USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Осіпов вибачився перед Крохмалем

25 Червня 2015 11:31
Депутат міської ради Андрій Осіпов офіційно вибачився за розповсюдження недостовірної інформації про колишнього очільника Луцького міськвідділу, екс-радника міського голови Романа Крохмаля.

Нагадаємо, під час першого пленарного засідання 75 чергової сесії депутат міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов повідомив, що Роман Крохмаль наразі працює в приватній охоронній фірмі Москви. Однак, з’ясувалося, що Роман Крохмаль нині перебуває в Луцьку і такі закиди є неправдивими.

Як пояснив Андрій Осіпов, учора він розмовляв з Романом Крохмалем і вони порозумілися. Зі слів депутата, він був упевнений у достовірності інформації, яку озвучував і не мав підстав у ній сумніватися. Проте, як стало відомо, він став жертвою неприязні колишніх колег екс-очільника Луцького міськвідділу.

«Будь-якому політику часто доводиться користуватися інформацією, яка в нього викликає довіру. Так сталося зі мною. Один з колишніх службовців внутрішніх справ в приватній розмові повідомив, що йому відомо про нову роботу Романа Крохмаля, він навіть називав фірму і розташування. І в мене не було підстав йому не довіряти. На сьогодні я не маю жодних доказів, які б ці слова підтвердили, але я вважав це джерело достовірним. Я став жертвою гри недобросовісного конкурента. Це пов’язане з колишньою роботою Крохмаля начальником Луцького міськвідділу УМВС», - пояснив депутат.

Водночас він повідомив, що разом з Романом Крохмалем вони порозумілися. А в майбутньому пообіцяв не повторювати подібних помилок. Разом з тим Андрій Осіпов закликав колег скористатися його прикладом, аби вони не потрапляли в подібні ситуації.

«Я намагаюся бути чесним і послідовним. Надалі я спробую більш ретельно перевіряти інформацію. Відтепер я буду більш обачним . І мені прикро, що так сталося. Я не маю жодного підтвердження, що Крохмаль переїжджає до Москви. Роман Крохмаль повідомив, що не має там знайомих і намірів їхати з Луцька. Сподіваюся, вдасться якимось чином загладити свою провину і в якийсь спосіб покрити моральну шкоду. Тому прошу всіх політиків на моєму прикладі перевіряти ретельніше всю інформацію, це справді виглядало дуже переконливо. Сподіваюся, моя помилка навчить мене самого і всіх перевіряти інформацію ретельніше. Мені щиро прикро, і ще раз прошу вибачення у всіх, кому завдала шкоди моя інформація, і особливо, у Романа Крохмаля», - зазначив депутат.

Андрій Осіпов пояснив: він розповів цю інформацію не тому, що хотів нашкодити особисто Роману Крохмалю, озвучив ці факти в контексті того, ким нібито працює нині колишній радник міського голови Миколи Романюка і людина, яка очолювала відділ протидії корупції міськради. Крім того, він додав, що оголосив цю інформацію під впливом емоцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
!!! Показати IP 25 Червня 2015 11:35
Андрій займись вже гідними справами, а не тим (маю на увазі ляпання язиком) чим ти займаєшся останніх так років 5 точно!
Василь до !!! Показати IP 25 Червня 2015 12:03
О це молодець. Осіпов будь уважним. Мало хто має мужність визнати помилку. На це треба мати характер. Поважаю.
Хлоп до Василь Показати IP 25 Червня 2015 12:34
Характер треба мати щоб не ляпати язиком. А "мужність визнати помилку" - щоб люди поруч сідали не плюючись. Ну і Палиця інакше по головці не погладить, звичайно, і "бойовий листок" Осіпова надалі буде мати можливість шкодити особисто меру Романюку.
согласен до Василь Показати IP 25 Червня 2015 12:38
Таки да. Молодец. Имеет мужество. Признание ошибки это сильно. Тут я но что все ошибаются. Но не все признают и извиняются. Поступок достойный настоящего мужчины
Анонім до !!! Показати IP 25 Червня 2015 12:27
баба склочніца.
Анонім до !!! Показати IP 25 Червня 2015 13:46
ВИЗНАВ бо одне і друге приліпло до ПАЛИЦІ...
однокурсник до !!! Показати IP 25 Червня 2015 15:01
Це тобі не з Пеньком В.Л. базікати, ти як був підлабузником, так і ним і залишився! Будь чоловіком, а не ганчіркою! Май свою думку й розум!
СаньОК Показати IP 25 Червня 2015 11:40
Оська - агент Кремля !
Олександр Показати IP 25 Червня 2015 11:41
Нікого не захищаю. Та не розумію як можна публічно паклюжити людину на підставі лише чутки (не перевіривши інформацію). Ой, Андрію...Ви ж депутат, а не бабця на лавці під підїздом...
Ось до Олександр Показати IP 25 Червня 2015 11:48
Ну треба ж йому діяльність якусь показувати). Але виходить броунівський рух.
Катя до Олександр Показати IP 25 Червня 2015 14:33
Треба бути обережними усім. Усі помиляються, а під впливом емоцій це взагалі неминуче. А ви самі колись відкрито вибачались? Я востаннє це робила в дитинстві під примусом батьків. Тому розумію, що бовкнути дурницю легко, а потім вибачатись - це СКЛАДНО. Добре було б якби кожен з нас вчасно визнавав свої помилки вчинки слова і як би набуло складно вибачався
Олександр до Катя Показати IP 25 Червня 2015 16:25
А Ви не думаєте, що ця помилка могла коштувати людині репутації? Шкода, що з Кримінального кодексу забрали статтю "наклеп". Це було б помилкою, якби депутат був десятирічним хлопчиком (щось-десь почув і побіг всім розказувати). А так більше на піар схоже.
! Показати IP 25 Червня 2015 11:42
Ло*ара більше нічого сказати. Невпевнений не говори. Ато вже дратує, коли цей чуваня рот відкриває!
ЧЕ Показати IP 25 Червня 2015 12:00
Отими безтолковими розмовами і награною показухою нагадує Шуфрича
Фе Показати IP 25 Червня 2015 13:02
Такими необдуманими заявами Осіпов підриває авторитет Палиці!
DAn до Фе Показати IP 25 Червня 2015 14:21
А як вирішився Грибний варіант? Хто знае, напишіть.
Лучанин Показати IP 25 Червня 2015 13:15
Хоч би не додумались цього клоуна мером вибрати, бо він бачу рветься туди!!!!
лучанин Показати IP 25 Червня 2015 14:26
Текст повідомленняце ще раз підтведжує те хто такий осіпов він себе піарить за рахунок приниження честі і гідності інших на місці Крохмаля я б взагалі подав до суду за приниження і нехай відповідає.І взагалі така людина немає морального права бути депутатом не те що він мітить на мера.
Ники Показати IP 25 Червня 2015 14:28
Усі ми помиляємось і часто ображаємо інших людей. І близьких і далеких. Зі словами треба бути обережним. Слово ранить, слово нищить, слово ображає. Але невизнана помилка ображаю багатократно. Вчасно зупинитись і сказати слова вибачення - це прояв людяності і відповідальності. Уявляю як це складно спочатку отпинитись у ситуації коли образив людину вказавши неправду. А потім ще підбирати слова вибачення. Ну що ж тут Осіпов повів себе відповідально. Визнав помилку. Спробував примиритися. Сподіваюсь Крохмаль і інші оцінять цю сміливість і чесність і не сильно будуть сердитися.
Хлоп до Ники Показати IP 25 Червня 2015 14:40
Саме таких чесних та сміливих і не вистачає в АТО. Уявляєте, як це складно опинитися там після отримання повістки? А потім ще і бути відповідальним за все сказане на сесіях тут...
СБУ до Ники Показати IP 25 Червня 2015 14:44
Ви про чесність Осіпова заговорили?????????? НЕСМІШІТЬ. Такий самий, як і комсомолець Романюк.
СБУ Показати IP 25 Червня 2015 14:38
Новина з новин. Баба Параска вибачилась перед сусідкою Явдошкою.
фауст Показати IP 25 Червня 2015 15:18
коментар було видалено
макс Показати IP 25 Червня 2015 18:55
Баба базарна. Тільки щось "Смажене " почув - відразу ж піаритися. Баба базарна.
лікар-психіатр Показати IP 25 Червня 2015 19:22
Андрію ви мій пацієнт зайдіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus