USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Що робитимуть з депутатами-прогульниками у Волиньраді

6 Серпня 2015 09:05
Виключати зі складу постійних комісій тих депутатів, які не відвідують засідання, та звернутися до виборців із закликом не голосувати за таких депутатів пропонують у Волиньраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю 5 серпня.

Голова комісії Володимир Навроцький повідомив, що, як і обіцяв раніше, під час сесії ініціюватиме питання про звернення до виборців Волині із закликом не підтримувати на виборах тих депутатів, які ігнорують свої обов’язки (не відвідують засідання постійних комісій облради).Аін розповів, що на його прохання зробили аналіз присутності депутатів на засіданнях комісій і виявилося, що Олександр Башкаленко цьогоріч не відвідав жодного із засідань, як і Олександр Бик та Анатолій Тимейчук. Двічі відвідала засідання комісії Лідія Томашевська (пропустивши таким чином 60% засідань).

Проект рішення про виведення зі складу комісії тих депутатів, які ігнорують її засідання, він пропонував спрямувати на розгляд депутатів під час сесії.

Нагадаємо, нещодавно через відсутність кворуму не відбулося засідання комісії облради, під час якого планували розглянути понад 20 питань, тому засідання комісії перенесли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 6 Серпня 2015 09:31
чому простий народ за прогул звільняють з роботи , а на цих "слуг народу " цей закон не розповсюджується?ЧОМУ? відповідь проста - БЕЗКАРНІСТЬ!!!!!!ДІСТАЛО!!!!!!
волинянин Показати IP 6 Серпня 2015 10:12
та нічого ви не зробите, ви одна БАНДА
Анонім Показати IP 6 Серпня 2015 13:29
дуже актуально за місяць до виборів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus