USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцька міськрада не може навести лад з маршрутками

25 Червня 2014 12:12
У Луцьку досі не навели лад зі сполученням вулиці Володимирської та 40-го кварталу.

Про це стало відомо під час 61 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 червня.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що лучани скаржаться на незадовільний стан курсування транспортних засобів маршрутом №25. Відповідний депутатський запит 25 березня озвучила депутат міськради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

У ньому йшлося про те, щоб міська рада створила нові, альтернативні маршрути в напрямку 40-го кварталу із вулиці Володимирської.

Запит депутати підтримали. Та змін не відбулося. Інтервал руху автобусів за вказаним маршрутом залишився незмінним.

Мешканці мікрорайону вулиці Володимирської стурбовані та занепокоєні ситуацією, пов’язаною із вкрай низькою кількістю маршрутів №25 в напрямку 40-го кварталу. Це єдиний маршрутний рейс, який забезпечує транспортне сполучення мікрорайону вулиці Володимирської із 40-им кварталом.

«Згідно проведеного моніторингу руху транспортних засобів та пасажиропотоку, по вказаному маршруту в період з 8-00 до 9-00 перебували всього три автобуси. Єдиний автобус, що прямував із села Забороль в цей період, відправляється о 8-30. На під’їзді до зупинок на вулиці Володимирській автобус здебільшого переповнений, що становить реальну загрозу для життя і здоров’я пасажирів, які намагаються потрапити в салон. Слід також зауважити, що автобус марки «Еталон», який курсував зранку є некомфортабельним та маломістким. Варто наголосити, що в даний час пасажиропотік є меншим, оскільки учні та студенти перебувають на канікулах, проте ситуація із маршрутом №25 залишається стабільно складною», - зауважила депутат.

У зв’язку з цим Ірина Констанкевич попросила повідомити, які саме коригувальні дії були прийняті за наслідками розгляду депутатського запиту від 25 березня 2014 року та яким чином вони вплинули на зменшення інтервалів руху автобусів по маршруту №25. Також міську раду просять вжити відповідних заходів щодо створення належного транспортного сполучення 40-го кварталу із мікрорайоном вулиці Володимирської по маршруту №25.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Думка Показати IP 25 Червня 2014 12:35
"Луцька міськрада не може навести лад",- як не може навести лад, нехай іде, самі знаете куди...
Ололо Показати IP 25 Червня 2014 12:50
Є ще тролейбус №12.
Лучанин Показати IP 25 Червня 2014 13:37
Правильне питання, є проблема з доїздом до окремих вулиць міста, наприклад Ківерцівської, міських маршруток немає взагалі і всім байдуже, скільки звертались у міську раду. Маршрутні автобуси ходять хаотично, в автобусах брудно, повна антисанітарія! Ганьба!
пароль Показати IP 25 Червня 2014 20:09
а в чому наша рада може навести лад ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus