USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Працівникам Маневицького лісгоспу погрожують звільненням?

11 Грудня 2015 12:26
Працівникам Маневицького лісгоспу погрожують звільненням, якщо вони виступатимуть проти Олександра Кватирка.

Про це пишуть «Відомості».

Нагадаємо, 23 листопада волиняни пікетували у Києві Держагентство лісових ресурсів.

Вони виступили проти нещодавнього призначення Олександра Кватирка начальником Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства на постійній основі.

Пікетували будівлю агентства представники громадських організацій області і ті, хто не згоден з кадровою політикою голови Держагентства Олександра Ковальчука.

Нагадаємо, 20 листопада скандального Олександра Кватиркаофіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима. На засіданні комісії був присутній нардеп Ігор Лапін.

Наслідки акції-протесту у Києві вже відчули на собі працівники Державного підприємства «Маневицьке лісове господарство», - пишуть «Відомості».

Як стало відомо від працівників даної галузі, голова профспілкового комітету ДП «Маневицьке ЛГ» Галина Ролько та головний інженер Сергій Матчук збирають підписи на підтримку Олександра Кватирка. Працюючим неоднозначно натякаючи, які можуть бути наслідки відмови.

До слова, ще в серпні цього року волинські активісти та лісівники зробили спробу не допустити на посаду Кватирка і пікетувалиМіністерство агропромислового комплексу і агентство лісових ресурсів.

ЧИТАТИ ЩЕ: КУДИ ВЕДУТЬ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО ВОЛИНІ КИЇВСЬКІ ЧИНОВНИКИ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
українка Показати IP 11 Грудня 2015 13:06
даже, дуже, жаль, що Александрович не вигнав ту погань раніше. скільки не роби добра а злом звернеться.
монах Показати IP 11 Грудня 2015 13:18
ролько і матчук як вам не стидно дивитись на себе в дзеркало кожен день. впевнений там ви бачите нічого путнього.
5678 до монах Показати IP 12 Грудня 2015 14:47
Ні Ролько, ні матчук тут цим не керують з власної ініціативи, до цього примушує Матіюк, це він розсилає "листи-щастя за підтримку Кватирка", які потім директорам лісгоспів чи головам профкому треба повернути з підписами працівників, які нібито дуже хочуть, щоб ними керував Кватирко.Якщо такий лист не повертається , керівник підприємства автоматично стає неугодним.
Анонім до монах Показати IP 12 Грудня 2015 19:05
Матчук - це ще той шакальчик Табакі з Мауглі.
працівник лг Показати IP 11 Грудня 2015 15:13
а що ж це ти паскудо-кватирко за листами ховаєшся? ти ж обіцяв до нас приїхати. чи твої слова до ду*и? сц*кло ****е.
анон Показати IP 11 Грудня 2015 15:36
Правильно виступають ті кому добре було при тій владі. Матчук не може зараз часто робити так що машина яка їде в лісгосп ВИПАДКОВО заїжджає на пілораму, а Рольчиха зараз не отримує такі премії як раніше і неможе так часто вийти покурити бож Олександрович проп...а дасть що нічьо нероблять.
робітник л Показати IP 11 Грудня 2015 16:12
ролько, матчук та всі інші с*аколизи колісникові зрозумійте і вбийте в свої дурні макітри робітники маневицького лг недопустять зеника-ди*іла до керма. а ви всі скоро усі звідти підете. пишіть заяви - бракороби.
майстер до робітник л Показати IP 11 Грудня 2015 20:43
Для чого ця брехня нiхто нам не погрожуэ нiяким звiльненням або же чимось. Радiоновi шавки водiли ходять i всiм розказують до вони чули здесь що нiбт нас будуть звiльняти
максим Показати IP 11 Грудня 2015 18:40
РАДІОНА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА В НАЧАЛЬНИКИ ВОЛИНСЬКОГО ЛІСОВОГО ТА МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА І КРАПКА.
йосьо до максим Показати IP 11 Грудня 2015 20:46
Нi нi нi корону же не зробили куда наш барин без корони
анон до йосьо Показати IP 11 Грудня 2015 22:40
Я сам корону зроблю тількіб йшов.
Solomon Показати IP 13 Грудня 2015 23:30
Дивлюсь тут зібрався весь Волинський "БОМОНД". Читаю всю цю гидоту і думаю, чи вчили вас в школі, що брехати і заздрити то погано. Людина, яка обливає незаслужено когось багнюкою ніколи сама не стане конфетою. Користуючись нагодою хочу привітати всіх з наступаючим Новим роком та РІздвом Христовим. Особливо хочу привітати Галину Дмитрівну і побажати їй міцного здоров'я, довголіття і всього доброго, бо вона хороший працівник, чудова мама і любляча бабуся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus