USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Генпрокуратура не знайшла винних у втечі Клюєва

7 Жовтня 2015 21:07
Генеральна прокуратура України не знайшла винних у втечі народного депутата Сергія Клюєва.

Про це йдеться у листі ГПУ у відповідь на звернення народного депутата Сергія Лещенка, - повідомляє "Українська правда".

"У ході слідства перевіряються обставини втечі Клюєва С.П. у тому числі щодо можливого сприяння йому в цьому певними службовими особами, однак, конкретних фактів, які б це підтверджували, не встановили", - сказано у відповіді.

Також додали, що продовжують шукати народного депутата.

Як відомо, 3 червня Верховна Рада дала згоду на арешт Клюєва. Попри те, що було відомо про спроби Клюєва втекти, не було вжито заходів, аби перешкодити йому в цьому.

Згодом його оголосили в розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
якщо так Показати IP 7 Жовтня 2015 21:54
Тоді винен генпрокурор.
опа Показати IP 7 Жовтня 2015 22:26
І той, хто запропонував та призначив такого генпрокурора.
ЗАТО Показати IP 8 Жовтня 2015 07:32
Пани чубляться,а в холопів чуби тріщать
Степан Показати IP 8 Жовтня 2015 08:15
Коли Клюєв ще був віце-премєром, видатний діяч ЗМІ Олексій Шумик всім хвалився, що якщо Клюєв стане премєром, то він буде начальником ягодниської митниці. Клюєв утік з держави, а Шумик далі грає в компютері триньку (це весь його інтелектуальний розвиток). Є народне прислівя: лопнула пі.да - пропали гроші. Так вийшло і в Шумика. Баба базарна. Шкура продажна. Продається з нюх тютюну.
Бувалий Показати IP 8 Жовтня 2015 09:54
Це реальна оцінка нашій владі ,прокуратурі,СБУ, - над нами весь світ сміється. В Україні продовжує керувати державою - тіньовий уряд !!!! А народно обраний тільки теоретично рулить !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus