USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мер звільнив директора ЛПЕ. Імітація вирішення проблем?

10 Грудня 2015 14:52
Керівник Луцького підприємства електротранспорту Ігор Домбік, не пропрацювавши й року, пішов з посади.

Так, 7 грудня закінчився контракт в директора ЛПЕ Ігоря Домбіка. Того ж дня міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про звільнення Ігоря Домбіка з посади директора ЛПЕ.

Обов’язки директора підприємства наразі виконує головний інженер Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк.

Нагадаємо, Ігор Домбік очолив ЛПЕ 20 лютого 2015 року. До цього підприємством керував «агресивний менеджер» Іван Грицанчук, якого звільнили на початку 2014 року.

Зауважимо, часту зміну очільників ЛПЕ Микола Романюк здійснює на тлі постійних проблем, скрутної фінансової ситуації та протестів колективу підприємства. Вочевидь, це створює імітацію вирішення проблем.

Як відомо, працівникам Луцького підприємства електротранспорту давно боргують зарплату за багато місяців. Окрім цього, у колективі заявляють про махінації на підприємстві. 8 грудня працівники ЛПЕ влаштували акцію протесту під стінами міської ради, вимагаючи виплати зарплати. Звучали навіть заклики, аби тролейбуси не виходили на маршрути.



Натомість у міськраді пояснюють, що Луцьке підприємство електротранспорту перебуває в скрутному становищі через невиконання урядом своїх зобов’язань щодо надходження субвенцій за перевезення пільгових категорій пасажирів. Про це розповів депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Віктор Ящук у коментарі власкору «Вголосу».

«Цього року Луцьке підприємство електротранспорту отримало з державного бюджету менше ніж 50% необхідної суми для компенсації за перевезення пільгових категорій громадян. За таких умов підприємство є збитковим. Вчасно платити зарплати просто неможливо. Водночас фіскальна служба не забуває нараховувати штрафні санкції за невчасно сплачені податки із зарплати. Ситуація дійшла до абсурду. Боюсь, що введення адресної соціальної допомоги не вирішить ситуації. Адже перед цим треба виплатити борги підприємства, які утворилися з вини Кабміну», – розповів Віктор Ящук.

До слова, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, працівники підприємства вже готують звернення до фракції УКРОП. Своєю чергою, фракція обіцяє розробити на сесію проект рішення "Про створення тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності КП "ЛПЕ" з метою отримання депутатами об'єктивної інформації про стан справ на підприємстві, напрацювання рішень та рекомендацій щодо покращення ситуації та реагування на факти зловживань і корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 15:39
Імітуй, не імітуй, всеодно получиш ....й!
рома Показати IP 10 Грудня 2015 16:34
а грощи писля цього появилися?
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2015 16:54
Да-а-а-а-вненько я чув ібачив як житомиряни роблять якісний капремонт своїм тролейбусам після чого ті виглядають як з заводу. Мало того, вони ще й приймають замовлення на капремонт тролейбусів з інших міст. І в них на все грошей вистачає, всі задоволені. А чим Луцьк гірший? Чому кожен раз піднімаються одні й ті самі питання і "вирішують" їх одні й ті самі люди? Чи не в цьому проблема? Чи легше сказати що винний Яник чи дядя Пу? Можу навіть поспорити що при цьому складі міськради жоден наступний директор нічого хорошого для підприємства не зробить.
Хлоп Показати IP 10 Грудня 2015 16:58
Вважаю, що пан Товстенюк є найкращою кандидатурою на посаду директора ЛПЕ! Тільки він покращить ситуацію та поборить зловживання та корупцію на підприємстві! Не словом, а ділом!
Анонім до Хлоп Показати IP 10 Грудня 2015 17:26
Правильно кажеш! Бо наступного директора ЛПЕ вже не буде, бо не буде і ЛПЕ. Таким чином одна головна болячку щезне.
Хлоп до Анонім Показати IP 10 Грудня 2015 17:36
І що поганого? Проте в нас будуть трамваї замість тролейбусів, потяги на монорельсах та катери на повітряних крилах по Стиру бігати!
Анонім до Хлоп Показати IP 10 Грудня 2015 19:29
Звісно що так буде, коли по Стиру можна будуть пливти кораблі з Українського моря В Балтийське. А про такі прожекти я вже читав і на цьому сайті.
Ололо Показати IP 10 Грудня 2015 20:06
Взагалі-то "агресивний менеджер" не Іван Грицанчук, а Анатолій Тимощук.
Тарас Чурило Показати IP 10 Грудня 2015 23:11
Скільки вже деректорів змінив, а підприємство вже у край важкому стані
ЛПЕ до Ололо Показати IP 11 Грудня 2015 00:04
Все знаю. Не знаю, чому згадали Івана Грицанчука, але він був дійсно не "агресивний менеджер", а був керівником, який досконало знав роботу всього підприємства,в т.ч.,( на відміну від "агресивного менеджера" ) роботу економічної служби, бухгалтерії, виробничників, юриста .......... Виграв всі суди у прокуратури, фінансової інспекції і ......Відстоював інтереси ЛПЕ в службах міської ради та в області!!!! Не було "бардака", на теріторії був порядок ... Був жорстким, непоступливим для деяких виших керівників. Заступнику, якого йому навязали (Домбік - в минолому головний директор "Приватбанку" - майбутній директор), оголосив догану за не виконання своїх обовязків! Страждали і інші керівники - але Грицанчук не нараховував собі 100% премії - не дозволяв контракт, - не нараховував 100% премії головному бухгалтеру, головному інженеру - бо не не дозволяв колективний договір!!! Не закуповував металобрухт для контактних мереж - .... ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!
До ЛПЕ Показати IP 11 Грудня 2015 00:43
Грицанчука не звільнили, а він написав (достоково) про позірвання контракту з міським головою! Мабуть із-за дебіла Домбіка - майбутьного директора!
Лучанка до До ЛПЕ Показати IP 11 Грудня 2015 22:21
Чому всі питання до Домбіка? Що будь який директор за ДЕВ'ЯТЬ місяців міг реально зроби ? Не треба постійно писати про те що він працював в Приватбанку з Романюком, Це не саме краще місце для роботи на посту директора, А взагалі така пропозиція - є молоді амбітні люди в оточенні бізнесу мера - от хай і призначе з кола цих суперменеджерів (про яких всі знають) на цю посаду - а час пройде і подивимось їх результати,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus