USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-очільника волинської міліції Терещука люстрували. ОНОВЛЕНО

5 Червня 2015 13:55
Начальник міліції Києва, екс-очільник волинської міліції потрапив під люстрацію. Про це інформує Українська правда.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявляє про звільнення начальника Головного управління МВС у Києві в порядку люстрації. Про це він сказав під час години запитань до уряду в п'ятницю у ВР.

"Сьогодні звільнений начальник київської міліції, який потрапив під люстрацію і так само у всіх правоохороннних органах країни і державної служби проводиться щоденна перевірка кадрів", - йдеться у повідомленні.

Прем'єр також закликав депутатів підтримати позицію Мін'юсту і продовжити процес очищення влади.

Згодом звільнення голови київської міліції Олександра Терещука із займаної посади підтвердили і в МВС.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

Згідно з данними прес-служби МВС, відповідний наказ підписали у Міністерстві внутрішніх справ.

"Глава МВС України Арсен Аваков підписав наказ про звільнення генерал-майора міліції Олександра Терещука з посади начальника ГУМВС України в Києві", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, ГУМВС України у Києві з 22 липня 2014 року очолював генерал-майор Олександр Терещук.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Терещук побудував триповерховий особняк на землі, яка заарештована за підозрою в незаконному виділенні.

Сам Терещук заявляв, що має всі необхідні акти на землю, і будівництво його будинку було повністю законним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
думка Показати IP 5 Червня 2015 11:31
Ну шо.....Гузь таки переміг!
Хаха до думка Показати IP 5 Червня 2015 11:38
Значить так(цитую Гуся), люстрація проходить як і повинна була проходити, а те шо Гузь постить свої умозаключєнія і фантазії у фейсбуці не робить його віновніком торжества. З волинських мажоритарників він хай і самий балакучий, але толку поки мало. Позєр і піарщик. Любить покричати, поскакати, але у ВР дорослі дяді не часто йому це позволяють, то добре є соцмережі. Просто на фоні мовчазного ковельчанина і олігархічної трійці трохи виділяється, а так нічого особливого
Юрист до думка Показати IP 5 Червня 2015 11:55
Звільнили завдяки журналістам а не Гузю.Гузь навіть в парламенті має кличку "ГУСЬ"(говорять помічники інших депутатів Волині.А якщо хотось пишається кришувальником і хабарникоом Шпигою то грош йому ціна. Всі знають, який був конкурс(ПС,Самооборона) призначили "свою людину".І призначення Терещука це не заслуга його самого а заслуга Авакова і його прихвоснів.
Вася до думка Показати IP 6 Червня 2015 07:59
За таких козлів як Терещук всі наші проблеми
не пацик Показати IP 5 Червня 2015 11:48
але він був обраний на конкурсній основі так само як шпига ? то виникае питання що то за конкурс і що то за люстрація ? чи може Аваков цього незнав ? причому тут Гузь ? журналісти розкопали що Терещук як і купа ментів-сбушників-прокурорських звела забудови на арештованій землі-почали тиснути-писати -вимагати поки терещука незвільнили : це факт якби нежурналісти ця жирна свиння виніцька дальше би до міністра дослужився
!!!! до не пацик Показати IP 5 Червня 2015 22:16
але він був обраний на конкурсній основі так само як шпига ? то виникае питання що то за конкурс і що то за люстрація ? журналісти розкопали що Терещук як і купа ментів-сбушників-прокурорських звела забудови на арештованій землі-почали тиснути-писати -вимагати поки терещука незвільнили : тре думати ШПИЗІ П П. Що далі буде ...
До дописувачів Показати IP 5 Червня 2015 13:20
Гузь (чи ГУСЬ)-позор Волині у ВРУ! Горлопан, піарист, популіст.... Назвіть, що він практично зробив для Волині??? Ну хоч щось приземлене, практичне, реальне. Палити скати біля адміністрацій, міліцій, прокуратур, тупати ногами та ходити в балаклавах по мирному українському місту на Заході України... Трощити ОДА, коли там нікого немає для картинки на каналах. Розумні люди, Ви чекали від нього конструктивної роботи в Раді? А він в житті взагалі колись суспільно корисною працею займався, крім горлопанства, популізма, критиканства.... Гузь- він і є ГУСЬ!
Андрій до До дописувачів Показати IP 5 Червня 2015 14:59
Яким би він не був,як і кожен з нас має якійсь вади.Людина має свою позицію,людина здатна на вчинок,на відміну від Вас,що відріклися від свого імені.Так,що не судіть і не судимі будите...
Поживем-побачим Показати IP 5 Червня 2015 13:33
Це не саме страшне для нього. Я впевнений, що з часом він десь-таки "спливе". І на досить нормальній посаді або при комусь...
лучани Показати IP 5 Червня 2015 14:02
Давно пора. Народ добре памятає ,як Терещук разом з тітушками барикадувався в приміщені ОДА. І світлошумові гранати наказав кидати з даху Управи.
народ Показати IP 5 Червня 2015 15:23
ГУСЬ ПО ТРОЩИТИ ПО ТРОЩИВ А РЕМОНТУВАЛИ ІНШІ ЛЮДИ
свідок Показати IP 5 Червня 2015 15:25
ти що прид*рок???що ти ліпиш???якї тітушки???звернись до психолога,внас від самого початку тітушок не було.Шановні модернатори зверніть увагу на цього дописувача хай невносить неправдиві дані про події,що вілбувались у нашому місті
лучани до свідок Показати IP 5 Червня 2015 16:05
Невідмазуй. По телебаченню показали кримінальні лиця, який Клімчук називав друзями.
чИТАЙуВАЖНО Показати IP 5 Червня 2015 22:33
Цитую Глава МВС України Арсен Аваков підписав наказ про звільнення генерал-майора міліції Олександра Терещука з посади начальника ГУМВС України в Києві" Не з МВС, а з посади... Думаю далі буде.
не пацик до чИТАЙуВАЖНО Показати IP 6 Червня 2015 06:14
далі нічого небуде- буде як завжди КОРРУПЦІЯ ! наше любиме рідне хоч воно слово чуже а в Украіні розквітло буйним цвітом !
Анонім Показати IP 8 Червня 2015 05:21
Терещук настоящий генерал, а не так як Шпига продажна су.......ка прогінається під ПС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus