USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кого з українців братимуть на роботу без випробувального терміну

18 Травня 2016 11:53
Верховна Рада проголосувала за прийняття змін до Кодексу законів про працю України щодо випробування при прийнятті на роботу.

За те, щоб прийняти законопроект №1639, проголосували 239 депутатів при мінімально необхідних 226, передають Українські новини.

Так, парламент установив, що випробування не встановлюватимуть при прийомі на роботу вагітних; самотніх матерів з дітьми до 14 років або дітьми-інвалідами; осіб, яких вибрали на посаду; переможців конкурсного відбору, що пройшли стажування при прийманні на роботу з відривом від основної роботи й тих, з ким укладатимуть строковий трудовий договір до 12 місяців.

У першому читанні цей законопроект прийняли ще рік тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 18 Травня 2016 11:59
випробувальний термін -це прекрасний спосіб отримати виконану роботу і не заплатити за це кошти для нечесних роботодавців,яким вони негребують ,особливо коли "беруть на роботу " молодь,
Таня Показати IP 18 Травня 2016 13:27
Та хто таких бере на роботу. Приватна структура бере розумних і,щоб навіть не йшли на лікарняні, відпустку дають тільки 12 днів підряд літом, а решту -взимку.А ще з інвалідами,вагітних про що ви говорите. Тільки в бюджеті можуть сидіти таі бездельники діти,свати,куми,які на роботу ходять 5 раз на місяць, або на лікарняному, або гуляють просто так,бо тато начальник чи мама.Бумажки перекладають з місця на місце там ума не надо.Хай на заводах так попрацюють,особливо на німецькому там присісти неможна.
Нік Показати IP 18 Травня 2016 15:57
Хто в загалі в здоровому розумі братиме на роботу вагітну? Просто цікаво чи є такі.
Аня Показати IP 18 Травня 2016 16:50
хоч це і дико ,але наразі молода жінка,щоб стати до роботи мусить дати довідку з лікарні,що не вагітна. Влаштовувалася сама в один самий -самий ,,,, банк то вимагали принести -відмовилася виконати незаконну вимогу хлопчика-кадровика і не потрапила на ту роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus