USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Попередні результати виборів очікуються 29 жовтня

26 Жовтня 2014 08:00
Попередній склад нової Верховної ради буде відомий в увечері в 29 жовтня або вранці 30 жовтня. Таке припущення висловив Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, - повідомляє Корреспондент.net.

Зі слів Охендовського, повні попередні результати виборів на основі підсумків голосування, що надійшли від ОВК до ЦВК через ІАС Вибори народних депутатів України, комісія сподівається отримати орієнтовно в середу 29 жовтня ввечері або в четвер, 30 жовтня вранці.

Також він висловив жаль, "що парламент так і не зміг внести зміни в чинний виборчий закон".

ЧИТАТИ СПИСОК НАРДЕПІВ, ЯКІ НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЗА ВИБОРЧЕ ПРАВО БІЙЦІВ АТО

З його слів, ці зміни були необхідні для адаптації Закону до умов, пов'язаним з проведенням антитерористичної операції на сході України.

Сьогодн і в ЦВК повідомили, що позачергові парламентські вибори не будуть проводитися в дев'яти з 21-го округів у Донецькій області та в шести з 11-ти округів Луганської області.

Згідно з даними громадської мережі Опора, на парламентських виборах 2014 не зможуть проголосувати 4,6 мільйона виборців України. Як зазначила координатор парламентських виборчих програм Опори Ольга Айвазовська, такий стан речей склався через російську агресію і військові дії на Сході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2014 08:22
ВСЕ 29 ПАРТИЙ В ИЗБИРАТЕЛЬНОМ БЮЛЛЕТЕНЕ НА "ВЫБОРАХ" В "Верховну ЗРАДУ" укРУИНЫ ВПОЛНЕ МОГЛИ ОБЪЕДИНИТЬСЯ В ОДНУ ПАРТИЮ "ДО КОРыТА"
Дончанин Показати IP 26 Жовтня 2014 09:08
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus