USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На місці луцького кафе хочуть збудувати багатоповерхівку

6 Серпня 2014 15:54
На місці кафе «Кришталь», що знаходиться по проспекту Молоді, хочуть звести п’ятиповерхівку.

Про це під час виконкому сьогодні, 6 серпня, повідомив начальник управління містобудування і архітектури Луцької міської ради Леонід Герасимюк.

Однак Луцького міського голову Миколу Романюка такий проект рішення надзвичайно обурив. Він припустив, що будівництво будинку на місці маленького кафе – чергова земельна махінація: коли викуповують маленькі об’єкти для того, аби зруйнувати їх, а натомість побудувати великі.

«Замість того, щоб втиснути біля житлових будинків спортмайданчики чи дитячі майданчики, ми слухаємо про втиснення п’ятиповерхівки замість чергової «пивної бочки», - звернувся міський очільник до головного архітектора і зазначив, що «вліпить» йому догану за це.

На це Леонід Герасимюк ображено відповів, мовляв, міський голова тільки й добивається того, аби він написав заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
мер Показати IP 6 Серпня 2014 16:12
Міський голова мав на увазі про свого сина (ТЦ "Буратіно"), аналогічна була махінацція.
Валєрка Показати IP 6 Серпня 2014 16:16
хай луччє біля Загса гендель забере разом з Козлюрою поставлений і там шось вже побудують
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 16:17
Романюк "дозволяє" будувати там де йому перепадає, от біля 21 школи втиснули будинок, сам бачив його там, ходив приглядувався. Певно дали на лапу, а то й квартирку там отримає
Валєрка до Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 16:23
так то ж його фірма й будує. Буратінская кампанія
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 16:19
так тебе вс,,, архытектор давно пора гнати поганою ломакою.Мало накрав7 Дивись вдавишся
Герасим Показати IP 6 Серпня 2014 16:22
Та того лодаря Герасимлюка давно треба гнати, робити нічого не хоче, тільки огризається, а живе в такій хаті, що ще не всім бізнесменам по карману, за маленьку зарплатку держслужбовця, нехай іде віником махати-там йому місце.
Роман Показати IP 6 Серпня 2014 16:31
Ви були в тому кафе. Гендель-генделем. Як на мене краще збудувати пятиповерхівку, ніж таке кафе. ГОЛОВНЕ -його (будинок) потрібно збудувати з дотриманням всіх норм і все. на тому 33 нема біля підїздів ні однієї лавочки цілої, зате коли хтось шось починає будувати - зразу здіймається хай.
Роман Показати IP 6 Серпня 2014 16:33
Згадайте скільки було крику коли будували Салют ( той що біля ЗАГСу), але ж зараз,я думаю, всі погодяться, що це гарний і акуратний, а головне потрібний в тому місці обєкт.
Валєрка до Роман Показати IP 6 Серпня 2014 16:47
звісно ж потрібний - Романюка сина, то ще й як потрібний. іншим би не дали будувати
???? до Валєрка Показати IP 6 Серпня 2014 23:58
Не зрозуміло! Що на всій соборності торгуе Романюк?
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2014 17:16
Герасимюк дуже підла підступна людина,яка заради грошей піде на все!Плював на всі закони-у нього своя правда.Свіжі враження!
1111 Показати IP 6 Серпня 2014 17:36
"На це Леонід Герасимюк ображено відповів, мовляв, міський голова тільки й добивається того, аби він написав заяву на звільнення." _-- ето тебе не .А.Ф.К. тут заробатует только один чел. Забашлал чтобы взяли и думал что будеш гребти лопатой.... зарплата + крохи з барского столу ))) А как Вы " работаете" народ в курсе.
він Показати IP 6 Серпня 2014 19:14
Якби герасимюк мав гонор,т о сьогодні ж написав заяву.інше питання що всі знали хто таки герасимюк, тому навіщо півроку назад потрбно було його вертати зподачі чорнухи.
Анна до Роман Показати IP 9 Серпня 2014 00:54
Ви одна нормальна та розуміюча людина! чому ж ніхто з жильців того району не писав заяви не підписувався про те шоб з під їхніх вікон де граються діти забрали гендель. Та всім насрати ніхто дупу не підніме не напише в новини. А коли люди збираються жил.дім побудувати то всіх жаба давить та нехай би скрізь в спальних районах понастраювали домів а не тих генделів з алкашами-ото блін приклад для ваших дітей! плюс про салют влучно!+а як плюс до салюта подивіться на світлофори які зробили!тепер регульований рух. Я водій мене задовбує 3 світлофора підряд але я тепер знаю що ніхто не біжить коли йому заменеться краще я 3 рази постою. Так що люди дивіть на речі адекватніше а не збирайте те лайно хто як живе краще від вас більше читайте книжок та працюйте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus