USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині функціонуватиме лише 4 центри ДАІ

13 Листопада 2015 17:04
У Нововолинську сьогодні відбулася акція протесту водіїв проти припинення роботи міського центру ДАІ. Організатори протесту - автоклуб “DRIVE 2 Нововолинськ”, автошколи Нововолинська та Володимира-Волинського, - інформує БУГ.

У зв’язку з проведенням реорганізації МВС, передбачається, що на території Волинської області функціонуватиме лише чотири центри ДАІ – у Луцьку, Камені– Каширському, Ковелі та Горохові.

Власне, автомобілісти стверджують, що це невигідно ні водіям регіону, які тепер змушені будуть отримувати послуги аж в Горохові, ні працівникам автошкіл – лише на дорогу треба витратити купу часу і, дивлячись на теперішні зарплати, грошей.

«Активісти не можуть зрозуміти логіки у таких змінах – центри ДАІ на Волині при всіх розкладах мають функціонувати найближчим часом, але чи впораються працівники лише чотирьох установ з таким обсягом роботи? Небайдужі до цього питання громадяни зібралися на протест біля приміщення Нововолинського ДАІ.

На мітинг прийшли громадські активісти, викладачі автошкіл, представники міської влади», - йдеться у повідомленні.

Водій зі стажем Анатолій Мухомеджанов наголосив на тому, що переносити центр ДАІ у Нововолинську в Горохів можна, але за умови, що буде електронна система з надання послуг, тобто водії матимуть змогу отримати ту чи іншу довідку через Інтернет.

З його слів, серед нововолинських автомобілістів їхати за довідкою жахливими дорогами до Горохова охочих небагато. Реорганізація, як видно, не дуже сприятливо позначиться і на місцевому бюджеті. Кошти від оплати послуг тепер йтимуть в казну Горохівської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 13 Листопада 2015 21:43
акцію, слід розуміти, профінасували працівники МРЕВ та місцеві "Рєшали".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus