USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині обстежили вільні земельні ділянки

2 Лютого 2015 18:52
Вільні земельні ділянки першочергово даватимуть воїнам АТО, а за корупцію в сільрадах притягатимуть до відповідальності.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині сьогодні, 2-го лютого.

«Ми провели обстеження в 20-ти кілометровій зоні навколо Луцька щодо вільних земельних ділянок і в інших районах. Це зробили для того, аби вирішити питання виділення землі воякам, які служать і сім’ям, хто втратив своїх рідних в зоні АТО. Тому, з цього приводу, ми проведемо нараду вже наступного тижня», - повідомив губернатор.

Та додав, що в облдержадміністрації є важелі впливу.

Щодо тих, хто розпоряджається землею не добросовісно, зауважив Гунчик, проведуть розслідування з метою виявлення корупціонерів та притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо, нещодавно депутати обласної ради теж засумнівалися, чи справді у Луцьку немає земельних ділянок для учасників АТО.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що під час засідання 64-ої чергової сесії Луцької міської ради земельні ділянки виділили родинам Рустама Хамраєва, Дмитра Йовзика, Володимира Прокопчука. Також земельні наділи отримають громадяни Расказова Т.М., Гулюк та Климчук С.К.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 3 Лютого 2015 07:56
Подивіться чи є вільні земельні ділянки в с.Борохів Ківерцівського району.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus