USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Обіцянки нових керівників Волині

5 Квітня 2014 17:22
Новий прокурор області зустрівся з революціонерами й роздавав їм обіцянки у присутності журналістів 5-го квітня.

Для початку прокурор Волині Анатолій Коцура пообіцяв, що розпочне з кадрових змін.

Потому, громадські активісти сказали, що є звернення від прокуратури області до Генерального прокурора України Олега Махніцького, мовляв працівників правоохоронних органів залякують озброєні активісти.

«У зверенні йшлося, що представники Правого сектору погрожували фізичною розправою, а по прокуратурі розгулювали зі зброєю, чинячи тиск», - сказав заступник керівника Правого сектору Волині Руслан Тимощук.

Громадські активісти запевнили, що усе це видумки й для них справа честі аби їхня репутація не була заплямована. Вони попросили прокурора дати цьому моральну й правову оцінки.

«Цю заяву я бачив в інтервенті, мене представили лише вчора, я не встиг ще розібратися, а оцінка їм буде дана, треба лише час», - відповів Анатолій Коцура.

Щодо справи за фактом перешкоджання роботи журналістів під час інавгурації екс-губернатора Олександра Башкаленка, правоохоронець сказав, що йому потрібен час, аби вникнути у справу й розібратися.

Прокурор пообіцяв, що візьметься за справи начальника Держекоінспекції у Волинській області Анатолія Гетьманчука, який налагодив систему хабарів, розбереться з суддею-хабарником.

Активісти запропонували посприяти тому, аби на митниці були камери відеоспостереження, які б працювали в режимі онлайн. Анатолій Коцура сказав, що пропозиція слушна, він спробує цьому посприяти, однак наголосив, що це буде зробити дуже складно.

«Я просив би вас підняти справу про відчуження земель міністерства оборони України, у нас були зібрані відповідні матеріали органами, які доводять процедуру порушення продажу землі на Волині, а це гроші, які йшли на квартири військовим», - звернувся голова ГО «Ніхто крім нас» Андрій Зубков.

Прокурор Волині повідомив, що це спеціалізація військового прокурора, якому він передасть відповідні матеріали й допоможе громадським активістам сконтактувати з ним.

Також Анатолій Коцура запевнив, що прикладе максимум зусиль для того, аби при зміні прокурорів в районах, вони проходили громадські слухання. Та додав, що готовий щомісяця збиратися з людьми у подібному форматі, аби давати відповіді та обговорювати напрямки роботи.

Після закінчення зустрічі, громадські активісти підходили но нового керівника й тиснули йому руку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
I Показати IP 5 Квітня 2014 17:24
Гнати в шию той правий сектор!
НЕЛУЧАНИН до I Показати IP 5 Квітня 2014 17:35
а тобі копняка дати, щоб дурниць не писав
123 до I Показати IP 5 Квітня 2014 20:48
От тобі до керувалися правий сектор буде керувати прокуратурою!!! Позорище.
Її до I Показати IP 5 Квітня 2014 20:57
Їх всіх затримувати треба а не в діалог вступати, половина судимих інші наркомани і вони якоби представляють громаду 50 чоловік в області!!! Така революція!!!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Квітня 2014 17:36
роздавати обіцянки - не мішки тягати
лівий сектор Показати IP 5 Квітня 2014 17:44
тюрма за цими сектантами плаче
коля Показати IP 5 Квітня 2014 17:45
ой щось не віриться що зміниться на краще будуть обіцянками годувати і все то ясно як божий день
цяцянка Показати IP 5 Квітня 2014 18:14
і що хлопці толку з тих обіцянок, чого ви туди приперлися, боїтеся, що вас прокурор за зад схопить. А данильчук тільки і бігає по всіх чиновниках, займися ділом хлопче, а то бігати ви всі мастаки
Прокурор Показати IP 5 Квітня 2014 18:35
Не з того почав, притягнути цих порушників потрібно до відповідальності
НЕЛУЧАНИН до Прокурор Показати IP 5 Квітня 2014 19:01
ТИ МАЄШ НА УВАЗІ КОЛИШНЮ БАНДОВЛАДУ ?
Масалов Показати IP 5 Квітня 2014 19:14
Цікаво, а що там робить Горошко?
Дуля до Масалов Показати IP 5 Квітня 2014 20:45
На твоє місце мітить поки ти колеса міняєш))
До ""Дуля - він же В до Дуля Показати IP 6 Квітня 2014 16:37
Дивись "___А___"диме Валентиновичу, не лиш втратиш значок з машини, а й ще дещо - знаємо де побудував житло на контрабанді і Пусяк допоможе!
Ірина Показати IP 5 Квітня 2014 19:20
З самого Авакова почніть спочатку....!!! Який має сім скважин в Харківській та Полтавській областях. Такаж сама банда прийшла до влади. А може і ще гірша. Тільки що розмовляла з хлопцем, який приїхав з лікування за кордоном,після поранення на майдані. Так він говорить, що снайпери були від опозиції. З їхньої сторони! Чому та свора і боїться референдуму!!!
Андрей до Ірина Показати IP 6 Квітня 2014 09:11
Вибачте,а брехня це Ваше амплуа? А він Вам випадково не сказав,що сам себе поранив?.Згадайте біблійне в час Великого посту:"Не судіте і не судимі будите.Якою мірою міряєте ви,такою і вам буде відмірено".
Ас Показати IP 5 Квітня 2014 19:26
Уберить дви руки параки вениславский та юрченко
До аса до Ас Показати IP 5 Квітня 2014 20:50
Десь видно взяли за ж*пу добре що так переживає аби зняли
123 до Ас Показати IP 5 Квітня 2014 20:54
Да ще убрати тих хто хоть трохи порядок наводив а не пустомелив і буде анархія мать порядку. Призначте на їх місця москвич маю і можна ставити хрест на прокуратурі!!!
До ас до Ас Показати IP 5 Квітня 2014 21:08
Цей тролль на кожному сайті
Всезнайко Показати IP 5 Квітня 2014 19:36
Щось цей Коцюра багато обісцяє...
Адам до Всезнайко Показати IP 5 Квітня 2014 19:59
Вони скільки людей на майдані вгробили... І не пошкодували!! А тут наобіцяти.... подумаєш! І кому я повірив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
дізналась до Всезнайко Показати IP 5 Квітня 2014 21:55
В нього головне завдання - проштовхнути Юлю на посаду, а ці хлопці будуть допомагати людей стращати, ось і проводять люб'язні зустрічи!:)
Наталя Показати IP 5 Квітня 2014 21:10
Подивилася на обличчя "представників широкої громадськості" в залі прокуратури і зрозуміла: нічого хорошого від цих обличь "не изуродованных интеллектом" чекати не доводиться! Була "бандитська влада" - прийшла влада дебілів і гопників на узурпації і крові народній!! Шкода молодих людей, що були підло вбиті, і на смерті яких сьогодні піариться нова "банда"!!
Вадім Лучанин! Показати IP 5 Квітня 2014 21:26
Шановні громадяни України!Шановні лучани!За останній час незалежності України,вся влада,яка приходила,відходила,ТАК ДОПЕКЛА своею не справедливістю,безпомічністю звичайній людині,яка,як і більшість ,мало забезпечених (сімей ,людей),елементарно просить вирішити ту,чи іншу ситуацію,а те (воно) ще вимагае дати йому хабаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да я зрадістю піду до хлопців з народної оборони,які ногами відкриють двері,тому чи іншому очільнику,і спитаютають,чого бракуе для вирішення ситуації,МІЗКІВ ЧИ ПИЗ---------ЛЕЙ!!!!!!!!!!!1
лот Показати IP 5 Квітня 2014 21:38
Обіцянки цяцянки а дурневі радість
Дредд Показати IP 5 Квітня 2014 21:52
І це "громадські активісти"?:) Це ті, хто першими схватили біти і почали все громити, хоча їм ніхто опору не чинив! Після революційних подій почали займатись рекетом, бандитизмом... а зараз приперлись заявити що вони "білі і пухнасті"? Ну такої наглості ще треба повчитись... хоча для них це саме перше кредо життя! Їх всіх там треба судити і у тому приміщенні надовго залишити, а вони ще вислуховують... Ну нехай послухають, обличчя запам'ятають тих, хто потім їх громити буде!:)
печально Показати IP 5 Квітня 2014 22:10
Шайка убогих і нищих... А на останній фото, ішак хоч би руку з штанів достав, коли з кимось вітаєшся.
Лучанка Показати IP 5 Квітня 2014 22:27
Дай Боже,щоб ці обіцянки виконувалися,але мало віриться.Звикли,що кожен наступний в обіцянках дедалі винахідливіший.
лучанин Показати IP 5 Квітня 2014 23:47
Кругом обіцянки-цяцянки... Хведчак правильно робить, валиться на телефоні в "Angry Birds"))))
пододворний бодя Показати IP 6 Квітня 2014 00:29
перевірте роботу начальника міграціі Воробья.,а то я вже дуже хочу на його місце
воля Показати IP 6 Квітня 2014 13:41
до прокурора прийшли колишни бандити
До лучан Показати IP 7 Травня 2014 22:24
Він вам багато наобіцяв і за оновлення а подивіться кого набрав а клявся на майдані перевертень тільки за вигоду свою думає і взагалі хто ці придурки а данильчук в нього погляд як в убивці.. іх треба. В тюрму садити а він дискусію веде все зробить все розслідує хай на пенсію йде відпочиває видно вже втратив кваліфікацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus