USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фермери Волині пропонують свою команду у владу

12 Березня 2014 13:24
Техніка сільгосппідприємств області вийде в поле, незалежно від того, хто займатиме посаду начальника профільного управління. Але поки що часом аграрний комплекс Волині залишається без менеджерів-управлінців.

Волинські аграрії чи фермери давно є самодостатніми. Але хто координуватиме систему численних державних програм, дотації, тощо? Учора Асоціація фермерів та землевласників Волині назвала не лише свого кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації з аграрних питань, а й претендентів на інші крісла. Про це повідомляє «Волинська газета».

Команда, за повідомленням асоціації, виглядає так: М. Т. Собуцький – заступник голови ОДА по АПК; О. С. Книш – керівник департаменту АПК; В. А. Демковський – керівник сільськогосподарської інспекції; В. В. Лук’янчук – голова Ковельської РДА; В. А. Мороз – голова Турійської РДА; Ю. Ф. Цейко – голова Луцької РДА; О. В. Дулюк – голова Рожищенської РДА".

Хто є хто? Микола Собуцький – депутат облради від ВО «Свобода», заступник голови Асоціації фермерів та землевласників Волині, Господарює на теренах Луцького р-ну. Брав активну участь у подіях Майдану.

Юрій Цейко – авторитетний у районі підприємець, директор ПП «Фабрика солодощів "Ласка", що у с. Голишів Луцького р-ну. Активний учасник Майдану, депутат Луцької районної ради кількох скликань, член «Батьківщини». Віктор Лук’янчук – голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині, господарює на Ковельщині, депутат Ковельської районної ради від «Батьківщини», активіст Майдану. Олександр Дулюк – член ВО «Свобода», проживає у м. Рожище, під №206 перебував у списках «Свободи» на виборах до ВРУ. Віктор Мороз – очолює асоціацію фермерів Турійського р-ну, фермерує в с. Новий Двір. Валерій Демковський – фермер з Іваничівського р-ну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
село Показати IP 12 Березня 2014 13:28
О то нехай і фермерують, а не лізуть у кабінети!!!
село до село Показати IP 12 Березня 2014 13:52
А жерти що будеш????
Анонім Показати IP 12 Березня 2014 13:32
Особисто не знаю цих людей і ніколи про них не чула, проте, якщо люди керують своїми підприємствами та мають прибуток або певний досвід у галузі, то чому б і ні?
я Показати IP 12 Березня 2014 13:44
а Книш хто???
місто Показати IP 12 Березня 2014 14:03
Якщо бізнесмен,то не державний чиновник.А в нас,якщо "крутелик",то обов'язково мусить бути при владі,щоб захищати і нарощувати свій бізнес.От такий в нас стиль життя.Вони пхаються,а ми їм допомагаємо,голосуємо,вихваляємо,бо вони найкращі ніби ми живемо в Африці,що дійсно нема з кого вибрати.Пролізли до корита і на нас ... ложили.Що вибираємо,те й маємо.
Всезнайко Показати IP 12 Березня 2014 14:23
Найкраща кандидатура - Цейко. Тільки ініціали неправильно... Ю.Ф. треба
віто Показати IP 12 Березня 2014 14:28
Серед наведених прізвищ знаю тільки Юрія Цейка. Небайдужий, успішний господар, громадянин та патріот. Голова райадміністрації - не політик, а господарник та організатор. Так що бізнес тут не зашкодить, а допоможе: зміг організувати успішний бізнес - зможе керувати господарством району. Підтримую. Ю.Цейко - достойна людина.
Мирон Павлович до віто Показати IP 14 Квітня 2014 19:01
Повністю підтримую!!!! на всі 100%! Цейко Юрій чудова, відверта, освідчена людина. На його підприємство черги на роботу записуються на 2 роки вперед. Принаймі знаю одне точно - на посаді він не за гроші, бо в нього й так їх достатньо. І взагалі таких патріотів би на усі посади в Україні. А те що багатий, скажу так - у бідного набагато більше спокуси вкрасти, бо в нього немає, а хочеться жити краще.... Просто ВПЕВНЕНИЙ, - Цейко найкращий вибір для району, а то й для області.
РОЖИЩЕ Показати IP 12 Березня 2014 14:41
Дулюк- голова .....А ЩО ,Г ОБЛІНИ ВЖЕ ПОВИЛАЗИЛИ З-ПІД ЗЕМЛІ ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рожищани до РОЖИЩЕ Показати IP 12 Березня 2014 14:56
Слава контрабасу!!!
Село Показати IP 12 Березня 2014 14:54
Триндець Волині. Назвали майже всіх руйнаторів в т. ч. Цейко
Мирон Павлович до Село Показати IP 14 Квітня 2014 19:04
не знаю як там інші, а Цейка ти тут не плюндруй. А хочеш про нього щось взнати - поїдь по селам району, а там поганого про нього ніхто не скаже...
Лікар Показати IP 12 Березня 2014 14:58
Який жах .
Анонім Показати IP 12 Березня 2014 15:02
Можливо в сьогоднійшій ситуації є сенс висувати на посади людей, які вже мають певний план дій для виводу економіки Волині з кризи?
Українець Показати IP 12 Березня 2014 15:24
Дулюк - контрабанда основний заробіток, ввезення автомобілів і розмитнення по знайомству, скупка за безцінь через аукціон , з попереднім відкатом,конфіскованого за борги майна розбирання будівель, на цеглу, вирізка металобрухту і це все поза будь якими сплатами податків це невеликий перелік діяльності"чесних рожищенських люстраторів" і воно ще лізе до сільського господарства.Боже куди ти дивишся? Чи ти взагалі замружився? А ти відвернувся зовсім і вся нечисть полізла з темних закутків на Україну.
О, боже мій милосерд Показати IP 12 Березня 2014 17:19
Цеж треба дожити до такого сорому _ щоб читити такий супер склад команди...
село Показати IP 12 Березня 2014 19:56
Цейко не має диплома про вищу освіту, зруйнує район вщент, як Собуцький накерує
Мирон Павлович до село Показати IP 14 Квітня 2014 19:10
і ще один дурень!!! Ти думай що пишеш!! Якщо людина побудувала ЧЕСНО такий бізнес, з самих низів і сараїв, всі окружні села на очах бачили розвиток його бізнесу - ПОСТУПОВИЙ, і сам мурував, і майстрував обладнання, і що тільки не робив. То для чого той диплом взагалі? Він вміє керувати, він не буде красти, і він СПРАВЖНІЙ Патріот - що ще треба??
city до село Показати IP 27 Вересня 2014 19:34
Цейко має не тільки освіту, але й велике серце патріота, і голову на місці. Хоча я так близько його не знаю, але бачила в роботі
правому сектору Показати IP 12 Березня 2014 19:59
повна фальсифікація, Асоціяація не називала своїх кандидатів, ради асоціації не було, перші кроки Собуцького брехливі
Селу Показати IP 13 Березня 2014 18:09
А ви маєте диплома? Це показник чого? знання філософії? вищої математики?астрономії? чи може вміння спілкування з людьми? вирішення виробничих питань на практиці для досягнення позитивних результатів? Ну візьміть студентів з дипломами про "викшу" освіту. Дуже подобаються, наприклад, будівельники наші і проектанти юні після ЛНТУ - таке відчуття що й інтернету з доступом до готових ідей і рішень не мають, а тільки "жовті" радянські книжки. Лікарі, юристи з вишами теж - одна втіха. Тільки практична робота під керівництвом досвідчених практиків які чогось досягли з поступовим внесенням нових ідей. Візьміть Курченка - супер модний олігарх, Фірташ - теж - і що??? нечесно, шахрайськими схемами, злочинці, а ще місяць тому - мозговиті господарники. А тепер розглянемо діяльність Цейка Ю.Ф. - зробив, організував, розвиває по мірі можливостей своїх. Поїдьте в Голишів, пройдіться, поговоріть з людьми. В нього навіть огорожа біля хати прозора :) Не боїться і не ховається. Заперечите?
І н с п е к т о р Показати IP 14 Березня 2014 01:43
хлібороби Волині і всієї України ніколи не надіялися на допомогу влади в аграрному секторі. Все те, що робилось для села попередніми владами, це замилювання очей та ілюзія. Якщо комусь щось перепадало, то тільки тим, хто мав доступ до корита. З тих хлопців кого пропонують, більшість ще просити треба, щоб вони дали згоду спалити себе заради справедливості,відтворення рівних умов для подальшого господарювання,, відміни нікчемних законів які заважають, забовязати усіх сплачувати справедливі спрощені податки і жити в подальшому не гірше європейців.A землю ми любимо більше ніж портфелі у владі.Просіть, бо передумаємо, і будуть керувати ті, хто до цьго штани у кріслах протирав.
Олеся Показати IP 14 Квітня 2014 19:14
Цейка знаю, точно наведе лад в районі, аби не заважали йому працювати
Савко Показати IP 14 Квітня 2014 19:24
Підтримую - Юра Цейко, найкраща кандидитура, буде діло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus