USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На відновлення школи після зливи виділять півмільйона

8 Вересня 2016 12:54
Через сильні дощі не витримала покрівля школи, що в селі Лище Луцького району. Відтак, для ремонту та подолання наслідків негоди просять 500 тисяч гривень.

Про це у своєму депутатському запиті під час 7-ї позачергової сесії зазначив Віталій Заремба.

З його слів, школа уклала договір підряду з фірмою ТзОВ «Промтехдах» на ремонт школи. Ремонтні роботи почалися ще в липні, завершити об’єкт мали до 25 серпня.

Почавши роботи, працівники фірми зняли старий шифер. А через сильні дощі, які тривали цими днями, покрівля не витримала, і дощем затопило кабінети та коридори приміщення. Нині там навчається 275 дітей, проте будівля школи – в критичному стані.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОБЛИЗУ ЛУЦЬКА УСІМ СЕЛОМ ЛІКВІДОВУЮТЬ НАСЛІДКИ НЕГОДИ

Враховуючи те, що скоро розпочнуться осінні зливи, депутат попросив виділити на школу 500 тисяч гривень, аби відремонтувати приміщення.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Вересня 2016 14:00
Затопило школу не вперше... Мінімум три зливи перенесло приміщення. А це наслідок тендеру. Вибрали фірму " рога і копита" , заплатили по повній, а тепер ще треба до цього разгільдяйства ще треба добавляти . Не майтесь , запросіть нормальну фірму, яка впершу чергу вміє це робити, вміє думати. Той хто робить дахи - ніколи не розкриє повністю покрівлю, а буде це робити по етапно , шматками. Зробив частину криші , далі робить іншу частину. І ніколи не накривши дах не залишає його ненакритим спеціальною плівкою. Тому і шанують замовники таких виконавців, у них точно дахи розкриті не замокають. Але такою роботою мають займатися профі. А то не встигли до дощів, не робіть з нас лохів. І директор школи тут нічого вдіяти не могла. Фірма вибрана не нею. І щоб вона не робила - у підрядчика відсутні засоби для протистояння стихії- то що вона може зробити. Вілповідальність на тендерному комітеті, на тому хто пропихнув свою фірму. І саме він має заплатити за це своїми грішми. ....
Будівельник Показати IP 8 Вересня 2016 14:13
То"Промтехдах"буде і надалі чекати дощів,щоб їм додатково виділяли кошти.Треба було думати,перш як розбирати стару покрівлю.Ато дощ випав"неочікувано".Ці роботи повинні виконати недалекі будівельники за власні кошти,а не транжирити гроші платників податків.
з району Показати IP 8 Вересня 2016 22:27
Та в Буянах того року також школу затопили під чась ремонту криши що повністью( стіни стелі електрику )робили ремонт Цю пробему створюють чиновники які за це відповідають і ділять бюджетні гроші разом з новими депутатами які входять до бюджетної комісії і керуютьдепутатською більшістью Вони між собою не можуть домовитись В цьому році вних одна проблема поприводили свої ( нікакії) фірмиі дати їм обєми робіт що як небудь зробили а там як буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus