USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівника Луцького КХП № 2 хочуть змінити

8 Грудня 2014 11:41
Впродовж тижня працівники облдержадміністрації готують конкурс на посаду керівника «Луцького комбінату хлібопродуктів № 2» в Луцьку. Виграє його той, хто підготує ефективніший бізнес-план.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 8-го грудня.

«Тиждень даю для підготовки умов конкурсу й висвітлення про це в ЗМІ. Конкурс буде на заміну керівника даного підприємства, одна з головних умов – захист бізнес-плану. Зауважу, що таких підприємств, як КХП №2, в Україні лише 5, і коли його вивели з держрезерву, то за рік воно занепало майже до банкрутства», - інформує губернатор.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ситуація на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2 залишається непростою: підприємство боргує за спожиту електроенергію, не здійснює розрахунків за іншими платежами й не виплачує заробітної плати. Загроза банкрутства – реальна. Влада міста та колектив ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» спільно напрацьовують механізм виведення заводу з кризи.

Нагадаємо, торік на Луцькому КХП № 2» зникло державне зерно на 57 мільйонів. Тоді суд стягнув з держпідприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Держагентства резерву України 56,94 мільйона гривень збитків на користь Аграрного фонду. Втім, після тривалої перерви, першу помольну партію сформували на Комбінаті хлібопродуктів №2 у Луцьку, який відновив свою роботу в листопаді, 2014-го року.

«Щодо нестачі зернопродуктів на мільйони гривень - заведені кримінальні провадження. Втім, усе це призвело підприємство майже до банкрутства. Так, створена робоча група, яка займається цим питанням, щоб підприємство вивести з кризи», - повідомив радник голови ОДА з питань інвестиційної та інноваційної діяльності Сергій Кошарук.

За допомогою волинські очільники звернулися в Кабмін, зокрема Володимир Гунчик підписав лист у п’ятницю, 5-го грудня, з проханням повернути КХП № 2 під кеірвництво держрезерву.

Зазначимо, наразі обов'язки директора на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2 виконує Олександр Вовк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хлоп Показати IP 8 Грудня 2014 14:01
Але ж, я пам"ятаю, що пан Вовк - це гідний козак-свободовець! На майдані стояв! Як це його міняти зараз???
майдан до Хлоп Показати IP 8 Грудня 2014 16:24
і я на майдані стояв, то й що, давайте я буду підприємством керувати
хтось до майдан Показати IP 8 Грудня 2014 22:34
так зроби щось для того і будеш не тільки підпрємством керувати, а й усією країною.Вперед...
працівники кхп Показати IP 8 Грудня 2014 16:05
прийшов Вовк навів толк, як його міняти, а головне на кого???? молодий, розумний, дбає за народ, а не за карман олігархів,як було до того.Якби не Вовк, то зарплати не отримували б вже більше пів року, і підприємство не запустилося б взагалі.Пан Горбенко і Гунчик не дають йому працювати придушують як можуть замість того, щоб допомогти як влада.Не можете допомогти, то хоч не пхайте свого носа до нас і все запрацює і без вашого "нешановні панове слуги народу".
да до працівники кхп Показати IP 8 Грудня 2014 16:23
Вовк-він баламут і як керівник по виробництву-бублик, повний "НУЛЬ"
Анонім до да Показати IP 8 Грудня 2014 22:35
не треба бути керівником по виробництву там є кому ним бути, треба бути успішним менеджером
лучанка Марина Показати IP 8 Грудня 2014 16:08
скоро і в Луцьку буде як у Вінниці, зачекайте трошки і підуть вони з торбами на біржу "старі пердуни" молодим дорогу дайте
Вван Показати IP 12 Серпня 2016 06:21
Кхп не працює ,як потрібно,більше року для чого директор? Ніякий зараз він,гнати його.кхп потужне,колектив є,а директор ніякий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus