USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі літає коштом своїх друзів-бізнесменів

19 Травня 2016 23:02
«Поляками», за рахунок яких губернатор Одеської області злітав на Європейський економічний форум в Катовіце, виявилися відомі одеські підприємці, які не раз надавали недешеві послуги Міхеїлу Саакашвілі.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Голубов, який вирішив перевірити заяву голови ОДА про те, що літак Cessna за ним прислали організатори форуму, - пише Думская ТВ.
Згідно з інформацією з відкритих баз даних, власником цього повітряного судна є сербська компанія AIR PINK D.O.O. Оплату послуг за обслуговування в одеському аеропорту (прийом літака, стоянку, заправку тощо) здійснила ТОВ «Аеропорт Хендлинг» (засновник - офшорна компанія «Ейрпорт девелопмент солюшнз», фактично належить співвласникам одеського аеропорту і постійним спонсорам Саакашвілі).

Оплату за переліт здійснила «SBA FLIGHT SUPPORT SERVICES LTD» (офшорна компанія, зареєстрована в Ірландії в листопаді 2015 року з адресою: First Floor, Airport House, Shannon Free Zone, Shannon, Co. Clare, співдиректор Алла Білявська, за деякими даними, належить все тим же олігархам).

Літак в 2016 році здійснив 23 польоти з території України. Постійне його обслуговування тут здійснює ТОВ «Шеннон ЕІР України» (засновник - компанія «Шеннон ЕІР Сервісес Лімітед», графство Клер, місто Шаннон, вулиця Беллікейс Крешчент, будинок 58, Ірландія. Співвласники - громадяни Ірландії Морін О'Салліван і Патрік О'Салліван).

17 травня на борту були присутні губернатор Михеїл Саакашвілі, глава Комінтернівської РДА Дмитро Наталуха, помічник губернатора Ольга Сорочан, віце-губернатор Соломія Бобровська, глава Білгород-Дністровської РДА Михайло Титарчук, особистий фотограф і оператор Саакашвілі Тамаз Шавшішвілі. Переліт з Одеси в Катовіце в середньому коштує 10 тисяч доларів США.
«Я звертаюся до генерального прокурора і в НАБУ з вимогою розслідувати цей злочин, передбачений статтею 368 Кримінального Кодексу України (« прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»), вчинений головою Одеської ОДА, його заступником, а також двома головами РДА в Одеській області. Зрозуміло, що за політ на приватному літаку, який коштує 10 тисяч доларів, всі ці корупціонери з Одеської області повинні бути звільнені з займаних посад і нести кримінальну відповідальність», - зазначив Голубов.

Нагадаємо, до роботи Саакашвілі та його грузинських «колег» давно вже виникли запитання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
свідомий Показати IP 19 Травня 2016 23:29
офшори офшори офшори і антикорупційні форуми суцільна брехня піндоських прихвостнів
Мойша с зоси Показати IP 19 Травня 2016 23:49
Неужели в Одессе не осталось приличных портных,пошить этому пингвину что то прыличное, на выход к людям
Ребе Показати IP 20 Травня 2016 09:21
Оранжевая революция,революция гидности ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus