USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Олег Кіндер пішов з посади голови Волинської парторганізації «Батьківщини»

14 Лютого 2017 19:48
Мер Ковеля Олег Кіндер написав заяву про те, що складає із себе повноваження голови Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Про це повідомляє Район.Ковель з посиланням на власні джерела.

Як інформує видання, про це стало відомо після наради керівників місцевих осередків «Батьківщини», яка відбулася сьогодні у Луцьку в другій половині дня за участю партійних функціонерів з Києва.

Виконувачем обов'язків керівника обласної організації «біло-сердечних» замість Олега Кіндера став голова Луцької «Батьківщини» Валерій Бондарук.

Своєю чергою, речниця волинської «Батьківщини» Валентина Блінова в коментарі "Волинь24" підтвердила чутки й повідомила, що Олег Кіндер залишив пост керівника обласної партійної організації. Водночас він став радником Юлії Тимошенко з питань місцевого самоврядування.

Своє рішення він нібито пояснює тим, що складно поєднувати роботу ковельського міського голови та очільника обласного партійного осередку.

При цьому Олег Кіндер залишається членом партійного бюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Путьківщина Показати IP 14 Лютого 2017 21:23
Мабуть Валентина Вітера поставлять замість нього,щоб цей "рішала" ще когось для них "накідав".
Ойвсё до Путьківщина Показати IP 15 Лютого 2017 12:42
Там же чётко написано кто и.о., а, соответственно, в ближайшее время будет и полноценным руководителем без приставки. Причем здесь вообще Витэр. Будет Бондарук Валера. Не беспокойтесь, уважаемые.
axab Показати IP 15 Лютого 2017 09:27
Реформа децентралізації сприяє розвитку місцевої інфраструктури: http://reforms.in.ua/ua/news/bilshe-polovyny-ukrayinciv-vvazhayut-shcho-decentralizaciya-spryyaye-pokrashchennyu-miscevoyi
Волинянин Показати IP 15 Лютого 2017 09:45
Це партія дегенератів. Тимошенко, Савченко і далі по списку....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus