USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни у Києві пікетуватимуть проти кандидатури нового лісівника краю

17 Серпня 2015 09:09
Волинські активісти та лісівники вирушили на протест у Київ. Волиняни пікетуватимуть Міністерство агропромислового комплексу і агентство лісових ресурсів. Люди обурені, що на посаду керівника управління лісового та мисливського господарства хочуть призначити Олександр Кватирка. Про це йдеться в їхній заяві, - інформує Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, днями проти призначення на посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка виступили представники громадських організацій Волині. З їх слів, кандидатура викликає негатив у суспільстві. Їх обурило те, що нового тимчасового виконувача обов’язків начальника представили, проігнорувавши будь-які обговорення з громадськістю.

Перед цим керівництво Агентства лісових ресурсів в такий же сумнівний спосіб пробувало нав’язати в керівництво управлінням Романа Колісника – сина сумновідомого Богдана Колісника.

Окрім акції протесту мітингувальники планують потрапити на прийом до міністра. Представники волинської громади хочуть розповісти Олексію Павленку про існування злочинних схем у лісовому господарстві, які після Революції Гідності та усунення колишнього керівництва продовжують функціонувати.

Звернення активістів подано в скороченому вигляді:

"Громадськість Волинської області із числа свідомих законослухняних небайдужих представників суспільства, що є також сумлінними платниками податків, інформує Вас про наявність низки проблем функціонального, інституційного, організаційного спрямування в лісовій галузі, в тому числі і Волинської області, що негативно впливають на результати її діяльності, знижують рівень ефективності, призводить до збитковості та загалом дискредитують галузь в очах суспільства.

Серйозність згаданих проблем набула загрозливих масштабів і прогресує із кожним днем, тому, аби уникнути соціального вибуху, вони потребують негайного обговорення і Вашого, шановний пане міністре, особистого втручання, як керівника Міністерства, якому підпорядковується Державне агентство лісових ресурсів України, в ситуацію, що склалася.

Враховуючи вищезазначене, повідомляємо, що 17.08.2015 року о 10 годині до Міністерства прибуде компетентна делегація з числа представників громадських організацій Волинської області, лісівників та деревообробників для проведення робочої зустрічі. З огляду на її важливість, просимо Вас, шановний, Олексію Михайловичу, головувати під час її проведення, для об‘єктивності і ефективності забезпечити участь голови Державного агентства лісових ресурсів України Ковальчука О.П.

У разі неможливості, або відмови у проведенні такої зустрічі, просимо негайно офіційно про це повідомити (телефони – (067)71-31-451, (066)307-90-33, e-mail – [email protected], [email protected]), при цьому громадськість залишає за собою право, із метою уникнення ескалації конфлікту на звернення до Президента, як гаранта Конституції".

Представники громадських організацій:

Волинське обласне об’єднання учасників АТО та волонтерського руху

Самооборона Волині

Волинська обласна спілка ветеранів-добровольців

Добровольчий Український Корпус

працівники лісового і мисливського господарства

представники деревообробних підприємств
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 17 Серпня 2015 10:31
Чому знову сховались за назвою "компетентна делегація"? Де список осіб, які будуть представляти ГРОМАДСЬКІСТЬ на цій зустрічі в Києві? На пікеті під ВОДА ні одного лісника не було. Схоже, пан Колісник повертається до влади через такі от безіменні "компетентні делегації".
лісники Показати IP 17 Серпня 2015 11:17
Люди !!! Чому ви взялися за ліс!!! Подивіться що робиться в медичній галузі, Чи там Ви неможете пастися , А в Київ делегації будуть їздити допоки Ребери будуть проплачувати, а грошей в них більш як в колісників.
лєший Показати IP 17 Серпня 2015 14:41
А хто входить в цю грамадскість? Данильчук і КО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus