USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На посаду головного лісівника Волині претендує мародер?

19 Вересня 2015 17:00
В’ячеслав Савчук, який претендує на посаду начальника Волинського обласного управління лісомисливського господарства та називає себе радником командира батальйону «Донбас», насправді міг бути заарештований за мародерство у 2014 році, - стверджує колишній заступник командира батальйону з позивним Філарет.

Про маловідомі факти із біографії претендента на посаду головного лісівника області розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини боєць із позивним Філарет, який створював батальйон «Донбас» ще у квітні 2014 року спільно із Семеном Семенченком, коли добровольці ще були «чорними чоловічками». Філарет же займався відбором людей. З його слів, спочатку це був найнадійніший батальйон, адже його представники були перевіреними. Колишній заступник командира батальйону Філарет зараз є помічником народного депутата, тож не служить у батальйоні, але постійно цікавиться справами підрозділу та допомагає його бійцям.

Філарет був заступником начальника з безпеки батальйону та стверджує, що у 2014 році зацікавився В’ячеславом Савчуком, як людиною, яка займалася мародерством, яку цікавило те, що можна вкрасти та «віджати».

Кандидат під час засідання тимчасової комісії з кадрових питань громадської ради при Волинській ОДА розповів, що брав участь у бойових діях з перших днів, був у Попасній, Лисичанську, Артемівську та потрапив в оточення під Іловайськом.

Філарет не заперечує щодо перебування В’ячеслава Савчука у Попасній та Лисичанську, але в Іловайську волинянина, наскільки відомо Філарету, не пам’ятають – жоден з опитаних бійців не пригадав його участі у військових діях під час оточення.

«Просто перед Іловайськом влітку 2014 року я хотів його заарештувати. Він тоді перебував у Лисичанську зі своєю групою, яка займалася розбоєм. Я особисто разом із групою їхав у Лисичанськ, де він обіцяв мені видати «віджату» у когось зброю, яка начебто лежала десь на квартирі. Однак, коли ми прибули туди, цей чоловік зник та більше не з’являвся. Єдине, що нам завадило його заарештувати – наша поїздка в Іловайськ невдовзі після цього», - розповів боєць.

Щодо посади радника командира батальйону, яку начебто обіймає кандидат на пост очільника ВОУЛМГ, Філарет запевнив, що це не може відповідати дійсності. В’ячеслав Савчук, з його слів, ніколи не був ані радником, ані заступником командира батальйону. Командиром батальйону зараз є Гал (Анатолій Вінагродський), батальйон перебуває у Маріуполі, де В’ячеслав Савчук теж ніколи не бував.

«Ця людина колись хотіла потрапити, а може й потрапила у батальйон «Донбас-Україна», який невідомо як виник, з нашими шевронами, на чолі з Філіном (В’ячеславом Власенком). Може, він радник Філіна, але в жодному разі, не командира батальйону «Донбас»», - пояснив Філарет.

Він наголосив, що подібну людину, схильну до мародерства, розбою та крадіжок, не можна призначати на відповідальну керівну посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
Усi там Показати IP 19 Вересня 2015 17:05
Хероiб*я...
дідо Показати IP 19 Вересня 2015 17:11
цей той бандюк ,який допомага Джулинському у віджиманні землі.
баба Показати IP 19 Вересня 2015 18:53
Це той випадок, коли кажуть: "Кому війна, а кому - мать родна". Типу, був в тилу ***********, а після війни шукав себе в списках, представлених до нагороди. Соціальні потрясіння викидають на поверхню лайно і тріски. Навіть сам зовнішній вигляд людини свідчить про її низькість, плебейство. За війну не знаю, а в цивільному житті він вище падла не тягне. А розписали: дав згоду з третього разу...". Якщо посади будуть пропонувати саламатіни, то ми скотимось до первісного ладу.
Дончанин до баба Показати IP 19 Вересня 2015 20:32
А що, ви ще не скотилися до первісного ладу? Якщо не згідна з моїм ствердженням, то роз'ясни мені, чому у вас по вулицях бігають люди з армійською зброєю в руках? Більш того, правоохоронці, які намагаються дати цим людям відсіч, становляться винними в провокативних діях, наприклад, в Мукачево?
Patrik Показати IP 19 Вересня 2015 20:31
Цiкавий вираз обличчя...Не рекомендуэться на нього споглядати дiтям... Як писали класики :" лице не ушкоджене iнтелектом".
123 до Patrik Показати IP 21 Вересня 2015 11:14
У Кватирка лице теж без ознак інтелекту, а очки хитрі-хитрі
От Показати IP 19 Вересня 2015 20:38
Чого у нас так?! Постояв на майдані- заслужив посаду! Прикинувся патріотом- пішов на Донбас! Вже герой, а що той " герой" насправді там робив не цікавить! Получи посаду! Може хватить посади роздавати за такими критеріями, а не критеріями професійності!!
Волинянин Показати IP 19 Вересня 2015 20:50
І тут тролі розпочали свою роботу..... ))))) А стаття то заказана....
Вася Показати IP 19 Вересня 2015 20:55
А помішав видно цей чоловік планам по лісництву. А то думаю ,чому так часто став навідуватись на Волинь Сьома ?
Пєтя до Вася Показати IP 19 Вересня 2015 21:30
Сьома нехай валить звідси і не з'являється *ерой *еров!!!
Алекс Показати IP 19 Вересня 2015 20:58
Почалось протистояння...Певно у відповідних людей є свої плани щодо цієї посади,і кандидат Савчук у їх плани не входив.Принаймі буде цікаво наблюдати цю інформаційну війну,і до якої брехні удаються люди,щоб облити брудом.
патріот Показати IP 19 Вересня 2015 21:28
Чому в нас люди не вчаться на своїх помилках, а впевненно їх повторюють? Чому людина, що лише бравує Майданов, батальйоном...і вже претендує на якусь посаду? Він що - господарник, розумний менеджер, має досвід роботи з людьми на підприємстві...? Хто преться - ви сліпі? Бравує військовими діями - місце таким у ЗС і не ма що тут каламутити, а то он як швидко під шумок хочуть у крісло всістись бачучи безлад у державі! Геть!!!
Марина Показати IP 19 Вересня 2015 21:47
А Ви не думаєте, що тут командири нідочого? Щоб бути начальником Волинського обласного управління лісомисливського господарства, треба щонайменше мати ВІДПОВІДНУ ОСВІТУ! Давайте вже все вияснемо: хто, звідки, біографія, стаж роботи, а не плітки, домисли і відверта злість.
Влад до Марина Показати IP 20 Вересня 2015 09:10
Ну, вашу освіту ми вже побачили цим фейком. Як може неграмотна людина розмірковувати про освіту? )))))) А у людини, якщо не помиляюсь, дві вищі.
До Влад до Марини до Влад Показати IP 22 Вересня 2015 11:30
А Колісник був (є) кандидатом наук. Напевне, сам дисертацію писав, вивчав, в бібліотеках пропадав, Інтернет юзив, з лупою листочки розглядав. "Дві вищі освіти"... Напевне, одна розуму не дала.
віктор Показати IP 19 Вересня 2015 22:24
савчук вміє все навіть космонавтом може бути. а вже що воював то воював подвиги геракла то дитячі казки проти нього.
тор Показати IP 19 Вересня 2015 22:31
от задумуюсь а що б було як би насправді такого *ероя поставили начальником управлінню лісового господарства
Анонім до тор Показати IP 20 Вересня 2015 02:44
Был бы дерибан, уровень которого не снился и Яныку. Естественно с поправкой на масштаб доступного.
луцький до тор Показати IP 20 Вересня 2015 09:20
А що б було? Як завжди - накрав собі, накрав тим хто кришував і просував на посаду, обурення людей, слідство, суд, тюрма... Звична схема таких "призначень"! Мало було таких після Майдану "Свободівців"?:) Тільки нажаль ще ніхто не сидить - Махницький, Швайка...
до претендентів Показати IP 20 Вересня 2015 00:34
боже мій що робиться Моі батьки пропрацювали влісовій галузі все життя на пенсію пішли з ціеі галузі...З дитинства знайомі прізвища-Телішевський Голік-начальники управлінь Познайомтесь з іх біографіями....Вміли працювати ешелонами ліс відправлялипо всій бувшійСРСР але ж думали про насадження відновлення а не про те як вночі вкрасти.... Хто відповість куди поділись дуби зурочища Дубина біля Маневич як казала мама покійна- скоро з Маневич через ліс буде видно село Прилісне е люди на цю посаду але хто іх допустить а якщо і допустять чужака то все одно не дадуть працювати на краіну дуже сподобався на обласній сесіі Дорощук з Цуманського ЛГЗ
ЗМІ Показати IP 20 Вересня 2015 05:51
Мені здається, що людина, яка справді побувала в окопах, бачила кров смерть і жила мотивами захистити Вітчизну, не буде виповзати на трибуну і розповідати щось типу пісні брєжнєвських часів "...то, что было не со мной, помню...". Соціальні катаклізми породжують же такі речі, про які йдеться вище. Зявляються "герої" з претензіями на посади, повагу, поліпшення умов життя, ордени і медалі. Зявилися нові "спеціальності": волнтери, автомайданники, народні контролери, нічні дозорці, які думають чи кажуть: "бачиш, я там був, я зробив, я запобіг, я зловив...". Після цього - відповідні претензії. А освіта чи досвід роботи? Навіщо вони? Ми повертаємось в 30-40-50-60 роки, коли дивізіями командували капітани, а міністри оборони мали освіту 4 класи. Памятаєте слова академіка "товаріщ Слалін, ви вєлікій учоний", чи Чапаєва "ми акадємієв нє кончалі"? І цим тоді люди пишалися. А навіщо "акадємії"? Навіщо інтелектуальний тягар? Зявляються дильови, савчуки, сковери, які торгують на ринку цвяхами і мишоловками, беруть на себе роль лідерів і вимагають, аби їх слухали, рахувались з їх думкою... Моторошно від цього.
Аліна Показати IP 20 Вересня 2015 08:50
Стаття явно заказна. А де докази? Тільки одне бла-бла. Так про кожного неугодного можна наговорити і хай доказує, що він того не робив. А журналісти у ВН для чого? Перевіряйте те, що пишете.
Справедливий Показати IP 20 Вересня 2015 09:50
Звичайно Савчук не спеціаліст лісового господарства, а голова агенції Ковальчук звичайно "Спеціаліст" для багатьох сивочолих працівників галузі, які співають йому оди за місце в системі.А ще більшим спеціалістом був пан Сівець, якому тіж люди співали оди. Поясніть , якими критеріями користувалась агенція затверджуючи на посади "нових - старих" директорів пенсіонерів , в той час коли молодим немає роботи. Висновки робіть своїм розумом , а не читаючі проплачені статті та коментарі. На сьогоднішній день молодому спеціалісту лісового господарства поясніть , як відбуваються у нас призначення керівні на посади в галузі, за якими принципами. Стандарти повинні бути одні для всіх , а не лише для своїх все, а для решти - закон.
пенсіонер мвс Показати IP 20 Вересня 2015 10:29
зараз такий час час моральних виродків , он один такий працює в міській дозвільній К.С. ,з зони ато відправляв тушонку додому !?І НІЧОГО ПРИЇХАВ І ГЕРОЙ , і взагалі більша половина мвс получила посвідчення ато незаконо , але кого це турбує ?
ПС до пенсіонер мвс Показати IP 20 Вересня 2015 11:33
Цей товариш, за якого Ви кажете, в зоні АТО не був ніколи. Він дійсно їздив на схід, але ніс службу в м. Барвінкове, яке не входить в зону.
мажор Показати IP 20 Вересня 2015 11:17
Причина усьому - слабка держава. Це з її "подачі" являється поле дій для вищезгаданих осіб. Уявіть собі таку картину у Франції, чи США? Щоб виконував обовязки начальника державного управління двічі судимий або щоб претендував на неї той, хто на фото.
лілія до мажор Показати IP 17 Листопада 2015 11:25
А ти на себе в дзеркало дивився?!!!!
Хм Показати IP 20 Вересня 2015 13:56
Знаю цього Савчука ще коли він мав відношення до землі, недарма його ненавидів покійний Климчук і випер його звідти. Непотрібний чоловічок!
НОНА Показати IP 20 Вересня 2015 15:12
Дивні речі відбуваються. Пройшла помаранчева революція у владу понабігало "патріотів" яких потім почали садити за хабарі і гнати за неспроможність організувати роботу. Пройшла революція гідності і друга хвиля "патріотів" подалася у владу. Коли вже в нашій державі будуть на посади призначати за кваліфікаційними стандартами, а не за "героічне минуле"? Буде в нас в Україні колись порядок чи ні?
Алекс до НОНА Показати IP 20 Вересня 2015 23:27
Значить потрібно таких "патріотів" на шибеницю, щоб іншим прикладом було. Можливо тоді, ці так звані "патріоти" повтікають...Так як в ОАЕ: вкрав - лишився руки.
Галинка Показати IP 20 Вересня 2015 22:24
Громадській раді респект. Ще його можна в іншу структуру представити, перед тим не забудьте пропіарити попереднього начальника. Можливо він неінтелектуальний зато красивий
козел Показати IP 18 Грудня 2015 19:07
тобі ще не довго залишилось красунчик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus