USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники Луцькради перерахували бійцям зарплати

3 Липня 2014 09:52
Частину свого заробітку в сумі 2960 гривень перерахували на підтримку солдат працівники виконавчого апарату Луцької районної ради. Про це йдеться у повідомленні міськради.

До благодійної акції долучилися й депутати районної ради, зокрема: Бехнюк В.М., Бондар І.Я., Волощук О.П., Демчук В.М., Доленко О.М., Дручик В.Д., Карабан Л. В., Коменда В.П., Котко О.М., Мазурик В.В., Перевознік О.І., Прийма Л.І., Приймачук І.П., Рабчевська В.В., Тирилюк Т.О., Філозоф М.В., Фрасоля Т.З., Цика С.Т., Члек І.Ю., Шкоропад Н.В., Яблонська В.В. Депутати зібрали 4200 гривень.

"Віримо і сподіваємося, що бійці, а також всі інші захисники, які знаходяться зараз у гарячих точках на сході України, повернуться до своїх домівок живими та неушкодженими. І буде на нашій рідній землі мир і спокій. Ми повинні пам’ятати: Можна перемогти полк, дивізію, армію, але народ перемогти неможливо!, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 3 Липня 2014 11:41
а де ж данильчук зі своею бандою?
Ректор Показати IP 3 Липня 2014 12:55
треба нам усім віддати зарплати і пенсіі у повному обсязі
Джулія до Ректор Показати IP 4 Липня 2014 14:21
Не доводьте месидж до абсурду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus