USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поки українців мобілізують на фронт, тисячі обмундированих спецпризначенців - на обшуках

2 Листопада 2015 10:00
У той час, коли з українських сімей на схід України, де триває невизнана війна, відправляють тисячі годувальників, на спецоперацію проти політичних опонентів: затримання Корбана, обшуки офісів, домівок «укропівців» у Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, задіяли понад 1000 спецпризначенців на бронеавтомобілях «Кугуар» з кулеметами та у найновішому обмундируванні. Про це йдеться у заяві голови Волинського УКРОПу В’ячеслава Рубльова щодо «політичних репресій» однопартійців.

Окрім цього, як стало відомо, «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» закликає патріотів з усієї України 3 листопада о 9:00 зібратися на мітинг під Верховною Радою у Києві на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв’язнів та на захист результатів місцевих виборів.

Як ідеться в заяві В'ячеслава Рубльова, члени обласної парторганізації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» обурені діями порошенківської влади та «політичними репресіями», які чиняться проти їхніх однопартійців на сході України.

Так, 31 жовтня за вказівкою влади, з порушенням усіх процесуальних норм, нехтуючи законами, було затримано голову політради «УКРОПу» Геннадія Корбана.

І це в той час, коли з українських сімей на схід України, де триває невизнана війна, відправляють тисячі годувальників, на спецоперацію проти політичних опонентів: затримання Корбана, обшуки офісів, домівок «укропівців» у Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, задіяли понад 1000 спецпризначенців на бронеавтомобілях «Кугуар» з кулеметами та у найновішому обмундируванні.
Одне із звинувачень, яке начебто стало причиною затримки голови політради – розкрадання коштів із «Фонду оборони країни», який же Корбан і створив у Дніпропетровську, і до того ж був його основним донором. Саме на кошти фонду фінансувалися добровольчі батальйони, закуповувалися якісні спецавтомобілі, зброя, карабіни, медикаменти, екіпірування, засоби спецзв’язку для бійців АТО.

Як йдеться у заяві патріотів, Порошенко нехтує усіма цінностями, за які полягли Герої під час Революції Гідності. Він, вочевидь, забув, що сьогодні десятки тисяч сімей втрачають своїх синів, батьків, дітей, чоловіків у досі невизнаній владою російсько-українській війні. Він не згадує, що і досі залишаються непокараними ті, хто вбивав патріотів на Майдані, ті, хто кинув помирати тисячі молодих хлопців в Іловайському котлі...

На їхню думку, президент не говорить про те, що сьогодні бійці АТО з пересічних українських сімей і досі не мають нормального забезпечення елементарними речами: бронежилетами, берцями, теплим одягом, продуктами харчування, зброєю та технікою.

У той же час на відео під час затримання Корбана, яке вдалося відзняти народному депутату Борису Філатову, добре видно, у яку форму одягнуті спецпризначенці. Таке екіпірування лишається не просто мрією, а життєвою необхідністю для наших патріотів, які воюють в АТО.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ВЧОРА НАРОДИВСЯ ЯНУКОВИЧ В КВАДРАТІ», - ІГОР ПАЛИЦЯ ПРО ДІЇ ПОРОШЕНКА

Журналіст видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук також зазначає, що на спецоперацію у Дніпропетровську виїжджали бронеавтомобілі «Кугуар» з кулеметами. У той час, коли на фронті наші чоловіки своїми силами та силами волонтерів намагаються зберегти та відремонтувати старезну спецтехніку.

У своїх передвиборчих обіцянках на пост Президента України Порошенко заявляв, що не буде працювати зі старою гвардією Януковича. Однак, згідно з інформацією Бутусова, затриманням Корбана та обшуками у Дніпропетровську 31 жовтня керував офіцер СБУ Валерій Шайтанов, який брав участь у розгоні Майдану, штурмі Будинку профспілок.

Партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на місцевих виборах показала досить непоганий результат, на який, вочевидь, ані Порошенко, ані його кишенькова «Солідарність», ані «Опозиційний блок», (з яким сьогодні перебуває у змові наш гарант), не розраховували.

Нагадаємо, УКРОП переміг на місцевих виборах на Волині - зокрема до Волинської обласної і Луцької міської рад.

Крім того, у Луцьку та Дніпропетровську в другий тур виборів мера виходять представники цієї політсили. Зокрема, кандидат на посаду Луцького міського голови від партії УКРОП Олександр Товстенюк набрав 31,8% голосів. Своєю чергою, Борис Філатов отримав 35,3% на виборах мера.

Домовляючись з «Опозиційним блоком» про віддачу йому сходу – це фактично домовленість з Путіним про віддачу йому частини України. України, де живуть, де борються за наш суверенітет та незалежність, українські патріоти. України, де порошенківська влада не запитує, в якій країні хочуть жити її громадяни.

Як стверджують укропівці, сьогодні від усіх нас – демократичних політичних сил, простих громадян, залежить те, якою буде наша країна. Ми повинні нарешті зробити вибір: президент-олігарх, який успішно продовжує розвивати свій бізнес в країні-агресора, чи патріоти – ті, які гинуть у безглуздій війні, ті, які віддають останні гроші на фронт, ті, які, не боячись тиску нинішньої влади, прагнуть змінити нашу Україну – не допустити її дерибану, знищення бідністю, узурпацією влади.

Голова Волинського УКРОПу В’ячеслав Рубльов.

Додамо, що «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» закликає патріотів з усієї України 3 листопада зібратися на мітинг під Верховною Радою у Києві на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв’язнів та на захист результатів місцевих виборів.

Про це йдеться на сторінці мітингу в Facebook.

Мітинг розпочнеться завтра, 3 листопада, о 9 годині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 10:12
Ось вам однотуровий янукович в квадраті, царь ПЕЦЯ ВАЛЬЦМАН. Жодна обіцянка вальцмана не виконана, а він і не збирався їх виконувати, йому наш МАЙДАН стояв посеред горла, він же працював в уряді азарова, януковича, чи може його примусово поставили міністром.Зрозумівши, що діло пахне керасином, вальцман повернув шапку в другу сторону та заховався за спинами майданівців. А потім посипалась лапша людям на вуха.Створена за бабло злодіїв його батька та азарова партія регіонів, перефарбована в опозиційний блок і далі на плаву, ніхто із злодійської партії не покараний і не буде покараний доти поки царювати буде вальцман.Події під Іловайськом , Донецьким аеропортом, Дебальцево показали хто товариш "нашому" горе президенту, в країні якого так гарно процвітає бізнес петра... це пуйло.Зараз вся нова техніка, а це бронемашини типу Кугуар, подаровані американцями Хамери, яких ніхто не бачив на фронті, але добре бачили цілі колони під Мукачево, ідуть на укріплення влади вальцмана, тоді, як на передовій вся заржавіла совдеповська техніка.З самого початку царювання вальцмана, запущена спецоперація знищення патріотів , САШКА БІЛОГО, ПРАВОГО СЕКТОРУ, СВОБОДИ, ДОБРОВОЛЬЧИХ БАТАЛЬЙОНІВ,СВІДКІВ ІЛОВАЙСЬКОГО КОТЛА 51 БРИГАДИ, а зараж ще і політичних конкурентів партіі УКРОП. ПЕТРО, як сказав Ігор Палиця, ГААГА за тобою плаче, зупинися пока не пізно.
ну ми здобули Показати IP 2 Листопада 2015 10:32
януковича точно переплюнули
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 10:56
З якого часу бандит Білий став героєм?!!!!!!!!!!! Може, ще додумаєтесь рекетиру звання Героя України присвоїти????????????!!!!!! Якщо так, то навіщо така держава!!!!!!!!!!!!!
СБУ до Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 11:16
На відміну від анонізма САШКО БІЛИЙ був сотником на МАЙДАНІ і боровся проти влади злочинця януковича.Згадаємо відєо за хабарника прокурора, якому САШКО перед смертю надавав підзатильників, тільки так , а не інакше поступати з такими людьми.
Анонім до СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 14:52
пора і тобі до ньго в гості
СБУ до Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 17:23
ФІЛЬТРУЙ БАЗАР , БО ХТО-ХТО, А ТИ ТОЧНО В ГОСТІ ПОПАДЕШ...............
ато Показати IP 2 Листопада 2015 16:19
хай пан Рубльов спочатку про свойі фронтові звитяги розповість людям,а тоді висловлюється в адресу силовиків,які з фронту не виходять практично! мав би совість,урешті-решт!
СБУ до ато Показати IP 2 Листопада 2015 17:32
Ти, атошник........ як би ти там був тоб такої фігні ніколи не писав, якби не Коломойський і його хлопці тоб кордон так званої ато був би по Дніпрі, а то і далі.
Анонім до СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 18:52
100% правий!!!
ато до СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 19:57
проти Коломойського і Ко нічого проти не маю.я кажу про те,що силовики воюють не менше,ніж усі інші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus