USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадська рада погодила кандидатуру на посаду головного лісівника

18 Вересня 2015 16:38
Під час засідання громадської ради при Волинській ОДА сьогодні, 18 вересня, знову обговорили кандидатуру на посаду начальника обласного управління лісомисливського господарства. Варто відзначити, що війна за крісло головного лісівника краю йде вже не перший день, тож наразі вперше в історії Волині громадськість пропонує на посаду свого кандидата. Про це інформує Під прицілом.

Таким чином, за третім разом погодився висуватись В’ячеслав Савчук – голова спілки ветеранів АТО та волонтерів, який ще на початку бойових дій на сході пішов воювати добровольцем в батальйон «Донбас». Свого часу, він займався геокадастром і довгий час працював на керівних посадах. Разом з тим, він користується повагою серед громадських організацій та учасників АТО, які нині отримали можливість висуватись на керівні посади. Попри це, члени громадської ради поцікавились у В’ячеслава Савчука, чи відповідає його освіта посаді, на яку він претендує. Тож як відповів кандидат, він має дві вищі освіти – історичну та юридичну, що викликало сумніви у певних осіб стосовно того, чи він буде компетентним посадовцем і чи оперативно вникне в роботу.

«Коли я навесні минулого року йшов воювати на фронт, я так само 25 років не тримав автомата в руках. Тож я не кажу, що я одразу буду знати всі нюанси, однак, я маю управлінський досвід і знаю галузь та в якому вона стані. Тому я бачу, де саме треба попрацювати», - заявив В’ячеслав Савчук.

Таким чином члени громадської ради вирішили одноголосно підтримати кандидатуру В’ячеслава Савчука і рекомендувати волинській владі підтримати його призначення на посаду головного лісівника області. Разом з тим, представники Афганської спілки та учасники АТО, які сиділи у залі, зауважили, що мають сумніви, що Київ погодиться на кандидатуру від громадськості. Мовляв, можуть попросити за це «чемодан, або ж затвердять Кватирка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
бобер Показати IP 18 Вересня 2015 17:20
Пригадайте п.В"ячеславу як він водив за носа керівників лісгоспів з виготовленням державних актів на правво користування земельними ділянками лісового фонду. Свою порядність він вже показав.
44 Показати IP 18 Вересня 2015 18:03
а чи в складі ради брали участь активісти по типу гошка з рожищ що виторгували собі зарплати та посади в санаторіі лісова пісня...по 8500гривень кожен... санаторій в шацьку а вони в луцьку... на роботу не ходять а грошики кап кап на карточку...отак щоб не кошмарили перевірками від імені громади волині так прозоро і лісника поставлять...дивись і там у штат візьмуть...і знов кап кап
Док Показати IP 18 Вересня 2015 18:16
Шизікі, а не "громадська рада.".
майстер Показати IP 18 Вересня 2015 21:38
Якщо Савчук начуправління то треба й начальника УМВС поміняти. Пропоную кандидатуру достойну цієї громадської ради: http://www.volynnews.com/messages/do-lutska-zavitala-koronovana-osoba/
Ден Показати IP 18 Вересня 2015 22:39
Громадська рада погодила кандидатуру на посаду головного лісівника Волині? Треба спочатку запитати лісівників чи вони погодили громадську раду. Не громадська рада а толпа телепнів. На мою думку в громадський раді повинний бути хоч один лісівник з кожного району Волинської області, а не чудаки
проффесор Показати IP 18 Вересня 2015 23:14
Дві вищі освіти? А що він закінчував "юридичне"? Може інститут розвитку дитини? Там освіти немає. Там черга за папірцем. В анкеті в графі "освіта" треба ставити прочерк.
донбас Показати IP 18 Вересня 2015 23:21
савчук в.ф. аферист.його участь в ата чстої води піар...
волинянин Показати IP 18 Вересня 2015 23:36
Поки що ліс ріжуть день і ніч.....
крадій лусу Показати IP 19 Вересня 2015 06:03
коментар було видалено
лісничок Показати IP 19 Вересня 2015 10:38
Кватирко хоть і молодий та все таки досвідчений.А козу водять в області ті ліснички які боятся втратити свій теплий трон вони знають що Михайлович не дасть їм займатись безпридєлом як це було при Васі.А громадська рада це ляльки які мають свого ляльковода який вміло маніпулює ну звичайно що не даром.Коли місяць тому в область приїзджав голова лісагенства він чітко запитував громадскість-дайте кандидата а громадскість сиділа і мовчала не мов би в штані наклала.ШАНОВНА ГРОМАДСЬКА РАДА ДАЙТЕ СПОКІЙНО ЛІСНИКАМ РОБИТИ СВОЮ РОБОТУ НЕ ЗАВАЖАЙТЕ ВИ НАС ВЖЕ ТАК ДОСТАЛ З СВОЇМИ РЕВОЛЮЦІЙНИМИ ІДЕЯМИ.
Семен з Лісу Показати IP 19 Вересня 2015 11:26
"Лісова" область". Шановні волиняни Ви що не можете знайти достойного кандидата на дуже відповідальну посаду? САВЧУК, уже "пройшов" конкурс у столиці на "ГОЛОВНОГО ЗЕМЕЛЬНИКА", жодного позитивного коментару. Людина може Він і не погана, але як спеціаліст відповідає вимогам сьогодення ! СХАМЕНІТЬСЯ.
дембель Показати IP 19 Вересня 2015 12:26
Зараз ситуація у галузі помінялась і найбільше мають лівака лісничі і іх треба міняти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus