USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Літнє кафе «Карабас-Барабас» перетворить площу на ринок?

6 Серпня 2014 17:59
Територія біля Палацу урочистих подій через надмірну кількість тимчасових споруд, як от кіоски та літні кафе, ризикує перетворитися на «стихійний ринок».

Про це та про затвердження схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності розмовляли під час засідання виконкому сьогодні, 6 серпня.

Зокрема у одного із членів виконавчого комітету, Михайла Щура, виникли претензії до місця розташування літнього пивного кафе «Карабас-Барабас», що по проспекту Соборності.
«Не варто перетворювати район РАЦСу з допомогою тимчасових споруд на те, що там було раніше – базар», - звернувся він до начальника управління містобудування і архітектури Луцької міської ради Леоніда Герасимюка.
Однак на це головний архітектор міста відповів, що вищезгадане літнє кафе знаходиться на приватизованій ділянці й воно нікому не заважає.

Утім Михайло Щур продовжував переконувати усіх присутніх у недоцільності розташування так званої тимчасової споруди, яка насправді є великим стаціонарним об’єктом навпроти колишнього ТЦ «Ювілейний».
«Схема розташування тимчасової споруди повинна мати строкові межі, а ця споруда не має навіть схеми, затвердженої міськрадою. Ми будемо надавати даній земельній ділянці тимчасового характеру для здійснення підприємницької діяльності через те, що це автономний об’єкт доволі великих розмірів», - стверджував він.

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що усі тимчасові споруди - це робочі місця для багатьох лучан, і не варто забувати про це.

«Тимчасові споруди – це ще й благоустрій та краса міста, а не лише кіоски. Це літні майданчики, без таких важко уявити, до прикладу, сусідній Львів», - додав заступник міського голови з економічних питань Тарас Яковлев.

Однак члени виконкому на користь «Карабасу» не проголосували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Факт Показати IP 6 Серпня 2014 18:04
Тест для депутатської більшості: чи Карабаська вона?
місцевий Показати IP 6 Серпня 2014 18:53
Ну з приводу базар не базар - а відповідні служби де, щоб за цім слідкувати? Он як через дорогу від Там-Таму хто базарчик контролює? У місті є влада чи лише "Карабаси"?!
Петро до місцевий Показати IP 6 Серпня 2014 22:58
Є ще Барабаси і різна шушара...але вірю.що догулюють останні дєньки...!
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 19:03
пиво в літняку карабаса - паршиве, а мясна тарілка - ще гірша.....
Ццц Показати IP 6 Серпня 2014 20:42
Мер хазяин без жодного документа-виконком
беркут Показати IP 6 Серпня 2014 21:15
усе там у нормі - ми постійно гуляєм, хай тільки носа туди сунуть - усяка шваль типу 5 сектору- яйця будуть на проводах ...
Петро Показати IP 6 Серпня 2014 21:23
Цього запухшого "архітектора" давно пора в шию гнати...засрали Луцьк "літніми кухнями",бо самі крім корита з хавкою нічого в житті вже не хочуть і не можуть...
1234 Показати IP 6 Серпня 2014 22:17
Кахфе крищує мер, бо це його бізнес його сина. Хто жив, хто бабло косив - так і живе. Хай це бабло на АТО віддасть, а то знову собі в кишеню. Коли вже нажруться????
лучанин Показати IP 7 Серпня 2014 00:56
А ще Романюк кормиться з старого Ринку, який йому теж відстьогує, щоб його за місто не перенесли, щоб цей Срач у центрі міста і на території історико-культурного заповідника тривав і далі.. Та скільки вже можна..? Хай но війна закінчиться.. дійде і до нього каральна рука..
босяк Показати IP 7 Серпня 2014 05:22
голосуйте за романюка -буде ще смачніше
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 09:03
А цей біля Щура, Ото футболку вдів. Він на дискотеку прийшов чи на виконком.
????? Показати IP 7 Серпня 2014 09:48
Це красиво облаштоване (заставлене квітами) літнє кафе з смачним пивом та різноманітним меню(ми часто з друзями там відпочиваємо),І там завжди багато відвідувачів))) P.S. Вчипились до Карабаса,нема про що говорити????????????????Багато закладів в Луцьку ще є,а постійно говорять про Буратіно,Карабас-Барабас-задовбали.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus