USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковельській райраді обрали нового голову

21 Березня 2014 16:22
Головою Ковельської районної ради став депутат Ігор Верчук. Голову райради обрали під час 34 сесії Ковельської районної ради - повідомляє «ПроКовель».

Спершу в порядку денному 34 сесії Ковельської районної ради навіть не значилося питання «Про обрання голови районної ради», хоча мова про те, що саме на черговому засіданні, 21 березня, депутатський корпус обиратиме собі керівника, вже велася місяць.

І лише з подання депутата Лідії Козулі було внесено під номером два дане питання. Також саме Лідія Іванівна, як і на попередньому сесійному засіданні, знову запропонувала як кандидата на посаду голови від фракції Ігоря Верчука.

Ігор Васильович розпочав свій виступ з автобіографії. Зокрема, він розповів, що родився в селянській родині в одному із сіл нинішнього Шацького району Волинської області, закінчив Луцький педагогічний інститут імені Лесі Українки, де отримав фах викладача фізичної культури. З 1992 року очолює Ковельську СДЮШОР «Ніка-Сільмаш», є майстром спорту міжнародного класу. Також кандидат відмітив, що брав активну участь у Помаранчевій революції 2004 року та нинішній на Євромайдані – 2013-2014 років. Окрім цього, Ігор Верчук пообіцяв своїм колегам, що намагатиметься знаходити з ними спільну мову, дослухатися до думки голів сільський і селищних рад, сприятиме розвитку бізнесу, підтримуватиме фермерів та селян-одноосібників. А ще – боротиметься з пияцтвом на селі.

Після оголошеної перерви, яка необхідна була для технічної підготовки виборчого процесу, депутати взялися висловлювати на папері своє волевиявлення. З 52 зареєстрованих в залі районних обранців в голосуванні взяло участь 51, з яких 34 голоси було віддано за кандидатуру на посаду голови райради Ігоря Верчука. Відповідно, 10 чоловік не підтримали свого колегу, а 7 бюлетенів лічильна комісія визнала недійсними.

Протокол голосування депутати затвердили одностайно, а отже визнали дані вибори такими, що відбулися.

Новообраний голова Ковельської районної ради Ігор Верчук подякував депутатському корпусу за підтримку та критику і урочисто прийняв Присягу посадової особи місцевого самоврядування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПроКовель Показати IP 21 Березня 2014 17:26
Дякуємо...
Ковель Показати IP 21 Березня 2014 18:21
Чесна, порядна людина і патріот.
Ковельчанка Показати IP 21 Березня 2014 20:19
Є надія, що поступово у владу прийдуть такі люди, як Верчук. Слава Україні!
житель району Показати IP 22 Березня 2014 12:40
Верчук - чесна і порядна людина! Але деякі члени команди, які його оточили були вірними слугами Партії регіонів і причетні до деяких корупціїних справ, які і надалі будуть це продовжувати((( Цікаво, як чинний голова буде проводити люстрацію своїх чиновників?!
Людмила Показати IP 22 Березня 2014 16:35
Що так-то так, заступниця даремно нічого не робить, вона знає як збагатити себе і свій бізнес.
Людмила Показати IP 22 Березня 2014 17:56
Що так то так, заступниця даремно нічого не робить,вона знає як збагатити себе і свії бізнес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus