USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одноденну зарплатню міськради перерахували луцькому аеродрому

28 Травня 2014 10:53
Працівники Луцької міської ради перерахували свою одноденну заробітну плату на розвиток волинської авіації.

За такий вчинок під час 60-ї сесії Луцької міської ради їм подякував заступник командира луцького аеродрому по роботі з особовим складом майор Андрій Вдовіцин.

Нагадаємо, минулого тижня відбулись військові навчання авіації на Волині.

«Чекаємо наступних польотів, і вони будуть відбуватися, враховуючи потреби країни. У кого є бажання підключитись до нашої роботи, підключайтесь, адже на наших рахунках - «повні нулі». Автомобільна техніка стара, щось виходить з ладу, а щось ламається», - підкреслив він.

Також майор Вдовіцин зауважив, що на аеродромі необхідно викосити траву, й це не питання краси та естетики, а питання безпечної посадки літака.

На це Луцький міський голова Микола Романюк зазначив, що перші кроки у допомозі волинським військовим уже є, а саме - нещодавно закупили бронежилети та каски для потреб волинських бійців.

Нагадаємо, свого часу військові з аеродрому в Луцьку звернулися у благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» з проханням про найнеобхідніше для функціонування військового аеродрому. Це - автодорожна фарба для маркування злітно-посадкової смуги та автошини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛМР Показати IP 28 Травня 2014 11:09
серйозно, а самі працівники не знали про те, що вони перерахвали гроші і на що тим паче
Чула до ЛМР Показати IP 28 Травня 2014 11:44
Ну Григоренко й Романюк таке казали на початку сесії. А майор підтвердив і подякував. Шкода, якщо у людей не запитали згоди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus