USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На місце головного лісівника Волині – нова кандидатура

30 Вересня 2015 11:48
Голові облдержадміністрації пропонують «навести лад» в кадрах лісової галузі. Півтора десятка ветеранів цієї галузі вказують на власну кандидатуру головного лісівника області.

Натомість в облраду надійшло звернення, підписане двома тисячами лісівників, на підтримку виконувача обов’язків керівника галузі на Волині - Олександра Кватирка.

Про це стало відомо під час третього пленарного засідання 36 чергової сесії облради сьогодні, 30 вересня.

Так, згідно з інформацією депутата Анатолія Грицюка, 15 ветеранів-лісівників, яким «болить ліс», з-поміж яких є і заслужені працівники галузі, просять голову ОДА розв’язати проблему навколо кадрів в обласному лісомисливському господарстві.

Відтак, вони запропонували достойну, на їх погляд, людину на посаду очільника ОУЛМГ: Анатолія Васильовича Дорошука. Він - учасник бойових дій, капітан прикордонної служби.

Зі слів депутата, конфлікти навколо нинішнього виконувача обов’язків начальника обласного управління лісомисливського господарства Олександра Кватирка створюють «нездорову ситуацію».

Нагадаємо, активісти області об’єдналися проти нинішнього очільника ОУЛМГ Олександра Кватирка. А громадська рада при ОДА всі компрометуючі матеріали на Кватирка скерувала в Кабмін.

Під час минулого пленарного засідання депутати з третьої спроби підтримали звернення від лісівників Цуманського лісгоспу, які протестують проти роботи Олександра Кватирка.

Відтак, сьогодні Анатолій Грицюк озвучив пропозицію лісівників під час третього пленарного засідання: запропонувати кандидатуру Анатолія Дорошука на посаду очільника ОУМЛГ.

Та депутати запит колеги не підтримали.

Згодом, голова облради зачитав звернення представників трудових колективів волинських держлісгоспів, які «глибоко стурбовані» подіями в управлінні лісомисливського господарства. Крім того, в згаданому зверненні лісівники висловили довіру Олександру Кватирку. Під згаданим документом, адресованим окрім обласних чиновників, Кабміну, Держлісагентству, підписалося більше 2 тисяч працівників лісової галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Ната Показати IP 30 Вересня 2015 12:16
Такий правильний Кватирко справедливий і чесний.А в неділю збирали збори в лісгоспах для примусового підпису на підтримку Кватирка.Все це організували Колісник, Кватирко і керівництво Володимир-Волинського лісгоспу.На місцях керували директора і головні лісничі. Є і свідомі працівники, які всталиі вийшли. Колісникові замашки.За які такі заслуги в Кватирку розгледів начальника управління пан Ковальчук Голова держагенства, який далекий взагалі від лісової галузі.Дуже великі фінансові потоки йдуть з Волині до Ковальчука , певно.Але вони мають властивість закінчуватися.Тюрма плаче......
В-Волинський ЛГ до Ната Показати IP 30 Вересня 2015 15:15
Діма мусить "дякувати" за посаду. Йому ще відпрацьовувати і відпрацьовувати. На слідуючий раз 3000 підписів збере .
Ех! до В-Волинський ЛГ Показати IP 1 Жовтня 2015 11:17
Ех Діма-Діма .. ,.....
Лісовик Показати IP 30 Вересня 2015 12:29
Залиште Кватирка у спокої, бо буду снитися всім у жахах лісових.
анонім Показати IP 30 Вересня 2015 12:29
Всі прекрасно знають що дали команду і працівники розписались у документі!!!
заєць Показати IP 30 Вересня 2015 12:37
Корма заготовляте нам, а не проводите засідання за засіданням. ЗАГРЕЗУ!!!
Лісник Показати IP 30 Вересня 2015 13:04
Дві тисячі працюючих людей підтримують і впевнені в новому керівнику, а 15 пенсіонерів, які працювали при "совку" і не можуть зрозуміти, що "так як колись" уже ніколи не буде, бунтують і заважають працювати. Абсурд.
Лісник до Лісник Показати IP 30 Вересня 2015 15:34
Просто ці 15 чоловік як і вся область знають як збирали ці підписи і які вони щирі ( або підписуй , або з невдовзі керівництво буде тобою не задоволене і певно прийдеться звільнитися чи отримати 3 догани і бути звільненим). Давно відома практика Колісника разом з проплаченим піаром продовжують робити свою справу. В "хвалебній" статті в Під Прицілом навіть коментарі видаляють. Ото проплатили...
Ната до Лісник Показати IP 30 Вересня 2015 16:54
Я підтримую вас. Гіршого сайту і газети як "Під прицілом" я не зустрічала.Взагалі не треба тратити час на це видання.Коментарі пишеш, а через 20 хвилин їх удаляють по дзвінку.......І ще хамлять їхній головний редактор.І не можуть відповісти, чому видалили коментар через півгодини після модерації.як корова язиком злизала.Певно і туди машини дарують
123 до Ната Показати IP 30 Вересня 2015 23:14
Зайдіть на сайт ВОУЛМГ там теж співають оди Кватирку і купа фоток у різних ракурсах, ніби культ Кватирка.
до 123 до ната до 123 Показати IP 1 Жовтня 2015 10:06
Культ висвітлювання керівника, як правило, передбачено на всіх офіційних сайтах. Так що нічого дивного. Зайдіть на сайт президента чи ОДА: одні ті самі фейси у різних ракурсах. Така політика
123 до Лісник Показати IP 30 Вересня 2015 22:32
15 пенсіонерів праві, бо ті підписи за підтримку Кватирка зібрані під примусом, і дуже часто навіть директори лісгоспів не хотіли ставити підпис.
всяправда до Лісник Показати IP 1 Жовтня 2015 11:12
Знаєте, доволі таки некультурно з вашої сторони заслужених лісівників України, досвідчених людей, які все своє життя присвятили лісовій галузі називати якимись там пенсіонерами. Це показує бидлотську натуру Колісника і його маріонеток. Коли пишете то слідкуйте за словами. Бо така ваша культура спілкування кращим вас не робить!
ЗМІ Показати IP 30 Вересня 2015 13:06
Колісник не спиниться. Старий бульдог не випустить кістку зі своєї пащі. Вже збирають підписи на захист Кватирка. Погрожують, обіцяють посади і т.п. Колісник живе за поняттями і вважає, що усе вирішать примусові підписи. А влада, закон, держава, совість, судимості в.о. Кватирка - це нуль. В Колісника свої звірячі закони. Незабаром на Волині, як Данєцке, будуть пишатися судимостями. Колісник казав в ЗМІ, що в нього немає кримінальних проваджень, а виявляється, що їх у нього - як в червивого собаки блох. Така у нього сермяжа правда.
Ківа Показати IP 30 Вересня 2015 13:36
Грицюк- злодій і корупціонер.
Цумань Показати IP 30 Вересня 2015 15:52
Кватрко головна фігура в Колесникіових корупційних схемах.А розмови що це Колісника пилорами бурштин придумано самим Колісником ради зхбереження своїх людей на посаді.Кватирко возив касу на Киїів і давав на областіь найбільші відкати бо сасаме ним були проданні і втіленні багатомільйні корупційі схеми.Нажив той порядний БМВ 525 2008 року Інфіні 45 2008 року Пердеро 2006 року.Дві квартири одну на Кравчука 22 іншу десь на Гончара.Два будинки один в Гараджі інший добудовується в Діброви (ззаду Белочки)Коханок міняє як перчатки і балує дорогими подарунками.Одна за заслги отримала Квартиру на Ів.Фрака інша авто Хундай 2012 року.От так корупціонери продовжують далі красти а так звана громадськість таких ворів підтримує.
Передайте Показати IP 30 Вересня 2015 15:53
ВИданню під прицілом.що такий замовний матьеріал друкувати від такого корупціонера це опускає них нижче плінтуса.
Ната Показати IP 30 Вересня 2015 16:49
Люди добрі, щось треба робити.Працівники лісгоспів, не бійтеся, всіх з роботи не виженуть.Мало каші з"їли, щоб наших волинських лісівників поставити на коліна.Хай Колісник їде в гори звідки приїхав і забирає з собою Кватирка.В горах буде бринзу Коліснику варити.
спецексперт по ліс Показати IP 30 Вересня 2015 18:12
Для збереження на посаді Кватирка касирами є колісники. Старий відсторонений і вже 4 роки на пенсії. Але без роботи два сини, один з яких весь в криміналі, як в шовках. Тому старий загрібає жар руками Кватирка. Якщо він залишиться на посаді, то усім "воздастся". А в першу чергу злодіям-колісникам. Їм би видряпатись з лайна і розпочати роботу, а там гроші зроблять свою справу. Старий лось в цьому має великий перевірений досвід. Ще два місяці тому на посаду начальника розглядались Радіон, Ткачук, Мірошниченко і Ребар. Двоє останніх як опоненти, раптово усунуті колісниками з допомогою Києва. Мірошниченку Київ прислав перевірку і знайшли неврахованих три пні і одну криву сосну. Ребар - молодий і перспективний - не пройшов "конкурс". Радіона прибрати важче: він усім показав, як треба працювати і витягнув лісгосп з помийної ями. За нього колектив усім порве сраку на фашистський знак. Тобто, весь сморід йде від начальника Агентства Ковальчука. За величезні, звичайно, гроші колісників. Колісники - найбільше зло Волині в будь-якому відношенні.
анонім до спецексперт по ліс Показати IP 30 Вересня 2015 21:03
Дада за Радіона колектив ГОРОЮ і нікуда ми його не відпустим!!!
дісовичок до анонім Показати IP 30 Вересня 2015 22:26
Лісники не будьте рабами ! Схаменіться ,не падайте на коліна перед бандою Колісника,перейменованою на Кватирко . Такої злочинної корупції та великомасштабного хабарництва в лісовій галузі України ,а особливо на Волині,не було ще з часів Петра 1. Сосен та дубів Волинського лісу не вистачить ,щоб розплатитись за посаду Кватирка і всіх директорів, які вже пройшли конкурс і які ще його пройдуть. Задумайтесь шановні " підписанти" в підтримку Кватирка .Це Вам відповідати перед молодим поколінням лісників, Вам жити з цим гріхом,Вам жити без честі і без совісті.Слава Україні без корупціонерів та хабарників!
анонім до дісовичок Показати IP 30 Вересня 2015 23:47
Ти не гриби всіх під одну гребінку бо маневицький лісгосп ще не піднімався так крепко ніколи як піднявся зараз і зарплати в людей ще не були такі.
Семенченку Показати IP 30 Вересня 2015 20:46
Це ж після твого приїзду Квариркро розпорязався..Намародерстувував на Донбасі приїхав на Волинь!!??Дивись бо тобі скоро тут роги пообламують.Забирай таких керівників як Кварирко в лугандонію.
4566 до Семенченку Показати IP 30 Вересня 2015 23:10
Кватирко розпоясався тому, що пообіцяв працевлаштувати хлопців з АТО, щоб Їздили по лісах і ніби шукали "крадіїв лісу". І байдуже, що їм обіцяють зарплату більшу чим у спеціалістів ВОУЛМГ, і що у них немає ні спеціальної, ні юридичної освіти. Хоча ті хлопці, що повернулись з АТО заслуговують на повагу і підтримку.
345 Показати IP 30 Вересня 2015 23:04
Невже на всю Волинську область більше нема нікого мудрішого за Кватирка? Кватирко по наглому випер Шеремету, за те знову виплив старий Рибчинський, Ляхович і Родюк. І в ВОУЛМГ і в лісгоспах є розумні люди, які б могли зайняти цю посаду.
Ната до 345 Показати IP 1 Жовтня 2015 09:43
Я думаю, що ляхович довго не затримається.Останній раз його на місяць хватило- жінка зробила розгон Юлі і йому.І його розрахували.Ну любить молодих жіночок.Якщо положить глаз ще на когось то знов жінка за шкибари висуне.Родюк хіба буде при вході зустрічати Кватирка.А рибчинський Колківський лісгосп знову всуне в боргову яму, люди по 6 місяців не будуть бачити зарплату. Тоді працівники згадають Ребера меншого.З ким було краще працювати.Пройде пару місяців і будуть директори плакати за Мазуриком, Шереметою.Та, хлопці, ви самі винні.Потрібно було вставати зразу після відставки Мазурика.А директори боялись за свої..........А жаль.......
менти до Ната Показати IP 1 Жовтня 2015 21:12
За час керевання Ребера органам роботи i роботи план зроблять на кiлька рокiв на перед.
Пану Кватирку Показати IP 1 Жовтня 2015 14:39
Олександр Михайлович, хочу звернутися до вас. Не будьте маріонеткою в руках Колісника, він вже землею пахне. Ви молодий, і є непоганим спеціалістом. У вас ще все попереду. Навіщо ви заплямовуєте своє ім'я, та й не лише своє, а своїх дітей і внуків? Колісника уже всі ненавидять і проклинають, його синів. А вам це навіщо? Ви заступилися за його сина тоді, в Оконську, і що хорошого ви зробили для себе? Ви посудіть розумно, що якби була така ж ситуація, але реально винним були ви, то Колісник менший ні за що б не заступився за вас, і не взяв би вашу вину на себе. Задумайтеся і зробіть правильні висновки.
Гордон Показати IP 1 Жовтня 2015 18:48
Кватирко - г*ндон, який переплюнув колісника. В перший же день своєї роботи в управлінні він запитав єдиного водія, який залишився: "Кого ти возиш? Підеш у відпустку, а там побачимо". Всі методи роботи і вказівки рижого лося, всіх треба міняти. А Рибчинський, Родюк і Ляхович - сміття галузі. Але вірні Коліснику. Він їх всіх поверне на роботу, хоча від них вже пахне ....
лісовичок до Гордон Показати IP 1 Жовтня 2015 19:59
а від Реберів ну дууууже пахне "нарами",- і найближчим часом.
Ната до лісовичок Показати IP 2 Жовтня 2015 10:10
Повірте, якби по Реберах плакала тюрма, то вони вже там були.Говорити можна багато, повірте, Колісник вже давно засадив.Та "кішка тонка."
лорчка до лiсовичка Показати IP 1 Жовтня 2015 21:06
О,так ребер злодiй же той але ми за ребера горло гризанем всiм,бо так як ми зараз живем харашо, так бiльше жити не будем нi при одному директору.Оформляэм лiвих людей на роботу, кожний х...й маэ машину з шофером пiд *опою,бабла за лэвi послуги,одним словом живе Юра з родиною iнашi родини не бiдують.А як шефа виберем в депутати то жить будем лутше. Так що гризанем горло за шефа усiм навiть мамi томi.
Ліс волині Показати IP 2 Жовтня 2015 14:09
Те що директори лісгоспів застосовували тиск проти працівників лісгоспів це відомо всім. Деякі з них погрожували тим хто не підпише звернення на підтримку Кватирка звільненням! Це є неприпустимо! Невже ми повернулися до часів януковича, мені дуже прикро що лісівники не можуть чітко сформувати свою позицію і піддаються на погрози директорів ЛГ, тоді як тисячі людей на сході поклали життя за нашу землю в тому числі і волиняни!
лісничий Показати IP 7 Жовтня 2015 11:28
Директори лісгоспів сцикуни вони готові колотити касу кватирку аби залишитись на посадах і самим щось вкрасти,й працівників заставляють підтримувати того злодюгу,а уявіть скільки кватирко бабла в Київ завіз і як він буде його відбивати,ті директори самі раді не будуть,зараз є реальний шанс позбутися колісників і кватирок-не злякатися один раз в житті й виступити всім проти них,і спокійно працювати.
всяправда Показати IP 8 Жовтня 2015 09:17
Питання до авторів! Чому ви написали про те, що Дорошука не підтримали, а за Кватирка замовчуєте? Тим що ви приховуєте, починає викликати до вас недовіру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus