USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Голову Луцької райради хочуть усунути з посади

6 Листопада 2014 11:51
Прокуратура Луцького району вимагала від депутатів відмінити незаконне, на її думку, рішення про обрання Олексія Гвоздецького головою Луцької районної ради, - інформує «Волинська газета».

30 жовтня під час 37-ї сесії Луцької райради обранці розглядали подання прокуратури Луцького району від 24 жовтня цього року «Про усунення порушень вимог Конституції України, Податкового кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади запобігання і протидії корупції». Йшлося – про законність перебування на посаді голови Луцької районної ради Олексія Гвоздецького.

Представники прокуратури, якою, до речі, керує Сергій Масалов, наполягали на необхідності скасування рішення районної ради від 21 лютого цього року №31/7 «Про обрання голови Луцької районної ради».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, депутати Луцької райради, які 21 лютого прийшли на сесію, вони помітно нервували, відмовлялися будь-що коментувати. А тим часом голова Ігор Волошенюк закрився у своєму кабінеті із окремими представниками опозиційних сил. За дверима було чути, що чоловіки голосно й емоційно висловлюються. А потім на землі вже лежали розкидані документи і розбиті статуетки.
Та все ж батьківщинівець Олексій Гвоздецький змінив на посаді регіонала Ігоря Волошенюка в розпал Революції гідності, 21 лютого. Того дня Ігор Волошенюк написав заяву про намір піти у відставку. Згодом під час позачергової сесії райради оголосили й про розпуск фракції Партії регіонів та вихід із партійних рядів 12 депутатів. Того ж дня 38 із 51-го депутата проголосували за обрання головою керівника фракції «Батьківщина» Олексія Гвоздецького.

Згідно з неофіційною інформацією, пізніше Ігор Волошенюк написав заяву до прокуратури, в якій вказав: пішов із посади під тиском. Усі його колишні однопартійці нібито теж підтвердили, що не брали участі в голосуванні 21 лютого. Це й стало підставою для подання прокуратури. І – неабияк здивувало більшість обранців. У залі лунали крики «ганьба», адресовані представникам прокуратури.

У результаті проект рішення не набрав належної кількості голосів.

Крім того, днями стало відомо, що голову Луцької райради Олексія Гвоздецького нібито безпідставно звинувачують у наживі на мільйон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
коля Показати IP 6 Листопада 2014 11:57
ловлять рибку в мутній воді. мабуть хтось вже хоче на цю посаду. в країні війна а вони гроші ділять і далі крадуть а люди прості збирають на одяг і харчі в супермаркетах стоять таці
пенсіонер до коля Показати IP 6 Листопада 2014 14:41
Що одне , що друге, а хапуга Масалов Ще має якесь право дзявкати бидло злодійське. За таких як він його шеф Гиль з маєтками джипами перетворили законість як чистий рекет для себе. Козлів в штрафбати і під Донецьк і нехай бог розсудить
Дьодік Показати IP 6 Листопада 2014 11:59
Не знаю Гвоздецького, ... але пан Масалов уже попродував маєтки в с. Люб"язь біля озера і в Рожищанському районі? - Чи бере приклад з генпрокурора Яреми? З такими кадрами Потрошенку залишилось царювати півроку-рік.
Такі да! Показати IP 6 Листопада 2014 12:06
Рідний брат Сергія Масалова при убивці Януковичі був головою Рожищанської РДА - може для ньго "розчищають" тепле місце?
Знаю Показати IP 6 Листопада 2014 12:21
Що Волошенюк, що Гвоздецький одного поля ягоди. Розстріляти обох і помилки не буде.
вовк Показати IP 6 Листопада 2014 12:35
Сірожа Масалов вже яхти і коней, дачі і автомобілі, озера і ліси вже роздав у мозолясті трудові руки, що роздзявляє пельку при новій владі? Люстрацію вже пройшов?
www Показати IP 6 Листопада 2014 13:12
Та он нероба Собуцький теж бігає и мутить!:) А як сам був на посаді то нічогісенькі не робив!!!
ТТ до www Показати IP 6 Листопада 2014 13:44
+1000%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus