошти на ремонт доріг у Ратнівському районі.

Так, села Гута і Тур – прикордонні, в них розташовані міжнародні пункти пропуску з Республікою Білорусь. А вони, так би мовити «крайні в державі». Зі слів Володимира Бондаря, дорожнє покриття там у вкрай незадовільному стан.

Через погані дороги туди не доїжджає швидка, свого часу в села не могли проїхати пожежники гасити торфовища. Перевізники також відмовляються туди пускати маршрутки, аби не нищити техніку. А в обох селах - більше 2 тисяч мешканців.

Відтак, Володимир Бондар звернувся до голови ОДА та голови Служби автомобільних доріг області з проханням повідомити, чи запланований ремонт доріг до цих сіл цього року. Якщо ж кошти на ці потреби у 2015 році не передбачені, то закласти їх у бюджеті наступного року.

Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus