USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Вчора народився Янукович в квадраті», - Ігор Палиця про дії Порошенка

1 Листопада 2015 22:16
Член політради «Укропу» Ігор Палиця прокоментував дії президента у прямому ефірі телеканалу «1+1».

«Вчора вся Україна побачила, як народився Янукович в квадраті – Порошенко Петро Олексійович. Вчора вся країна побачила повне нехтування законом», - сказав політик. З його слів, це була демонстрація сили Адміністрацією Президента. Ігор Палиця називає цей крок помилкою.

Політик зауважив, що вся країна мала змогу поспостерігати як сотні спецпризначенців, озброєні по останньому слову техніки та вдягнуті у найновіше обмундирування, проводили обшуки в центрі Києва і Дніпропетровська. І це в той час, коли мобілізованих на фронті і досі повністю забезпечують всім необхідним волонтери, які і шукають останні кошти, аби допомогти захисникам України.
Зі слів Ігоря Палиці, такі дії були демонстрацією сили президента та адміністрації для всіх тих, хто не згідний з його політикою. Проте член політради «УКРОПу» впевнений, що такі дії закінчаться для їх організаторів на лаві підсудних в Гаагзькому трибуналі:

«Вчора ми побачили, як народжується узурпація в країні. Я переконаний, що це помилка Адміністрації Президента і переконаний, це нічого не дасть. Переконаний, що закінчиться все в Гаазі і не так багато часу пройде. Не буде жодних радикальних дій – ми не закликаємо нікого йти на мітинги чи здійснювати радикальні зміни – тільки шляхом голосування. Але закінчать люди в Гаазі - за економічні злочини, якими довели свій народ до зубожіння. І за фізичні злочини – за знищення українців на сході України. Тому нам залишається лише зачекати. Я був шокованим тим, що відбулось вчора, і не дай Бог, щоб це відбувалось проти всіх опонентів діючої влади. Той, хто думає, що заарештувавши Корбана вони зможуть зупинити «УКРОП» – вони помиляються».

Безпосередньо процедура обшуку помешкання пана Корбана, зі слів Ігоря Палиці, відбулась з порушеннями. Адже правоохоронці так і не продемонстрували відеозапису, на якому видно, звідки вони дістали печатки, зброю та гроші, які, буцімто, належать Геннадію Корбану. До слова, печатки, які правоохоронці приписують лідеру УКРОПу, як виявилось, належать зовсім іншій особі:

«Вони були вилучені в одного з орендаторів, який не має жодного стосунку до УКРОПу і Корбана, а просто орендує офіс у місті Києві за адресою вулиця Володимирська, 12. Ці печатки ніяким чином не належать ні Корбану, ні УКРОПу. Це повна фальсифікація».

Нагадаємо, такі дії, як і масові обшуки офісів політсили, представники УКРОПу назвали політичними репресіями проти них - як політичних опонентів. Колишній голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що жодних кримінальних злочинів його соратник, лідер партії "УКРОП" Геннадій Корбан, якого затримали, не скоював.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Устим Показати IP 1 Листопада 2015 22:24
Народили його постмайданівські наївні боягузи, .....
гуртожитк Показати IP 2 Листопада 2015 03:56
Палицю в президенти
Устя Показати IP 2 Листопада 2015 07:38
напевно порошу капєц
911 Показати IP 2 Листопада 2015 07:41
Треба збиратися і гнати порошенків ,гунчиків,романюків,ткачуків бо доведуть людей до повного зубожіння і узурпаціі.
Волинянин Показати IP 2 Листопада 2015 07:47
Правильно робить!Краіною має керувати одна людина,а не група злодіїв вкравши міліони в народа і за його рахунок хоче їх зберегти і Щей примножити!
одег Показати IP 2 Листопада 2015 07:49
І М П І М Е Н Т !!!!!!!!!!!!!! ПОРОХА Н А ПОМИЙКУ!!!!!!!!!!!!! тільки не дати втікти як янику і усе майно і бізнес НАЦІОНАЛІЗІВТИ!!!!
Я Показати IP 2 Листопада 2015 08:05
Добре, що хоч різні розкрадання можна тепер прикрити "репресіями". Без диму вогню не буває, і гроші на вибори десь треба було брати...
Сбу Показати IP 2 Листопада 2015 08:08
Скоро, Ігор, не всіх зразу. Дойде черга не поспішай.
Українець Показати IP 2 Листопада 2015 08:23
Підтримую Я.
гапка до Українець Показати IP 2 Листопада 2015 09:47
Як тільки когось візьмуть на "гарячому" зразу говорять що це політика а вони всі пушисті і статки у них легально заролені , але чому їх сім"ї хивуть за кордоном, діти навчаються тамже а так звані "патріоти" на заробітках в Україні.
Реаліст Показати IP 2 Листопада 2015 08:40
"Але закінчать люди в Гаазі - за економічні злочини, якими довели свій народ до зубожіння" вже обіцяли покарати папередників.
народ Показати IP 2 Листопада 2015 08:52
Подякуйте українським ватникам,які й далі голосують за "Солідарність".Тупі зрадники,ваших дітей вбиває порох,а ви мовчіть та кланяйтесь
Igor Показати IP 2 Листопада 2015 09:16
Який він розумний, але бачу у всіх коротка память.. А де він був коли яник був презом ? Не десь там біля нього ? Не сидів не вичікував що буде далі ? А тепер херой ?
КУМ Показати IP 2 Листопада 2015 09:42
А де лазоркін,куди заховали?"Гостріть лижі"панове...
СБУ Показати IP 2 Листопада 2015 09:59
Ось вам однотуровий янукович в квадраті, царь ПЕЦЯ ВАЛЬЦМАН. Жодна обіцянка вальцмана не виконана, а він і не збирався їх виконувати, йому наш МАЙДАН стояв посеред горла, він же працював в уряді азарова, януковича, чи може його примусово поставили міністром.Зрозумівши, що діло пахне керасином, вальцман повернув шапку в другу сторону та заховався за спинами майданівців. А потім посипалась лапша людям на вуха.Створена за бабло злодіїв його батька та азарова партія регіонів, перефарбована в опозиційний блок і далі на плаву, ніхто із злодійської партії не покараний і не буде покараний доти поки царювати буде вальцман.Події під Іловайськом , Донецьким аеропортом, Дебальцево показали хто товариш "нашому" горе президенту, в країні якого так гарно процвітає бізнес петра... це пуйло.Зараз вся нова техніка, а це бронемашини типу Кугуар, подаровані американцями Хамери, яких ніхто не бачив на фронті, але добре бачили цілі колони під Мукачево, ідуть на укріплення влади вальцмана, тоді, як на передовій вся заржавіла совдеповська техніка.З самого початку царювання вальцмана, запущена спецоперація знищення патріотів , САШКА БІЛОГО, ПРАВОГО СЕКТОРУ, СВОБОДИ, ДОБРОВОЛЬЧИХ БАТАЛЬЙОНІВ,СВІДКІВ ІЛОВАЙСЬКОГО КОТЛА 51 БРИГАДИ, а зараж ще і політичних конкурентів партіі УКРОП. ПЕТРО, як сказав Ігор Палиця, ГААГА за тобою плаче, зупинися пока не пізно.
Устим Показати IP 2 Листопада 2015 10:09
Дайте президенту, ще трішки часу, а то так пишите ніби вже на Грушевського шини горять. Не зная чи вітати Палицю, чи співчувати. Час покаже.
ВАСИЛЬ Показати IP 2 Листопада 2015 10:25
Все правильно, що ловлять корупціонерів і так далі. Але треба докази -це перше. І питання Головне до Президента -чому прокурори, судді, фіскали, митники "жирують", подивіться як вони живуть їхні сім"ї їхні статки і вже все зрозуміло- це ж не з державної зарплати так розжились. То чому Порошенко їх не "Чіпає" А?
Цитата Показати IP 2 Листопада 2015 15:43
Порошенко: На Корбані ніхто зупинятися не буде.
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2015 16:05
Я б сказав в кубі. Такого від нього ніхто не чекав. Коли ж в нас влада вже нормальна нарешті буде
Mik (галицька миша) Показати IP 3 Листопада 2015 05:57
Мишi Галичини цiлком пiдтримують позицiю I.Палицi. Дешевенька, ганебненька полiтика! I.Мосiйчук... Г.Корбан... судячи з останнiх повiдомлень, можливо, i Д.Ярош... Хто на черзi? Певно, О.Ляшко?
Тоха Показати IP 3 Листопада 2015 11:03
Порох певне трішки злякався. Починає конкурентів убирати. Бо ж як прийде новий, так розкриються схеми, треба буде теж десь тікати, а куди? в "Московію" не пустять, Європі треба буде кашлянуть прілічно, а жадібність вона ж усіх губить.
Mik (галицька миша) до Тоха Показати IP 4 Листопада 2015 07:49
Звичайне, "споконвiчне" мiсце - Канада.
Рома Показати IP 19 Січня 2016 00:24
Порошенка, Яценюка та Авакова ГЕТЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus