USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада не дбає про людей, бо покриває бізнес

21 Березня 2014 18:16
Лучани уже рік оббивають пороги чиновницьких кабінетів та контролюючих інстанцій міста, аби відстояти свої права на спокійне життя. Однак, кажуть, результату жодного, бо «міськрада покриває бізнес».

Інформаційне агентство Волинські Новини писало про проблему лучан ще у жовтні минулого року, проте вона досі не вирішена.

Конфліктна ситуація виникла на вулиці Ковельська, 128 в. Там, за словами мешканців, незаконно побудували автомийку й зробили на другому поверсі кафе. Люди нарікають на сильний гул, який чути і вдень, і вночі.

«Відбулося будівництво, під час якого порушено 10 статей Земельного кодексу й інших кодексів України з будівельної діяльності. Про це навіть сказано в поданні до обласної прокуратури. Ми ходимо по кабінетах міськради. Там ніби порушення визнають, а толку жодного. Зверталися і до Романюка, і до Соколовської. Міськрада покриває цей бізнес», - говорить жителька прилеглого до мийки будинку Людмила Ковальчук.

Лучани бідкаються, що горе-об’єкт уже функціонує чотири роки. За цей час були численні перевірки, але вони не принесли результату.

«Приїхала санстанція й казали, що все добре. Звісно, добре, якщо цього дня автомийку закрили, а в барі колонки вимкнули. Була й міська прокуратура 15-го листопада минулого року. Знову усе було закрите, а ввечері, раптом, усе запрацювало, й гул був до ночі. Ми викликали міліцію вночі, а вони кажуть, що не можуть скласти протокол щодо порушення, бо немає заключення від санстанції щодо заміру звуку. Й знову по колу», - нарікає Людмила Ковальчук.

Зваживши на такі обставини, люди звернулися в обласну прокуратуру й до голови обласної державної адміністрації, який пообіцяв до кінця нинішнього місяця зробити відповідні звернення в структури, щоб відбулися чергові перевірки прокуратури, екологічної інспекції із обов’язковим залученням до них місцевих жителів. Але чи доб'ються врешті лучани спокою для власних сімей і припиниться їхня мандрівка чиновницькими кабінетами - покаже час.

Нагадаємо, мешканці Луцька уже не вперше скаржаться на свавілля бізнесменів у місті й говорили про те, що міскрада ігнорує проблеми людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 18:29
Да не хвилюйтеся ви так. Скоро за вами прийдуть! На всіх зараз часу не вистачає.
учасник процесу Показати IP 21 Березня 2014 19:07
мийку і того баригу криє сб, а люди мучаться
777 до учасник процесу Показати IP 22 Березня 2014 22:05
Ви спочатку розберіться , а потім обзивайте (барига , людина яка продає вкрадене ) , а в даному випадку цей вислів не підходить . Прошу зауважити , коли людина чимось займається , значить це погано , а це робочі місця та відповідно податки в державу . А ви запитайте в даної людини котра жаліється , а скільки вона користі принесла державі .
лот Показати IP 21 Березня 2014 21:47
Хто власник.Родичі і і тп...
123 Показати IP 21 Березня 2014 22:39
Вси получили гроши вимагатели а ця жителька живе через дорогу 300м хоче 800$ не вирте цим рекетерам скоро будуть вимагати з гпз
до 123 Показати IP 23 Березня 2014 09:29
я теж живу неподалік нічого такого там небачів,а то що е деякі дятли що газують що е сили то таке е скрізь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus