USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Головний митник Волині назвав причини скорочення кількості МП

16 Лютого 2016 16:50
Зменшивши кількість постів від 11 до 7, у січні Волинська митниця ДФС забезпечила понад 230 мільйонів гривень платежів до Держбюджету та провела структурні зміни.

Як останні події вплинули на працівників митниці та що змінилося у її роботі з проведеними реформами журналістам ТРК Аверс розповів головний митник області Юрій Мацібора, - інформує Під прицілом.

На Волинській митниці ліквідовуються 4 митних пости: «Устилуг», «Нововолинськ», «Ізов» та «Заболоття». У структурі залишили лише 7 постів. Керівники митниці переконують, що реформа дозволить раціональніше використовувати кадровий потенціал та зекономить фінанси. Разом з тим вони запевняють, що реорганізацію провели згідно з міжнародними договорами.

Кількість особового складу на пунктах пропуску, що межують з Польщею, повинна бути однаковою по обидві сторони кордону. Працівників не скорочували, а раціоналізували роботу.

«Ми одні з трьох митниць, які відстояли свою штатну чисельність. Як вона і була 637 посадових осіб, так і залишилась», - розповів виконувач обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Зі слів очільника митниці, за підсумками січня індекативні показники виконано більш ніж на 100%. На облаштування волинських доріг перерахували 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Про передачу волинських митниць до іноземних компаній Юрій Мацібора знає лише з новин та запевняє, що жодних документів йому наразі не надходило.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 16 Лютого 2016 16:55
на митниці стрижуть бабло аж гай шумить, а митників ніхто не чіпає
!!! Показати IP 16 Лютого 2016 18:32
То точно! сигарети возять і нікому нічого!!гроші стрижуть..
Валентин Показати IP 16 Лютого 2016 20:19
Їх усіх потрібно розстріляти без суду, а керівників разом з родиною. Там одна сволота працює. Скільки можна про цих хабарників говорити. за 25 років нічого не змінилося.
задрл решалы на тмжн до Валентин Показати IP 16 Лютого 2016 21:50
двадцать лет езжу и ни разу не платил.не вози контрабас.уверен налоги с этогоне платиш,а субсидии первый в очереди,ты же б*я безробитный с ущеммленным концом от крывавой влады.из-за вас пдрв постоянные очереди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus