USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерія стала однією з найвідсталіших, - експерт про сайт Луцької міськради

6 Березня 2016 15:45
Мерія з найпрогресівніших стала однією з найвідсталіших, – вважає експерт Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай про сайт Луцькради. Тим часом, з його слів, на сайті Волинської обласної ради він знайшов для себе ноу-хау, а саме створення Координаційної ради при голові облради та оприлюдення протоколів її засідань. Каже, уперше стикнувся з таким за час своєї роботи по країні. Про це інформує Громадське Волинь.

У суботу-неділю, 5 та 6 березня, в рамках проекту «Відкритий університет Майдану» в Луцьку відбулася Школа свідомого громадянина. Експерти із роботи з різними органами влади приїздили, щоб навчити лучан інструментів громадського контролю та активності.

Співорганізатор заходу Захар Ткачук розповідає, що таке навчання – це неформальна освіта, яка набирає шалених обертів по всьому світу. У його планах привезти до Луцька й експертів Несторівської групи, Ініціативи 1-го грудня.

Серед спікерів Школи були: координатор Відкритого Університету Майдану Остап Стасів, власниця PR-агентства GEM Наталія Склярська, психотерапевт Катерина Коропачинська, український підприємець і громадський діяч Валерій Пекар, експерт Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай.

Останній, зокрема, розповів про те, як працювати із органами місцевого самоврядування й провів показовий огляд сайтів Луцької міської, Волинської обласної та Любомльської міської рад. Зокрема, розповів, що раніше сайт Луцької міської ради був одним із найпрогресивніших, а нині один із найвідсталіших. А на сайті Волинської обласної ради Солонтай знайшов для себе ноу-хау, а саме створення Координаційної ради при голові облради та оприлюдення протоколів її засідань. Мовляв, Солонтай уперше стикнувся з таким за час своєї роботи по країні. Щодо Любомльської міськради, то він виявив, що десятки документів на сайті не оприлюднені і очільника ради відповідно можна притягнути до відповідальності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
не лучанин Показати IP 6 Березня 2016 15:54
а як могло бути інакше? депутати тільки тим і зайняті що перейменовують вулиці. в парку створюють парковки .руйнують центральну частину міста.... мало що ще збреде на п"яну макітру
Степан Показати IP 6 Березня 2016 16:43
В свій час в мерії працювала доволі потужна команда журналістів. При Шибі почались кадрові перестановки. Все полетіло. Деградація доволі характерне явище.
Тьотя Показати IP 6 Березня 2016 17:35
Які специ, такий і сайт, там старізна вся інфа, т**аки сидять і сплять на ходу.
маха Показати IP 6 Березня 2016 21:50
шановні за цю роботу потрібно гроші платити а не копійки
Дописувачка Показати IP 6 Березня 2016 23:29
І штрафують за поклейку листівок, це у них виходить краще ніж розвивати рідне місто.
Комент Показати IP 7 Березня 2016 10:59
Яка хата - такий тин,який батько - такий син !
іван Показати IP 7 Березня 2016 12:56
Все пропало, всі дурні, тільки не я. А хто вибирав комсомольця робити зміни? Молодь повинна не тільки критикувати, а й долучатись до процесу розробки проектів рішень. А саме головне - ходити на вибори та обирати своїх представників.
Тарас Чурило Показати IP 7 Березня 2016 15:52
Не тільки сайт найвідсталіший, їх робота найвідсталіша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus