USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Генпрокуратурі відповіли на халатний ремонт дороги на Волині

26 Листопада 2016 11:11
"Це не в нашій компетенції. Цим має займатися Служба автомобільних доріг", - такою є відповідь Генпрокуратури на звернення щодо халатного виконання ремонтних робіт доріг фірмою Аміла на Волині, - інформує Кордон.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, як на Волині ремонтують дорогу міжнародного значення - у дощ кладуть асфальт.

Любомльчани неодноразово нарікали на – фірму-виконавця робіт. Не надто тішаться якістю дорожнього покриття і у Володимирі-Волинському, де це ж підприємство ремонтує одну із центральних вулиць міста. Так, раніше повідомлялося, що підрядна організація «Аміла» розпочала знімати свіжовкладене асфальтне покриття на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському. А нещодавно фірма з металошукачем шукала заасфальтовані раніше люки.

Виконавця робіт з ремонту дороги міжнародного значення у Любомль пропонували притягнути до відповідальності за халатність.

“Генеральна прокуратура відписала, що то не їхня компетенція й вони не будуть цим займатися. Що означає не їхня компетенція?! Пишуть, що то Служба автомобільних доріг має займатися. А хто має притягнути до кримінальної відповідальності? Служба автомобільних доріг тепер цим займається? Я не зрозумів політики і підходів Генпрокуратури”, – зауважив нардеп Ігор Гузь під час одного із прямих ефірів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 26 Листопада 2016 12:50
Якщо геніальним прокурором може бути людина з вулиці, то і маємо виконання в тому ж стилі. Ви ж це відстоювали?
знаючий закон Показати IP 26 Листопада 2016 15:15
За що притягнути до кримінальної відповідальності - за неналежне виконання умов договору підряду? За це наступає цивільно-правова відповідальність юридичної особи - підрядника. Раджу Ігорю почитати Кримінальний кодекс України і судову практику!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus