USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Напередодні Дня Незалежності окремі родини загиблих Героїв отримали допомогу

21 Серпня 2015 11:11
Три родини загиблих Героїв АТО відвідали очільники Луцького району. Окрім візиту чиновників, кожна сім’я отримала матеріальну допомогу у вигляді продуктів харчування.

Про це повідомили на сайті Луцької райдержадміністрації.

Так, напередодні Дня Незалежності голова Луцької райради Олексій Гвоздецький, голова РДА Ігор Ярмольський та його заступник Інна Бас відвідали сім’ї загиблих учасників АТО - Бохонюка Віталія, Богдановича Юрія та Гончарука Дмитра.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 27 січня 2015 року Волинь попрощалася з Героєм – Юрієм Богдановичем.

«Від зупинки серця відійшов в кращий світ наш побратим Юрій Богданович. Юрію було 45 років. Він був моральною та принциповою людиною. Мав свою приватну справу в селі Милуші під Луцьком, був депутатом Маяківської сільської ради. Коли розпочались революційні події, не стояв осторонь та допомагав чим міг. З перших днів після штурму правоохороних будівель в Луцьку та розстрілу Небесної сотні долучився до Правого сектору Волині» - зазначила у соцмережі активістка Юлія Грищук.

«Як кадрового офіцера його мобілізували до волинського військового комісаріату, де він, один з небагатьох, добросовісно відносився до свого покликання як військовий, особисто супроводжував хлопців в зону бойових дій. Всі ці події відклали відбиток на його здоров'ї, що й призвело до непоправної втрати!», - йдеться у повідомленні.

25 березня цього року в останню путь провели лучанина Дмитра Гончарука.

Дмитро Гончарук трагічно загинув 20 березня у Сєвєродонецьку Луганської області. А народився захисник Батьківщини у Луцьку 1977-го року. Навчався у ЗОШ № 20, працював на Луцькому державному підшипниковому заводі. Перед призовом на військову службу був ковалем на приватному підприємстві, проживав у селі Зміїнець. Був призваний на військову службу 27-го серпня 2014 року та брав участь в антитерористичній операції на сході України у Донецькій та Луганській областях.

Крім того, 26 березня 2015 року у селі Маяки Луцького району поховали учасника військових дій на сході України Віталія Бохонюка. Віталій Бохонюк 1976 року народження. У серпні 2014 року Віталія мобілізували в зону проведення антитерористичної операції. З березня нинішнього року перебував у відпустці, під час якої у нього, на жаль, стався серцевий напад. Поховали Героя на центральному кладовищі села Маяки.

Під час візиту очільників району у родини загиблих волинських бійців, кожна сім’я отримала матеріальну допомогу у вигляді продуктів харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus