USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Перший кнопкодав у новій Раді - з групи Єремеєва

3 Грудня 2014 14:14
Першого кнопкодава нової Ради Володимира Кацубу, який входить до депутатської групи Ігоря Єремеєва "Воля народу", зловили журналісти.

Про це інформує Українська правда з посиланням на Громадський рух "Чесно".

Журналісти зафіксували не персональне голосування Кацуби при голосуванні за призначення міністром Павла Клімкіна.

Як відомо, Кацуба входить до депутатської групи Ігоря Єремеєва "Воля народу", яку той створив з колишніх регіоналів.

Як випливає з розташування депутатів у Раді, Кацуба, ймовірно, голосував за свого колегу Олександра Пономарьова.

Окрім того, "грішила" і депутат "Народного фронту" Олена Колганова, голосувавши за сусіда під час затвердження на посаду міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Цей факт помітив журналіст "5 каналу" Олексій Братущак. "Колганова з "Народного фронту" голосувала з порушенням Конституції при затвердженні міністра Клімкіна", - зазначив він.

Водночас, зі слів депутата "БПП" Сергія Лещенка, у кінці засідання член фракції "БПП" Олексій Гончаренко проголосував замість Дмитра Голубова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 14:22
Не привикати.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 14:22
Не звикати!
Анонім до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 14:23
Хоч по єврейськи, але це нічого не міняє.
Анонім до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 14:38
Поставіити датчики,щоб регаували на пальці хазяїна кнопки. І все питання зняте.
Снайпер до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 16:03
Поставити снайперів на балконі де преса. І питань не буде
СЕРГІЙ Показати IP 3 Грудня 2014 14:56
САВЧЕНКО НАДІЮ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ЧЛЕН ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ ТРЕБА ВИЗВОЛИТИ З ПОЛОНУ ВОНА НАВЕДЕ ПОРЯДОК ПОКАЖЕ ЯК ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ.
Анонім до СЕРГІЙ Показати IP 3 Грудня 2014 15:17
А хто вона така щоб нами командувати?
ТУ154 до СЕРГІЙ Показати IP 3 Грудня 2014 15:45
Збирай військо та підем визволяти. Хоча я ніяк не втропаю - що героїчного вона зробила для процвітання України. Та й мутна воня якась - де тільки не вчилась. Літала на вертольоті в якості старшого помічника молодшого двірника. Яка вона льотчиця? Льотчики літають на літаках. У неї багато чоловічих гормонів. Це така собі українська "кончита вюрст навпаки". Який з неї герой? Краще би дітей народжувала ніж чужих вбивалаю Чи вона не приймала участі в бойових діях? Тоді за що їй дали звання Героя и чому навкруги неї такий галас?
Мако до СЕРГІЙ Показати IP 3 Грудня 2014 15:50
отношение Савченко к кнопкодавам узнавали?
екскурсовод до СЕРГІЙ Показати IP 3 Грудня 2014 16:08
В тебе з головою не все впорядку, ти хворий!
Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 16:02
Наші найвідоміші волинські нардепи Єремеєв, Івахів, Мартиняк за диктаторські закони Янека 16 січня ГОЛОСУВАЛИ, а за проєвропейський уряд України НЕ ГОЛОСУВАЛИ. Ось в чому їхня справжня сутність, а не в тих побрехеньках, які вони дарували в кожному селі перед виборами. Чого тут дивного, що не голосували? Подивіться, кого пригрів у своїй фракції Єрємєєв та ще назвав це збіговисько вчорашніх прислужників Януковича "Воля народу". Яка це, на.рен, воля народу? Ще вчора двома руками голосували за диктаторські закони, лизали сідницю Януковичу, а сьогодні вони пригріті волинянином Єрємєєвим, який платить їм десятки тисяч зелених, щоб не здохли. Хіба ви для цього обирали його в депутати, шановні виборці 23-го Маневицького виборчого округу – він на ваших очах пограбував і торфобрикетний завод.
Згідний до Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 16:17
100% вчергове продались, а потім ще хочуть добре жити, полішуки забиті....
ПО АНТИУКРАЇНСЬКІ до Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 21:41
До речі, за новий постмайданівський, проєвропейський уряд НЕ ГОЛОЛСУВАЛИ у повному складі фракція Опозиційного блоку і депгрупа однодумців "Воля народу", в якій Єремєєв пригрів вчорашніх відданих Януковичу регіоналів. Отакого зрадника виростила Волинь своїм хлібом і молоком, яке, до речі, він забирає у волинян за безцінь
Лучанин до ПО АНТИУКРАЇНСЬКІ Показати IP 4 Грудня 2014 08:46
Що то за уряд, в якому три іноземці? Що то за проєвропейські партії, які в своєму складі не мають спеціалістів? Це якась деградація? Чи що? До влади прийшов натовп, який немає уявлення і за народні гроші наймає робітників за кордоном, тоді навіщо нам така влада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus