USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розенко звільнив усіх керівників Держслужби зайнятості

16 Вересня 2015 14:10
Міністр соціальної політики України Павло Розенко заявив про звільнення всіх керівників Державної служби зайнятості: і центрального апарату, і в обласних підрозділах. З його слів, нове керівництво Держслужби зайнятості відбиратиметься на конкурсній основі публічно. Про це йдеться в повідомленні Мінсоцполітики з посиланням на слова міністра, передає Еспресо.TV.

Міністр запевнив, що реформа - неминуча. "Оголосив про звільнення усіх керівників Державної служби зайнятості. Як центрального апарату, так і керівників обласних підрозділів", - написав Розенко.

"Найближчим часом затвердять положення щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. Це буде публічний і прозорий процес відповідних кадрових змін", - зазначив він.

Він також підкреслив, що альтернативи реформі Держслужби зайнятості та створення на її базі Національного агентства зайнятості немає, оскільки довіра до цієї структури підірвана.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Валя Показати IP 16 Вересня 2015 15:20
Молодець Розенко. А,ле, шалене відмивання грошей, йому зупинити не вдасться. Цю шарашкіну контору ворюг потрібно закрити давно і не викидати на вітер гроші платників податку. Яку роботу вони шукають, а ніяку. Людям платять задарма гроші,90 процентів цих людей, або працюють,но не оформлені, а інші байдики бють, а не хватає робітничих професій, але на них ніхто не йде.На громадську роботи не посилають,щоб відробили гроші,які їм платить держава.Хто цю дурню придумав.А, як вони відмивають гроші надаючи їх на відкриття підприємництва,треба ділитися з ними. А люди за кордоном давно працюють, а допомогу одержують тут, та це пупляшки, а квіточки у них.Це просто жах.
лучанка до Валя Показати IP 16 Вересня 2015 16:27
А як же Кучмук без посади?! Чи таке **** не тоне і випливе біля якогось іншого корита? більш продажної і непотрібної структури як центр зайнятості годі й шукати! кого вони влаштували на роботу?! Паразити хамовиті!!!
безр до лучанка Показати IP 16 Вересня 2015 17:04
Ти спочатку дорости до такого рівня як Кучмук, а потім будеш свій рот відкривати. В неї розуму в д*пі більше ніж в тебе в голові.
Анонім до безр Показати IP 16 Вересня 2015 19:55
Егеж, ха ха.... Де ж без таких офігенних спеціалістів, як будуть виживати безробітні!!!!!!!!
Patrik до безр Показати IP 16 Вересня 2015 20:41
Дивуюся наскiльки ви досвiдчена людина... В пошуках чужого розуму ви встигли скрiзь побувати, навiть в д*пi провели необхiднi замiри рiвня iнтелекту... Та все ж ваш дивний досвiд не даэ права тут хамити дописувачам.
Всезнайко до Patrik Показати IP 16 Вересня 2015 20:47
Підозрюю, що це Кучмучка за ніком "безр" сховалась... Її стиль спілкування.
лучанка до безр Показати IP 17 Вересня 2015 10:06
до такого "рівня" не доросту, слава Богу! Бридко було б....
Анонім Показати IP 16 Вересня 2015 16:36
тепер вони стануть самі на біржу і будуть працювати на сезонних роботах по благоустрою сіл.за 900 грн в місяць?
Спостерігач Показати IP 16 Вересня 2015 18:42
А де політична відповідальність тих, хто призначив голову Державного центру зайнятості Украіни, який погорів на хабарі? Він же був кадром яценюка чи Розенка. То нехай теж йдуть у відставку. Кого вони запропонували і призначили?
Анна Показати IP 16 Вересня 2015 21:19
А, можливо, реформу слід розпочати з пана Розенка? Це ж він посприяв призначенню Кашуби, як би він від цього не відхрещувався. А відповідати за це, виходить, повинні директори обласних і , тим більше, районних центрів... . Вони тут яким боком? Черговий цирк і окозамилювання!!! А з відки псується риба - всі давним-давно знають.
люстратор Показати IP 16 Вересня 2015 21:38
Ці шавки обласні і районні носили касу по вертикалі,вони усі є членами організованої злочинної банди Зайнятості.
Пилип Показати IP 16 Вересня 2015 22:09
Кучмук піде до укропів, вона не пропаде!
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 08:46
Кучмук вкрала з бюджету фонду зайнятості дуже багато , в основному при будівництві офісів для своїх чиновників. Створила будівельну фірму , яку очолив її другий чоловік .Для цього в неї розуму хватає . а взагалі людина вона дуже підступна і до теперішнього часу із любих ситуацій виходила сухою з води.Побачимо , що буде.......!!!!!!
Реаліст до Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 13:11
Читаю і дивуюся. Ви пишете, що ніхто не хоче працювати чи працює в тіні та користується можливістю отримання матеріальної допомоги в службі зайнятості і за це вину перекладаєте на працівників цієї служби. На мою думку, не працівники дозволяють їм паратизувати за рахунок наших з Вами податків, а діюче законодавство, яке це дозволяє. Чинне законодавство нікого не карає за те, що працює неофіційно чи наймає на роботу неофіційно, а ще й дозволяє користуватися пільгами, які повинні бути лише для тих, які фізично не можуть працювати. А надання субсидій людям, які роками не працюють? Гадаю, що людям, які не працюють більше одного року, взагалі потрібно відмовити у субсидіях. Що за рік не можна знайти роботу? Невірю. Нехай не таку на яку сподівався, але можна. Хай працює, заробляє, платить податки, а якщо заробітна плата низька - отримує субсидію (підтримку від держави).
безробітна Показати IP 17 Вересня 2015 11:17
незнаю як на рахунок своїх чиновників, але мені зараз приємніше приходити на семінари в нове приміщення в Іваничах ніж було раніше в попереднє смердюче......
Рожище до безр та до Показати IP 17 Вересня 2015 13:29
Весь розум Кучмук базується на брехні , лукавстві, пІдступності, інтригах і т.д. А толк із семінарів Хіба що - державні кошти викинуті на вітер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus