USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Манери Савченко могли використовувати спецслужби РФ, – екс-заступник голови СБУ

19 Серпня 2016 15:58
Російські спецслужби могли звернути увагу на своєрідний характер народного депутата Надії Савченко і використовувати його в своїх цілях на території України. Про це в інтерв'ю "Фактам" розповів колишній заступник голови Служби безпеки України Олександр Скіпальський, - інформує "Сегодня".

З його слів, вона зацікавила спецслужби РФ своїми манерами і поведінкою, що вирішили використати на свою користь.

"Коли Надія Савченко виявилася в поле зору російських спецслужб, вони, напевно, звернули увагу на її особливий характер, манери та поведінку, а значить могли використовувати природні дані дівчата в своїх цілях", - сказав він.

Він нагадав, що на відміну від Савченко, іншим політв'язням не дозволяли і малої частки того, що їй.

"Задайте собі прості запитання. Чому судовий процес над Савченко був так розкручений в ЗМІ, в тому числі і в російських? Чому, коли вона перебувала в полоні, їй дозволяли робити такі різкі заяви? Інші українські політв'язні про подібне і мріяти не можуть. До жаль, Савченко дійсно може бути об'єктом впливу російських спецслужб в Україні", - зазначив Скіпальський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОГО МОЖНА ОЧІКУВАТИ ВІД НЕПЕРЕДБАЧУВАНОЇ САВЧЕНКО, - ЕКСПЕРТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
розвідка Показати IP 19 Серпня 2016 16:31
100%. Зухвало себе поводить. Дуже багато Українських Героїв які на передовій, а про них мало хто знає.Хоча,Порошенку,вона як скалка в дупі. Одним словом, "скажена баба", в якеї крепкий не******

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus