USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Екс-голова Горохівської РДА знову пробирається в чиновники

1 Квітня 2014 18:33
Колишня голова Горохівської РДА та головна «регіоналка» району Жанна Савчук після звільнення з посади планує влаштуватися на роботу у районне управління освіти. Про це повідомляє «Вголос» з посиланням на власні джерела.

«До призначення на посаду голови Горохівської РДА у лютому 2011 року Жанна Савчук працювала вчителем початкових класів ЗОШ I-II ступеня села Квасів Горохівського району (1990-2010 роки).

Після повалення Януковича вона залишилася без роботи. Однак, схоже, чиновниця, яка раніше заявляла про те, що не піде з посади голови РДА, поки Янукович не піде з посади президента, таки планує пробратися у чиновники, хай і меншого масштабу.

Так, останнім часом Жанна Савчук активно шукає можливості влаштуватися чиновником в управління освіти Горохівської РДА. І це попри те. що громада району не сприйме такого призначення», – повідомило джерело.

Також, як повідомили джерела, після звільнення з посади голови Горохівської РДА Жанна Савчук продовжувала кілька днів користуватися службовим авто.

Як відомо, Жанна Савчук очолювала Горохівську РДА у період правління режиму Януковича. Чиновник відзначилася тим, що змушувала вчителів передплачувати газету «Волинь. Регіон».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus