USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Двом комунальним підприємствам Луцька шукають керівників

16 Червня 2016 13:19
У Луцьку оголосили конкурс на заміщення вакантних посад комунальних підприємств. Зокрема, конкурс на керівника Палацу культури міста Луцька та Луцької міської централізованої бібліотечної системи оголосили згідно з відповідним розпорядженням Луцького міського голови.

Так, управлінню культури міста проведе конкурс із призначення керівників комунальних закладів «Палац культури міста Луцька» та «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Конкурс оголошено відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про культуру», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 16 Червня 2016 14:51
Давно пора було це зробити. Пенсіонерів потрібно не призначати особливо в бібліотеки,що може робити там пенсіонерка 61 рік,яка вже 6 років на пенсії.Совдеповка,молодь повинна очолювати бібілотечні заклади,яких у нас в луцьку ох як багато,як бліх розвелося.А користь від них яка?Але ж їх не випреш з цих посад,видно високоплачувана,коли так стрімко держаться
1 до лучанка Показати IP 16 Червня 2016 20:33
якби ще всі так працювали як та совдепівка!
Аня Показати IP 16 Червня 2016 21:55
І людина хороша ,і працює добре ,але дайте дорогу молодим.Нехай на пенсії попрацює простим бібліотекарем. Ащирою порадою допоможе наступнику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus