USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клюєва не випустили з Борисполя

3 Червня 2015 22:05
Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» заборонили народному депутату Сергію Клюєву вилетіти до Відня (Австрія). Про це повідомляє LB.ua з посиланням на прес-службу політика.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, з Клюєва і Мельничука зняли депутатську недоторканність. За зняття депутатської недоторканості з Сергія Клюєва проголосували 287 депутатів і таким чином надали згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності. Клюєва підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах, йому загрожує більше 10 років позбавлення волі.

«Незаконна заборона на виїзд з країни позбавила мене права захисту і можливості донести свою позицію в офіційні органи ЄС з приводу мого переслідування в Україні», - заявив нардеп.

З його слів, без будь-яких правових підстав, влада обмежила йому свободу переміщення.

Сам політик поскаржився, що прикордонна служба в аеропорту «Бориспіль» без пояснення причин заборонила йому вирушити до Відня (Австрія).

Депутат заявив, що хотів вилетіти до Відня, щоб зустрітися зі своїми адвокатами і дати офіційні пояснення чиновникам ЄС напередодні розгляду 5 червня в Брюсселі питання про продовження введених проти Клюєва санкцій Євросоюзу.

При цьому він зазначив, що буде і надалі з'являтися за усіма викликами Генеральної прокуратури або інших органів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
петро Показати IP 3 Червня 2015 22:49
Посидь ,**ко. Не крадь,**ко. Це ж який простий украінець з сьогодні на сьогодні може вилетіти до Відня? Тільки злодіюка.
Анонім до петро Показати IP 3 Червня 2015 22:55
А почему ты не выдвигаешь аналогичные претензии к нынешним власть имущим? Или ты реально считаешь, что они лучше?
прості бдні люди Показати IP 4 Червня 2015 00:15
Ой ніби тільки цей краде. А ті що зараз у корита то що не крадуть не беруть а живуть на одну державну зарплату?
луч до прості бдні люди Показати IP 4 Червня 2015 12:03
нехай ці що зараз посадять папередників, а потім війни скінчиться і цих на гіляку
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 05:17
Це якийсь простий прикордонник помилився. Того прикордонника треба наказати-щоб тиждень без вихідних,або перевести в Ягодин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus