USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині – нестача борошна. Хліб може подорожчати

11 Серпня 2014 12:45
Ціна на хліб в області може піднятися, бо хлібопекам не вистачає місцевого борошна.

По це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської ОДА сьогодні, 11 серпня.

Ситуація з нестачею борошна значно ускладнюється через затягування призначення тимчасового виконувача обов'язків керівника Луцького КХП №2. Нагадаємо, в області припускають, що на цю посаду зацікавлені особи намагаються призначити людину за квотним принципом. Тим часом, ситуація затягується, підприємство фактично не функціонує, а зерно не переробляється, - каже голова ОДА Володимир Гунчик.

До слова, попереднім керівником «зайнялися» правоохоронні органи, адже на підприємстві виявили чергову нестачу зерна.

«На КХП №2 ніхто не призначає директора. Сьогодні йде зерно і треба призначити керівника, який узяв би на себе відповідальність за переробку. Попередній керівник допустив серйозні порушення і ним займаються правоохоронні органи. Він відповідатиме перед законом за нестачу 20 тисяч тонн продукції. Але переробка зерна має йти. До мене звертаються виробники, кажуть, що в області немає борошна і вони змушені піднімати ціну на хліб. А ми тиждень вирішуємо питання про призначення керівника», - зауважив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Павло Показати IP 11 Серпня 2014 12:55
Ну що тут можна сказати - БЮТоголова секта імені Тимошенко, чиї представники займають ключові посади на владному олімпі в Луцьку і районах, продовжує вставляти палиці у колеса воза нової влади, щоб викликати невдоволення місцевого населення. Словом, ВОНА працює...
Анонім до Павло Показати IP 11 Серпня 2014 13:14
Они органично дополняют друг друга...
OTAK OT до Павло Показати IP 11 Серпня 2014 14:25
де таких дур..в клепають?
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 13:37
Господи на Волині Бог вродив рекордний врожай. ви ціну на хліб піднімаєте, через якихось казнокрадва. енрівників. Ви Бога не боїтеся. А як жити людям, у яких мізерна пенсія.Коли ви вже вдавитесью
Anonymous Показати IP 11 Серпня 2014 14:09
Вдавляться, коли народ, якого ніяка ще влада ТАК не оббирала, нарешті встане і посадить їх на вила. Недовго чекати, осінь - початок зими максимум.
Анонім до Anonymous Показати IP 11 Серпня 2014 14:14
А за- підтримую
OTAK OT до Anonymous Показати IP 11 Серпня 2014 14:27
Ти зимою майданити будеш? Вас розженуть як котят. Хто оплатить новий майдан?
Маска Показати IP 11 Серпня 2014 14:26
Оце так влада! Ганьба!
Волинянка Показати IP 11 Серпня 2014 15:37
Врожайність висока зернових цього року! Немає борошна. Сміх та й годі. Путін винен ? Докерувались і довибирались. ГОСПОДАРЯ ХОРОШОГО НІДЕ НЕМАЄ ! БАРДАК, ХАБАРНИЦТВО І БРЕХНЯ УСЮДИ!
Anonymous Показати IP 11 Серпня 2014 16:01
Новий майдан буде не оплаченим - то буде справжнє повстання, а не політичні танцульки - як би народ не тр*хали останні роки, межа є, і межа та вже надто близько. Рекорд курсу долара, втридорога все, включно з комуналкою і банальним проїздом в транспорті, нові побори, і це все на фоні чудових кадрових рішень типу Терещука в Києві та відвертої брехні влади на зразок - "прийде перший транш від МВФ, і долар впаде", "Україна ніколи не оголосить дефолт"... Газ дорого - можна воду гріти електробойлером, так вони і тут "пакращили" тариф (при тому що електроенергію всю ми виробляємо самі, ще й назовні продаєм). В селах топити можна дровами - нате вам ПДВ на ліс 20%, не кашляйте! Такої, даруйте, ср*ки не було ні при одній владі ще. Гроші їм в бюджет треба - хай ЗАБОРОНЯТЬ передвиборні рекламні акції, типу ТВ-реклами і бігмордів на кожному кутку, а зекономлені мільйони партії дадуть державі, і відзвітують - наприклад, УДАР виділив 10 млрд, Батьківщина - 6 і т.д. То і піар для них буде - країні РЕАЛЬНА допомога і міста після виборів не засрані нікому не потрібним папером. Хай позабирають в Ахметових, Фірташів, Єремеєвих і подібної їм нечисті нажиті на махінаціях мільярди! Так ні - виїдем на хребтах людей, народ стерпить. То хай не дивуються, відчувши прохолодний дотик вил до дупи, звиклої до теплого начальницького крісла. Ці по закордонам розбігтися вже не встигнуть.
росіянин Показати IP 11 Серпня 2014 18:49
хліб подорожчає- скажуть Путін винний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus