USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Радикал Ігор Мосійчук показав свою некомпетентність

22 Грудня 2016 18:45
Нардеп розмістив допис у соцмережі. який показує його абсолютну некомпетентність, пише Микола Кульчинський на Радіотрек.

Учора ввечері, 21 грудня, Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий із Радикальної партії, яких часто звикли бачити на Рівненщині разом, також разом (і практично одночасно) розмістили на своїх сторінках у Фейсбуці два тематично суголосних дописи.

Ось що написав сам Мосійчук:

"Сьогодні в ефірі Шустер. Live нардеп від ВО «Батьківщина» Олександра Кужель кинула в мене шклянку з водою, але так і не відповіла на моє питання: як би фінансувалася армія воюючої країни, якби не було ухвалено державний бюджет на 2017 рік.

Відповів присутній в студії Сергій Лещенко який заявив, що тоді б фінансування армії відбувалося б на 1/12 як в 2000 році.

Уявляєте, йде війна а держава зменшує фінансування армії в 12 (!!!) разів? Це, що? Це як?

Саме в такому сценарії зацікавлена країна агресор Російська Федерація і саме тому вчора московські зозулі з "Батьківщини" на чолі з Юлією Тимошенко, злившись в єдиному пориві з представниками кремлівсько-окупаційного блоку Бойко, Вілкулом, Льовочкіним та іншими намагалися зірвати ухвалення держбюджету. Їм не потрібне фінансування української армії в часі війни, бо так хочуть їхні ляльководи Медведчук та Путін!".
Цей допис Мосійчука став досить швидко набирати лайки і поширення. Однак, справа в тому, що написане ним, це прояв абсолютної некомпетентності.

Справа в тому, що періодично бюджети (міст, областей і самої нашої держави) ухвалюються невчасно: Рік закінчився, йде січень нового року, а бюджет – не прийнятий. Як мають працювати в такій ситуації виконкоми, місцеві адміністрації, чи сам Уряд? Вони ж не можуть припинити свою діяльність, правильно?

Правильно. У такій ситуації, упродовж січня відповідні структури живуть згідно розрахунків і статей бюджету попереднього року.
Використовуючи 1/12 бюджету попереднього року упродовж СІЧНЯ.

Аж поки ВРУ не ухвалить бюджет на вже поточний рік. Так, наприклад, було й у 2000-му році, про який згадував Сергій Лещенко.


Ще вчора ціла низка людей звернули увагу Мосійчука на його грубу помилку:
У відповідь, нардеп заблокував доступ до своєї сторінки усім, хто вказав на його кричущу помилку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клондай Показати IP 22 Грудня 2016 19:15
Ті гроші до армії не доходять і близько.Ті гроші не можливо проконтролювати і щось доказати висновок- нехай ато не закінчується ніколи.Ну а на місці Є-декларантів Лєщенка І Ляшка можна просто помовчати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus