USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міська влада Волині не братиме орендну плату з неприбуткових організацій

27 Грудня 2013 11:11
Окремими рішеннями Ковельська міська рада звільнила від орендної плати чимало громадських, спортивних та релігійних організацій, повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

Зокрема місцеві осередки «Союзу Українок», Товариства Червоного Хреста України, ради ветеранів війни і праці, Всеукраїнського об'єднання ветеранів, УТОС, спілки ветеранів Афганістану. Не сплачуватимуть орендну плату у 2014 році й обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів, міська громадська організація «Спарта», обласне відділення Української федерації французького боксу «Сават», релігійна громада Святих Апостолів Петра і Павла, комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» імені Є.Кондратовича та Волинська обласна громадська організація «Спортивний клуб «Континіум-Волинь спортивна».

Також у 2014 році від орендної плати звільнено Ковельський медичний коледж, фінансове управління Ковельської районної державної адміністрації, управління освіти та відділ культури виконавчого комітету Ковельської міської ради та міський парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

Таке рішення депутати прийняли під час сорок сьомої сесії Ковельської міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
губко боб Показати IP 27 Грудня 2013 13:03
Вопрос к Романюку и царю волынскому.Бориске..А почему в Луцке дерут со всех так называемую арендную плату все бабки куда идут аааа...школьные директора загребают налом мы еще бывшему а теперь Гирою валыни..Шибе говорили что вымагательством ваши подчиненные занимаются а он усами шевелил....К*злы вы....дети мерзнут у Афганцев+11...вас при Сталине уже бы и не было..Ковель рулит..Супре....а наши барыги только под юбки заглядают и в руки что принесли и сколько..Ковелю респект..потому там есть бокс борьба и т.д.
для губко боб Показати IP 27 Грудня 2013 15:19
а вы соберитесь и на штурм-пикет пойдите, может и помогут, тогда все понимают проблемы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus