USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький мер каже, що не впорається без п’ятого заступника

18 Грудня 2015 15:40
Луцький міський голова Микола Романюк вважає, що йому заважають ефективно працювати. На його думку, п’ятий заступник йому конче необхідний. Причому, Микола Романюк уже отримав усі необхідні можливості для ефективної роботи, повністю самостійно формуючи свою команду, без подань депутатських фракцій.

Про це стало відомо під час спільного засідання комісії з питань освіти, охорони здоров’я материнства та дитинства і комісії з питань генерального планування сьогодні, 18 грудня.

Нагадаємо, під час попередньої сесії міський голова заявив, що він бачить в своїй команді п’ять заступників. Та депутатський корпус не погодив кандидатуру Богдана Гончарука на цю посаду. Зокрема, депутати мотивували своє рішення тим, що за минулої каденції міський голова працював з меншою кількістю заступників. І на їх думку, нині йому достатньо чотирьох заступників, а роздувати штат – недоцільно.

Натомість міський голова запевнив, що не відмовиться від своєї позиції і пропонуватиме іншу кандидатуру. Заради цього навіть залишили в складі міськвиконкому вакантну посаду.

Днями стало відомо, що на чергову сесію пропонується затвердити на посаду п’ятого заступника Андрія Кицю.

Втім, нова кандидатура теж не знайшла підтримки у міськраді. Як повідомляло вчора Інформаційне агентство Волинські Новини, комісія Луцько міської ради з питань комунального майна та приватизації не підтримала цього кандидата.

Більше того, в комісії міськради з питань законності взагалі вважають недоцільним збільшення кількості заступників міського голови до п’яти.

Сьогодні голова комісії з питань генерального планування і архітектури Андрій Козюра зауважив, що, на його думку, потреби у новій штатній одиниці з-поміж заступників, - немає.



Натомість Микола Романюк у заключному слові зазначив, що вже два місяці йому не дають ефективно працювати. Коли Андрій Козюра здивувався, що вину за неефективність роботи міський голова перекладає на депутатів, то Микола Романюк відповів, що слова «депутати» не вживав. Та він не уточнив, хто саме йому не дає ефективно працювати. Натомість повідомив, що після перерозподілу обов’язків між заступниками, з приходом на одну з посад Юрія Моклиці, в галузях, якими останній опікується, намітилися позитивні зміни.

До слова, минулого місяця фракція «УКРОП» у Луцькій міській раді повідомила про свою позицію щодо формування команди Миколою Романюком. Так, укропівці пояснюють: вони не пропонували кандидатур на посади секретаря, заступників міського голови, хоч і мали на це повне право, з тієї причини, щоб луцький міський голова зміг сформувати власну команду для ефективної роботи на благо міста. Та виявляється, що навіть цього Миколі Романюку недостатньо, і він прагне розширити своє оточення.



Зрештою, після обговорення, члени обох комісій проголосували, але в жодній з них проект рішення про п’ятого заступника міського голови не набрав потрібної кількості голосів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Земляк Показати IP 18 Грудня 2015 16:36
Микола Ярославович старый мудрец ставит побольше замов-прокладок, если обвинят в воровстве все ответственность можно положить на соответственного зама, а сам опять вроде чистый. Вертикаль проста.!!!
Ас до Земляк Показати IP 18 Грудня 2015 18:05
Дайте йому хоть 10 чи 20! Романюк все одно роботу не поставить не знаю хто після цих памороків Кривицького, Шиби, Романюка лад в місті наведе безмозглі пулішуки вибрали св*лоту
Анонім до Ас Показати IP 18 Грудня 2015 19:58
Почему не поставит? Он ее превосходно поставил, правда в интересах св*лоты, а не лучан.
БЕЗ до Анонім Показати IP 19 Грудня 2015 01:17
Агументів!!!
Ассс до Ас Показати IP 19 Грудня 2015 01:13
Дай тобі хоч(ть, як ти пишеш) 10 чи 20 постів зробити, все одно, не навчишся їх аргументувати, тільки в калюжу пукати... "пулішуками" ти назвав більшість лучан, які ,нажаль, чи не нажаль, вибрали дану особу мером, хоча самий ВЕЛИКИЙ "БЕЗМОЗГЛИЙ ПУЛІШУК"-ЦЕ ТИ!!!
Вчитель Показати IP 18 Грудня 2015 18:18
Ставити кицю повний дебілізим!!!
Анонім до Вчитель Показати IP 18 Грудня 2015 20:02
По какому критерию Ваша светлость поставила оценку "дебилизм"? Исходя из интересов лучан или из интересов Романюка and Company?
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2015 21:02
Є простий вихід, щоб розрулити ситуацію. Вербич обіймає дві посади - заступника голови і керуючого справами. Залиште його керувати справами, а заступника голови по гуманітарних питаннях призначте. Великі галузі залишилисчя без керманича. Вербич нічого не рішає. він завгосп міської ради. А медицина, освіта. культура, молодіжка і спорт потребують консолідації і співпраці.
anet Показати IP 18 Грудня 2015 22:42
Все ніяк ви заспокоїтись не можете, Микола Ярославович. Шановний, шукайте можливості, а не причини та відмазки... Як то кажуть, "плохому танцору...", самі знаєте, що заважає.
для анет Показати IP 19 Грудня 2015 08:17
Знаю. Підлога заважає.
123 Показати IP 19 Грудня 2015 08:20
То всі депутати кричать, що медицина і освіти пріоритетні галузі, всі йдуть допомагати в садочки і школи, а дати можливість щоби був у цих галузей керівник- ні. В освіті ..- 72 установи, ще може додадуть профтехосвіту. Ця галузь, як і медицина, не можуть бути комусь у "нагрузку", має окрема людина ними опікуватися.
Анонім Показати IP 19 Грудня 2015 11:40
Побачимо 23 числа хто з депутатів та депутатських груп дійсно вболіває за медицину та освіту, а хто бачить в них тільки електорат перед виборами.
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2015 16:42
Не впорається тому, що він д*вб*йоб, вміє тільки красти і п*здіти.
Анонім Показати IP 19 Грудня 2015 18:06
А що робить модератор?
Білявка Показати IP 22 Грудня 2015 10:37
Киця у свїй школі не може лад навести, за таку суму грошей, як здають батьки учнів цієї школи, можна було вже давно добудувати актовий зал і не тільки. Страшно уявити, що буде, коли його виберуть помічником Романюка......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus