USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто претендує на посаду третього заступника губернатора Волині

11 Березня 2014 15:08
На посаду третього заступника голови Волинської облради претендує депутат облради із фракції «Свободи» Микола Собуцький.

Про це під час зустрічі з делегацією із Ковельського району 11 березня заявив голова ОДА Григорій Пустовіт, – інформує IA ZIK.

Так, до Луцька завітало кількадесят представників із Ковельського району. Вони приїхали протестувати щодо, на їхню думку, кулуарного призначення голови РДА. Зокрема встановили навіть партійний намет «Батьківщини» перед приміщенням Волинської ОДА.

Під час зустрічі із активістами Григорій Пустовіт повідомив, що зараз на посаду його заступника з питань АПК розглядається кандидатура депутата Волиньради із фракції «Свободи», колишнього голови Асоціації фермерів Миколи Собуцького.

Пустовіт переконує, що наразі є завдання налагодити роботу органів місцевої влади. Ситуація вельми складна: наприклад, ледь не під загрозою посівна. Позвільнялися голови всіх РДА, начальники управлінь. Нові ж, мовляв, будуть своєрідними «камікадзе», оскільки після президентських виборів новий глава держави наново формуватиме команду. Натомість перемовини між політичними силами тривають досить складно.

Зі слів Пустовіта, «Батьківщина» і «Свобода» узгодили поміж собою, представники яких партій очолять райдержадміністрації. Зокрема 4-5 РДА можуть очолити представники «Свободи», решту – «Батьківщини». Тим часом керівником ще однієї райдержадміністрації – Горохівської – може стати представник громадського сектору.

Зокрема Ковельську РДА нібито за квотою «Свободи» має очолити Віктор Лук’янчук, який, згідно з твердженнями активістів, під час парламентської кампанії у 2012 році керував штабом кандидата від «Батьківщини» Ігоря Гузя. На зустріч запросили і останнього. Однак він практично не втручався у дискусію.

Люди пропонували призначити головою цієї РДА секретаря Ковельскої міськради Михайла Гетьмана. «Ігоре Володимировичу, не грайте в закулісні ігри, а допомагайте Григорію Олександровичу (Пустовіту, – ред)», – звернувся один із делегатів до заступника голови облради Ігоря Гузя.

Зрештою, голова ОДА пообіцяв розпочати наново перемовини із партнерами стосовно голови Ковельської РДА.

Як відомо, раніше Майдан у Луцьку погодив дві кандидатури на посади заступників голови ОДА – Сергія Кудрявцева («Свобода») та Романа Карпюка («Батьківщина»).

Бізнесмен Олег Тарасюк, який ішов за квотою «УДАРу», після громадського обговорення відмовився від посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Олеся Показати IP 11 Березня 2014 15:17
Пустовіт!!!!!!!!!! Які квоти???????????? Ти набирай фахівців, а не розподіляй партійні квоти!!!!!!!! Як можна було на посаду голови ВОДА призначити людину, яка, як і Путін, відірвана від реальності??!! Обласна державна адміністрація, це не партійний шабаш.
котя до Олеся Показати IP 11 Березня 2014 15:26
та пустовіту на всіх та на все начхати. він поліз на цю посаду, тільки заради того, щоб потім пенсію більшу отримувати. то він не буде переживати навіть коли його завтра будуть виганяти, бо відповідний ранг держслужбовця він вже отримав.
Анонім до Олеся Показати IP 11 Березня 2014 17:16
Це точно, замість набору професіоналів ставлять тих хто був на майдані. чи з їхніх партій. бридко дивитися
555 Показати IP 11 Березня 2014 15:19
Та Грішаня й досі думає, що хліб росте на деревах, а молоко добувають з кокосових горіхів. Ото накерує госпІдарник.
Ковель Показати IP 11 Березня 2014 15:23
На носі посівна, а він "пообіцяв розпочати наново перемовини із партнерами стосовно голови". Зараз не балачки треба розводити, та всім дупу зализувати, а працювати до сьомого поту. Ну нашо було призначати дилетанта на таку відповідальну посаду?
Зураб до Ковель Показати IP 11 Березня 2014 18:20
А ділетанти і призначили!!!:)
селянин Показати IP 11 Березня 2014 15:40
Карпюка верніть.Він покаже як працювати треба, а не квоти ділити.
Лучанка Показати IP 11 Березня 2014 16:11
Віктор Лукянчук ви що з дуба впали-це кульпрацівник, кроме того,щоб співати він нічяого не вміє. Постійно рветься до влади, бо не має нічого, батьківська хата,квартиру забрала перша жінка.А зараз має вже третю чи четверту і живе в приймаках треба ж розбагатіти позор,коли такі до влади прийдуть
селянин Показати IP 11 Березня 2014 16:32
Собуцький? Ви що люди, схаменіться!!! Це повна амба села в області буде!!!
ВАня Показати IP 11 Березня 2014 16:36
Ще один госпродарник знайшовся в шию його також.Хай керує своїм інститутом, адже він там учить одних баранів.Там тільки бабло платити і ніхто нічого нікого не запитує.Позор
Знаючий Показати IP 11 Березня 2014 16:43
А чого це всі про Пустоцвіта, стаття то про кандидата на посаду його заступника. На мою думку Микола Собуцький підходяща кандидатура,селянин, фермер, трудяга. При владі не був, добра на хабарях не нажив, при теперішніх розкладах кандидат що треба. Ну є певні сумніви до того чи вдасться йому покерувати так як треба, бо вдача у нього добра, так що як у Карпюка точно не получиться, але ж той був теж занаддто експресивний і жорсткий навіть жорстокий, я б сказав нещадний. Так що кандидатуру Собуцького варто розглянути.
лось до Знаючий Показати IP 11 Березня 2014 17:02
Так пустовіт при тому, що саме він призначає заступників. вже два тижні призначає не знає, як усім догодити.
Вася Показати IP 11 Березня 2014 16:52
Я конечно не особо политик. Я лично волнуюсь по поводу будущего Украины. Мне пришла повестка в военкомат, и я готов идти на войну за нашу страну, а именно за Украину. Но мне бы хотелось что бы командиром моего взвода (роты, батальена, на крайняк полка , (черт с ним) который будет на передовой был гражданин Гузь.Вчера видел в Ютуб как гражданин Клинчяев махал перед народом ММГ "Нагана", и мне вспомнилось как Гузь "на рассказном" говорил, что он вооружен. Игароня а ТЫ записался добровольцем.? !!!!! Или такие как ты нужны в тылу....???? Отпиши лично, и не путай Пашу, Омельчука , Сашу Белого, и всех прочих......... P.S. А ты ! готов отдать свой дом под беженцев Крыма, как ты лозунги бросаешь.?
хоробрий Показати IP 11 Березня 2014 17:59
Я теж, якщо буде необхідність, піду на війну, а гузь залишиться в тилу, буде спати під цицькою своєї Оксани і роздавати хлібні посади, а після війни шукатиме себе в списках нагороджених. В нього це непогано виходить: усе його життя це наочно показало.
Вася до хоробрий Показати IP 11 Березня 2014 18:24
Да я не за лозунги а за правду. Не знаю как зовут Гузя жену дай ей Бог здоровья.. Просто как то неправильно получается, ...... Одни жизнь готовы отдать а другие размениваются на должности. При этом черти максимум, что могут , это банку молока на камеру показать. А сами то ...? А сами....?.
віто Показати IP 11 Березня 2014 18:01
Знову партіййний принцип, знову квоти! Належність до тієї чи іншої партії не гарантує професіоналізму, чесності та порядності! Тим більше, що практично всі депутати обирались за списками, і були там різні люди... Чому б не запропонувати безпартійних кандидатів, чи вони недостойні?
він Показати IP 11 Березня 2014 18:41
звільняти професіонала щоб поставити камікадзе, розумом цього зрозуміти не можна. Ну якщо дебіл чи не хоче працювати - то виганяйте, а якщо справляється - навіщо чіпати.
йому до він Показати IP 12 Березня 2014 21:05
Якого професіонала звільнили?
стас Показати IP 11 Березня 2014 18:44
потрибно пидбирати по розуму а не по партийним квотам
Саша Показати IP 11 Березня 2014 19:12
знаючи Собуцького (нічого особистого) господарник з нього ніякий, тим більше йому далеко до Карпюка. Даже зараз заїдьте в будь-яке господарство,особливо Ковельщини і вам розкажуть чого вартий Карпюк. А ці кадри получили владу і тепер не знають,що з нею робити...
Людмила до Саша Показати IP 11 Березня 2014 21:21
Карпюк дуже вперта, обмежена і груба людина! Найкраща кандидатура на голову СТзОв чи сільради,але не більше.і втримався він так довго при владі,бо земельні ділянки роздарував прокурорам та міліції .
панове журналісти!!! Показати IP 11 Березня 2014 19:45
9 березня ви писали : Претенденти на посади заступників голови ОДА не пройшли Майдан. Сьогодні ж стверджуєте : Як відомо, раніше Майдан у Луцьку погодив дві кандидатури на посади заступників голови ОДА – Сергія Кудрявцева («Свобода») та Романа Карпюка («Батьківщина»). Яке твердження правдиве???? ПИТАННЯ РИТОРИЧНЕ... Пановне революціонери! І ваші заяви про перезавантаження влади, і ваша риторика про нові принципи кадрових рішень - блюзнірство і цинічна брехня. Той исамий принцип політичної доцільності, партійних квот. Проти кадрових рішень верхівки Батьківщини сьогодні під стінами ОДА протестували рядові члени... Батьківщини. Несусвітній бедлам. Професіоналів знайти важо, це - об"єктивний фактор. Але ви і не намагалися їх шукати!!! У вас інше завдання - протягти у президенти вашого лідера.
кеня Показати IP 11 Березня 2014 19:58
Люди, схаменіться. Який заступник із гуманітарних питаннь із Романа Карпюка? Про його інтелект ви подумали??? Бо у нього з ним не склалося. Людина купила дві дисертації. Університетом керують інші, людям не платять зарплати
до селянина Показати IP 11 Березня 2014 20:04
Мова йде про ректора університету "Україна" --- Р.Карпюка, а не про колишнього заступника Климчука
партієць Показати IP 11 Березня 2014 20:07
Да з цим Пустоцвітом ніхто працювати не буде!!! Всі розуміють, що це тимчасовщики і через пару місяців буде повна перетрубація влади! В управліннях нормальні люди написали заяви, хто на відпустку, хто на розрахунок, щоб не підставлятись і з "ціми" не будуть працювати, а нові на 1600-2000 грн. не підуть! А тим більше, що все йде по партійним квотам, а що в них там за "прохвєсіонали" всі знають... Господарку не знають, а тільки один перед одним квоти ділять, а Пустовіт взагалі без Кіндера і Потапчука жодного рішення не може прийняти, а над вухом постійно Гузь сидить з погрозами від Данильчука... А от дивно - як того Гузя у БЮТ взяли? Він лише погляди "Свободи" відстоює і БЮТ позорить, чи то так задумано в тій політиці?!:) Можете уявити, що там робиться?! Так що - дуже шкода нашу Волинь!:(
партійцю до партієць Показати IP 11 Березня 2014 21:29
Саня то ти?
аграрій Показати IP 11 Березня 2014 21:49
Люди нам аграріям всеодно хто буде відповідати за аграний напрямок в області!!!!нам ні холодно ні жарко!про шо йде мова????не чіпайте нас!!!призначайте кого хочете!!!!Це таким як шумський повинна голова боліти- бо так вже лизав дупу призиденту коли приїжджав в Луцьк!а зараз навіть і не чути!!!!!!!так хвалив президента що для нього багато зробив!!!!....
До до аграрій Показати IP 11 Березня 2014 21:54
Ти но пил свій поубав трохи, тобі до Шумського і до Карпюка занадто братися, що один, що другий - знані, серйозні і достойні люди і їх професійності, фаховості та досвідченості треба таким аграріям як ти вчитись, вчитись і вчитись!..
АПК Показати IP 11 Березня 2014 22:05
Цікаво, а чому це Русланчика Хомича з Рожищ нікуди не беруть? Ця сволота понабирала землі, договори оренди не позаключали, державну реєстрацію цих договорів відповідно не провела, податків не платить, люди працюють неофіційно - тільки на цих позиціях він дуже реальне бабло економить - тобто ЗАРОБЛЯЄ, ходить і усім розказує про світле майбутнє, а сам тим часом робить свою темну справу, користується капіталом якогось там свого родича і набиває собі панчоху грошовими активами рідної неньки України! Просто цікаво, люди, розясніть, де цей демократ, куди він преться? Гад - на сесії районної ради навіть голові райради від БЮТу - Андрію Музиці рота закрив - от хамло!
Болить серце Показати IP 11 Березня 2014 22:23
Потрібно робити конкретні кроки, а не бла, бла, бла.... Звичайно, що будуть і помилки в призначеннях - та хто нічого не робить - той не помиляється!!! Дайте час призначеним - на ділі все буде видно!
павло Показати IP 12 Березня 2014 07:56
Верніть колишнього заступника Карпюка В.В. цей чоловік хоч поняття має в АПК!і тримає всіх клерків в тонусі!!
Аграрій до" аграрій" Показати IP 12 Березня 2014 09:29
Ти де...л Коли був янекович на Волині то Шумський в свому виступі просив залишити оподаткування села на тому рівні що було, розповів про обласні програми для родинних ферм і т.д.А щодо підлабузництва то він ним ніколи не був і думаю не буде. Мабуть ти такий аграрій, якщо так розумієш, а може жабка душить?
Вася Показати IP 12 Березня 2014 09:38
Йому вчитись,вчитись, вчитись не допоможе, тому що не дано. Він клоун а не аграрій.
ЛУЦЬК Показати IP 12 Березня 2014 09:42
ШУМСЬКОГО НА ПРЕЗИДЕНТА,
111 Показати IP 12 Березня 2014 09:53
Ні. На Президента він не піде, а от голова ОДА був би відмінний. Він порядний,розумний, вихований і людяний. Крім того шанує і поважає людей. За такими майбутнє України.
Артем Показати IP 12 Березня 2014 10:09
"аграрій " Не гони . Ти ніхто і ніщо і звати тебе ніяк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus