USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стало відомо, хто може очолити обласне управління культури

13 Березня 2014 13:13
Претендентами на крісло очільника Волинського обласного управління культури є Сергій Єфіменко та Сергій Шишкін. Про це написав у себе на сторінці у Фейсбуці Сергій Шишкін.

«Сьогодні перед головою ВОДА озвучено дві кандидатури на начальника обл. управління культури: Сергій Єфіменко та Сергій Шишкін. Потребую підтримки Громадського Суспільства! Мої регалії включно з Майданом ви знаєте. Можу додати, що завдяки власній ініціативі та підтримці друзів без посад та бюджетів вдалося покращити матеріальну базу КМЦ ім. Шевченка у Володимирі. Зараз потрібен саме кризовий менеджер!», - написав у себе на сторінці у Фейсбуці Сергій Шишкін.

Зауважимо, Сергій Єфіменко є директором Волинської обласної філармонії, а Сергій Шишкін – українським джазовим бард-піаністом, засновником фестивалю молодіжної музики «Володимир», також він став автором «Майданної колискової», котра увійшла до 10 кращих пісень про Майдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 71
Андрій Показати IP 13 Березня 2014 13:18
А може Віктора Зубовича?
)))))))))) Показати IP 13 Березня 2014 13:24
Тільки не Єфіменка... Філармонію розвалив, і культуру в області зганьбить....
NIKOL до )))))))))) Показати IP 14 Березня 2014 11:32
усіх, хто керував, чи був причетний до "керівництва", НЕ МОЖНА ні призначати, ні "підвищувати"...нова влада - нові обличчя!
Шароварник Показати IP 13 Березня 2014 13:28
Сергій Шишкін для Володимир-Волинська і то ще подумати, нехай і далі бринькає Сергій Єфіменко - вош-завгосп який сидів в кожусі і виліз на білий світ Це останній резервний загін Культ-Совків.
Культура Показати IP 13 Березня 2014 13:29
Так Шишкін, не доведи Боже Єфіменка!!!!!!
Анна Показати IP 13 Березня 2014 13:35
Хлопці нічого , але на кандидатуру начальника боже сохрани. Думати треба за реальну підтримку і розвиток культури. А може краще розглянути кандидатури Дмитрука В.Ю., Войнаровського Ю. і т. д. ...
аяяй до Анна Показати IP 13 Березня 2014 13:45
тільки не Войнаровського за ним теж грішки числяться
ляшецька до аяяй Показати IP 14 Березня 2014 12:23
до чого тут "грішки"?
Розум Показати IP 13 Березня 2014 13:37
Геть з глузду поїхали, а де конкурс на заміщення вакантної посади. Був Єфіменко в філармонії, хай радується поки хоча б тому, що його там терплять. Гав...й він дуже, несе вище комнатного тапочка, задрот тай усе. А Шишкін вже передмаразматичний пенсіонер. А де молоді митці, діячі культури?
Співчуваючий Показати IP 13 Березня 2014 13:43
Маразм! У Шишкіна ж шиза і це підтверджується довідкою лікарні. ЛЮди милі, у нього творчий період буває лише осінню та весною, коли загострюється хвороба. Схаменіться
Аля Показати IP 13 Березня 2014 13:43
О Господи, Боже сохрани його. Підлмй, мстивий, зажерливий нічого доброго про таку людину сказати не можна.Розвалить культуру-це повний хаос. Що нема достойних людей очолити культуру.Є , але не ті, що зараз є начальниками, а простих працівників культури,яких знають в районах,які заслужили чесною працею повагу у людей, у яких рильця не в пушку.О цй Шишкін піаність,хай собі грає, але не на нервах людей. Який з нього начальник.Ви,що геть з катушок позлітали таких людей на начальника обласного відділу культури.
Марія Показати IP 13 Березня 2014 13:47
Усе краще робилося і буде робитися в культурі Волині без Управління, яке жило і буде жити по своїх совкових законах, закладених Рівнеським інститутом культури, аж поки це покоління не відімре. Творчими особистостями вони не керували і не будуть керувати їх парафія ділити гроші на - бібліотеки, будинки культури, дитячі муз. і худ, школи, самодіяльні гуртки, та пенсії старим радянським діячам-алкоголікам від культури. Це совкова організація, якій слово культура не личить. Керувати нею може підстаркуватий совок у вишиванці (обовязково щоб закінчив Рівенський інститут культури, режисер) перед пенсійного віку, який має авторитет закулісних пянок і свят медовухи на вул. Лесі Українки та ще щоб добре горланив українську пісню на пяну голову по районах Волині.
NIKOL до Марія Показати IP 14 Березня 2014 11:36
стосовно РОЛІ управління культури - 100%... у такому вигляді, як воно існує-зайва ланка, хіба що плодити папери...
Алла Показати IP 13 Березня 2014 13:47
Дійсно добре було би зробити це прозоро. Підтримую оголошення конкурсу. Все-таки посада вимагає не просто мати талант, а скоріше вміння розвивати таланти, творчість та й що немаловажно читання і духовність.
NIKOL до Алла Показати IP 14 Березня 2014 11:40
тільки КОНКУРС! конкурс бачення змін у розвитку народного мистецтва, власна думка, програма претендента, його авторитет у галузі культури....
кіса вороб’янінов Показати IP 13 Березня 2014 13:49
дожилися - навіть на культуру нема кого ставити. давайте маренича, поштарука, приходько, м.м.мах, а може начальницю луцької районної культури, яка забороняла "Гармидер", чи войнаровського з поліським літом?. А якщо серйозно, то рівень названих хлопців, як на мене, занизький для такої посади, думаю, кандидатури силюка, єлісеєвої, стадника, головенка, в.клімчука (з центру культури) набагато цікавіші. вважаю, що й користі більше від них буде для обласної культури, яку цього року, судячи з усього, і так фінансуватимуть за залишковим принципом. та й заходи до мінімума обмежать.
555 до кіса вороб’янінов Показати IP 13 Березня 2014 16:23
Запропоновані кандидатури уже були колись цікаві а тепер від них користь та ж що і від діючого начальника
Олена до кіса вороб’янінов Показати IP 13 Березня 2014 18:37
Є вже постанова, якою ні на що не виділятиметься .окрім зарплати та компослуг, винятком є декілька державних свят, але культура виживе завдяки тому, що зуміли зберегти
NIKOL до кіса вороб’янінов Показати IP 14 Березня 2014 11:49
ПІДТРИМУЮ думку... стосовно СИЛЮКА - аби він дав згоду! це патріот, розумний чоловік, має власну думку...таких мало... з центру культури можна було б розглянути кандидатуру її директора-жінки! всі заходи, на яких буваю, відрізняються цікавими ідеями..сама вона не байдужа до всього, я її занаю заочно, але ЖІНКАМ ДОРОГУ, але не Гнатів, це точно!
Петьо Показати IP 13 Березня 2014 13:49
Агов, подуріли там чи що? А де молодь????? Одна кандидатура - "І ЛЄНІН такооой маладой", друга.... Ви ніколи не спілкувалися з Сергієм Шишкіним? Ну, такого смурняка, сноба й гундоса ще треба пошукати. Хай муштрує далі закоханих у нього трьох журналісток і показує ім зірковість та вагомість... МО - ЛО - ДО - ГО треба - крапка. От Тіму з "Флайзи" - хлопець і тусовці, і типу музикант, а головне - все життя працює менеджером у клубі.
Оксана Показати IP 13 Березня 2014 13:58
Шишкін - кандидатура нормально. Він людина принципова, валить правду в очі і не боїться. Єдиний відкрито виступив проти будівництва церкви у сквері біля музею історичного у Володимирі, бо хоч і не архітектор та розуміє, що попи відбирають останню зелену зону в місті і церква там не вписується. Він без грошей вміє зробити культурне дійство а не плакатися. Це не так людина слова, як людина діла!
Маша до Оксана Показати IP 13 Березня 2014 14:27
Тепер усі валять правду межі очі і навіть бітою можуть завалити!!!! Шишкін хвора, підстаркувата людина минулої епохи.
ніколь до Оксана Показати IP 14 Березня 2014 11:57
до чого тут те, що "заборонив церкву", питається в задачі.... культурі потрібна людина, яка розуміться організаційних питаннях, менеджменті, а не "без грошей зробити дійство"... ЖІНКУ - тільки красиву, розумну ЖІНКУ! вистачає тих чоловіків кругом-від них лише проблеми....і в світі, і в культурі
Анонім Показати IP 13 Березня 2014 13:59
Конкурс оголошується на посади начальників полюбому, якщо представляли, значить в засобах МІ точно є, або на сайті Мінкультури, або ОДА, або місцевих газет. А щодо віку, то на знання і досвід треба дивитися, а не на вік.
ніколь до Анонім Показати IP 14 Березня 2014 11:59
уже ті, "що мають досвід " доробилися і... "доборолися...до самого краю" НАВЧАТЬСЯ!
ніколю до ніколь Показати IP 14 Березня 2014 20:03
Побачимо що ти скажеш, якщо НЕ ДАЙ БОГ Вчитися ті "молоді" будуть на тобі... Воно тобі трудову книжку не зможе заповнити, нарісує таке, що на біржу важко буде стати.
він Показати IP 13 Березня 2014 14:05
на комуналку скоріше призначайте, хоча толку з тоі комуналки, один геморой всім
Кульпрацівник Показати IP 13 Березня 2014 14:11
Молодого однозначно з цих кандидатур ні одного. І навести порядок в культурі. Бо там повний мряк. Працюють всі свої, фіг зна хто,тільки не спеціалісти в культурі,особливо в бібліотеках там прихисток для себя любимих. А зарплати,які в них високі, а робота яка,коли читачів нема. одне користування тільки Інтернетом,бо зробили халявний.Молодого,перспективного працівника культури,який не заплямував себе я не був начальником ніяким.
Марія до Кульпрацівник Показати IP 13 Березня 2014 14:31
Не забувайте це Начальник "культури" яку кормлять з державного корита інакше вона з*охне. То це не Культура а Опудало культури.
Луцьк ло Кульпрацівн до Кульпрацівник Показати IP 13 Березня 2014 19:57
Чому ви вчепилися до тих бідних бібілотекарів????які у них високі зарплати, звичайно начальство бібліотек отримує високу зарплату (впринципі у нас всі начальники мають високу заробітну плату), а прості бібліотекарі звичайну. Чому немає читатчів, я сама є читачкою бібліотеки і той хто хоче читати він ходить у бібліотеку!!
Пенсія Показати IP 13 Березня 2014 14:45
Ви знаєте, совок сидить у всіх, старікам у нас дорога, старікам у нас почєт! А раптом хтось з них попросить культурно звільнити займані бюджетні посади 77 Бориса Ревенка з кіностудії, 78 річною Мах з бібліотеки.
Караул! до Пенсія Показати IP 13 Березня 2014 20:54
Так ото ж. Ці супе-стар вже думають що вони вічні. Їх з тієї посади тільки вперед ногами можна винести. Це інтриганти , торморзи прогресивних рухів і могильники всіляких ініціятив. Особливо рЄвЄнко-зробив все можливе щоб у підвалі кіностудії Волинь був спокій і стабільність як на кладовиші.
По секрету до Караул! Показати IP 16 Березня 2014 21:36
А ще художній керівник філармонії зі своїми пострадянськими поглядами доб"є нашу культуру до скону, і у свої 80 годків ще ого-го, переживе усіх молодих, доїдаючи їх на сніданок, обід і вечерю.... Треба таки нам молодого, щоб уже допоміг цим незамінним на відпочинок піти і дати молоді розвиватись))))
аня Показати IP 13 Березня 2014 15:15
цікава тема
я Показати IP 13 Березня 2014 15:25
На цю посаду потрібно призначити людину яка знає клубну справу на ділі а не з конспектів. Молодого грамотного а не старих пердунів як Лисюк був тепер не забутьте Єфіменка а може Поштарука діда. А взаь.галі воно потрібне це управління? Пересилає бумаги в райони іна цьому їх робота. Заклади культури і без їх працюют
Маня Показати IP 13 Березня 2014 15:31
Войнаровський і так начальник воно йому нащо. Він добре має, розбагатів чоловічок трішки не бідує.На фестивалях добре має,кому фестиваль, а йому мать родна. Піжоном став,забув звідки родом, і з якої бідоти виліз
Караул! Показати IP 13 Березня 2014 16:29
Не доведи Боже ШишкоЄфіменка!Дожилася Волинь. Що не має з кого вибрати?Вибираємо між гіршим і поганим. Знову ці заскорузлі пост-совки! Що той- що той, за комуни нормально себе почували, співали і танцювали і тримали у дупі громадську позицію, будучи гвинтиками ,а потім "рєзка празрєлі". Той хвілармонію розвалив а той про-пердів штани у відділі молоді і спИрту тішачись номінальним званням арт-дирекстора фесту Володимир. А чи не пов"язане це призначенн з Олександром Пирожиком який зараз є якимсь з очільників области? Який є багаторічним знайомим пана Шішікіна , він просто йому не може відмовити. А де ж молодь!? А як же Сергій Мартинюк "Колос" з групи Фолет, який є багаторічним арт-директором "Бандерштату"?
Свогоноса до Караул! Показати IP 13 Березня 2014 17:41
Мартинюка? Ви це зараз серйозно? Того підгузника лицемірного? Від нього користі як від Шишкіна.
Караул до Свогоноса до Караул! Показати IP 13 Березня 2014 17:58
Можливо, є відчуття що він зловив "зірочку" але все таки я впевнений що є серед молоді і адекватні люди. Наприклад тут хтось пропонував Тіму з Флайзи. Чому б ні? Принаймні за стільки років свого "функціонування" він не помічений у жодних не зрозумілих стосунках з владою.Але підозрюю що він би відмовився бо розуміє що це каторжна робота. А ті пер-дуни ні-бо їм потрібен статус.
Люся до Мані Показати IP 13 Березня 2014 20:26
Маня, а ти з графської сім'ї родом ? Ти хоть знаєш хто такий піжон?
Анонім Показати IP 13 Березня 2014 20:48
культура без культури - це не новина. візьміть того Серожика похамити, познущатися ще над працівниками апарату управління. йому ж уже замало працівників філармонії. бездар, грубіян, пихатий "власник філармонії", поціновувач сраколизів-пісюнерів, які за спеціальністю ніякого відношення до культури не мають (офіціанти, військові, сбу-шники, повари-технологи). як молодим фахівцям галузі культура знайти своє робоче місце в філармонії, коли при владі там цар і повелитель єфіменко. гнати треба його подалі, а не підвищувати. навіть віника не дати в руки (вкраде!), а не те, що долі людей і майбутнє культури волині. чому не призначити достойного на це місце - дмитрука в.ю.? що, не цікаво стане жити? навіщо культурні керманичі для обласного управління культури? будемо і далі бовтатись в лайні, плодити єфіменків та йому подібних? невже за таких ідолів народ піднявся на барикади?
мнік до Анонім Показати IP 20 Березня 2014 10:21
на жаль, все, проти чого піднялися люди, відразу не змітиться... керівники знову ті, що мали відношення до влади, а вони і наберуть "єфіменків" (не бай Боже)... з філармонії цей "менеджер" зробив приватну кампанію і не більше... а це за державні кошти... таємне голосування показало б, як "за" сказали б ті, що знають його(при умові що рахувати будуть не ті, що голосування організували)... якби не державна заробітна плата, на яку цей керівник не має впливу, він би і її артистам "визначав". це гірше, що може бути з призначенням... він все одно "з тої епохи"...сам-гам, другому не дам....
Тіма Показати IP 13 Березня 2014 20:51
Хотілося б побачити на цій посаді когось трішки молодшого - все ж галузь треба по-новому будувати. Хоча навіть не уявляю кого можна з молодих туди пропонувати.. хіба Сашка Положинського Але не факт, що він захоче)) я взагалі ДО кримського питання пропонував зробити збори різносторонніх, шанованих в краї митців, які мають серйозні досягнення і від яких вислухати пропозиції щодо розвитку культури у нас в перспективі.. гадаю, це слушна нагода всіх зібрати (чого, на жаль, не робило попереднє керівництво) і поміркувати над кандидатурами.. Проситиму мене не пропонувати, як кандидатуру, - я точно не справлюсь із бібліотеками, музеями, районними будинками культури і т.д. Хіба на правах порад ;)
Невже до Тіма Показати IP 13 Березня 2014 21:12
Тіма (як що це дійсно) , ніяка тверезомисляча людина не полізе у цю клоаку.А тільки хворі амбіційні люди про яких тут йдеться, заради медальки і рядка у біографії. Ви помітили "джерело" цієї статті? Правильно "морда-книжка" одного з фігурантів. Це вже саме по собі хворе. Вам не здається?
ніколь до Тіма Показати IP 14 Березня 2014 12:11
Ж І Н К У! шукаємо ЖІНКУ!
Сашко Показати IP 13 Березня 2014 20:52
Думаю, що Шишкін гідний кандидат. Він організовував цілий проект "Живий погляд", що об"єднав молодих музикантів Волині. І то був успішний проект. Сучасні тенденції - то якраз його тема, знає краще будь-яких "молодих".
Караул! до Сашко Показати IP 13 Березня 2014 21:06
Він нічого не знає і нікого не бачить крім себе. Любить себе у мистецтві а не мистецтво в собі. Що до "успішного проєкту" ЖеПе- то де він? Краще порозмовляйте з молодими (тоді ще) гуртами які брали участь у цьому. Цей параноїк здатен споганити все до чого доторкнеться. Бо як тільки доторкнеться відразу хоче очолити. Що до "вдалося покращити матеріальну базу КМЦ ім. Шевченка"-звісно , сам себе не похвалиш... Теж порозмовляйте з місцевими музикантами і вам розкажуть що це був за інструиент, і в якому він був стані коли купувався б-у за ціною нового. Дивно як ще він не згадав що "вдалось покращити книжковий фонд бібліотек" правда за рахунок пересічних людей але це вже дрібнички. Головне "Я" там був.
Сашко до Караул! Показати IP 14 Березня 2014 07:46
От чому Ви дозволяєте собі, спираючись невідомо на які факти, лити бруд на людину? Я знаю ту історію з б/у інструментом, але яке діло має Шишкін до того??? Якраз таки Шишкін був єдиний, хто ВІДКРИТО виступив проти цього корупційного придбання! А він, за рахунок БЛАГОДІЙНИХ концертів придбав НОВУ апаратуру! Як Вам не соромно...
Караул! до Сашко Показати IP 14 Березня 2014 11:55
Мені соромно? Це вам має бути соромно бо вас "розводять як лохів".Інфо у вас про цю ситуацію від самого першоджерела (так як і ця публікація). Подивіться місцеву пресу місцеву(вона не горить) , хто на цьому піарився і хто про це згадував , до-речно і не...Відкрито виступив? А чому ж він не озвучив що у ця оборудка прокручена його приятелем очільником культурки міста. І жодного обурення і жодного публічного виступу щоб відмежуватись від цієї липкої історії (чєсний он наш)! Нову апаратуру, за благодійні концерти? Випустити диск(свій) і запрошувати людей на ювілей (свій) за гроші і втюхувати той диск!
ррррр до Сашко Показати IP 14 Березня 2014 12:14
значить-запропонувати йому ФІЛАРМОНІю!!!! а не представляти культуру області, тип паче її очолити...смішно і сумно...
Михайло Показати IP 13 Березня 2014 21:18
Звичайно, без врахування думки громадськості це питання не може вирішуватися. Але власне в цій дискусії я особисто за Шишкіна, бо чоловік справді має глибокий і відповідний сучасним реаліям погляд на культурний менеджмент, розуміє роль команди, цінує справжніх фахівців, а не балаболів, і щиро всією душею вболіває за справу. І довів це справами, наскільки це було можливо (і "неможливо") в умовах області і поза нею.
Невже до Михайло Показати IP 13 Березня 2014 22:10
П....! Село неначе погоріло ,неначе люди подуріли. Як можна вжити термін "сучасний" до пенсіонера , ментально хворого інваліда розумової праці! Все повертається на круги своя. От вже дійсно не важливо хто ти і який ти, важливо щоб про тебе правильно писали. Будемо мати дзеркальних близьнюків БоПа і Мах, яким теж не так довго до 78 але за цей час крови вип"ють.
Михайло до Невже Показати IP 14 Березня 2014 00:54
За "подуріли" окреме дякую. Пане Невже, упустимо питання вашої культури спілкування і уважності при читанні. Дивує інше. Усі мають і свої чесноти, і своїх "тараканів". Але говорити про вищезгаданого кандидата як про втілення недоліків - якось занадто підозріло це,та розбиратись у ваших мотивах паплюження не хочеться. Шишкін - не той, хто йде заради самої посади і щоб за неї триматися руками і ногами. Є певні ідеї, які планує реалізувати, і якщо ви не вважаєте їх сучасними, то поділіться, будь ласка, своїм розумінням сучасного? Цікаво порівняти. Дякую.
Невже до Михайло Показати IP 14 Березня 2014 10:11
Мій "стиль" спілкування набогато відвертіший ніж ваш ізуітський конструктив. Україна з такими "конструктивами" і "конструкторами" живе, ні мучиться, вже понад двадцять років.Бо власне як раз той і ті персонажі про яких тут йдеться як раз і сунуться на посаду заради посади. І якісь сумнівні "прожекти" цих персонажів у які вони перетворили романтичні ідеї у даному контексті навіть згадувати не личить. А керування обл. культурою це не молоді групи,які врешті решт розбіглися ще до смерти цих ініціятив, а переш за все сільскі клуби і хор-ланки у яких сотні людей які не бачать просвіту. Врешті решт є ж можливість подивитись медичну карту. А для вас це теж не аргумент. бо пшонка головного мозку.
Михайло до Невже Показати IP 15 Березня 2014 01:08
Хто знає, може ви й праві, можливо ви - ще не до кінця визнаний геній культурного менеджменту, який у перервах між важкою і справді конструктивною діяльністю прозябає на коментах, але ми невдовзі побачимо ваші плоди і прозріємо. Амінь ;)
Ленартович В. Показати IP 14 Березня 2014 10:36
з "нік-неймами" не дискутую))..."нік-нейми" - "мертві душі"...хтось один і той самий,сам питає - сам собі відповідає)))... то до психотерапевта))...звідки ця сц*кливість?зі старої епохи?)))...Тіма єдиний живий...а з живим можна поспілкуватись в реалі,що я і зроблю...з задоволенням.)))
Нік Показати IP 14 Березня 2014 10:56
Опа! Пан Лєнартович вирішив "жєлєзнай рукой" змінити всі засади інтернету і ввести свої? А чому ви свято впевненні що нік Тіма це фізичний Тіма? Той самий Тіма, і не тільки він ,в реалі у спілкуванні з "забронзовілими" висловлююється "езоповською" мовою зовсім не так як у себе в "кораблику" за столом в компанії.А все тому що психічно стабільні люди не лізуть у це багно у якому вигрібають тільки ті для кого це нормальне середовище. І не розповсюджують про себе "достовірних інформацій" від першої особи.
ляшецька до Нік Показати IP 14 Березня 2014 12:20
Валєра, твоя думка, стосовно очільника нашої галузі, була б доречною.... і кого ти бачиш?
Нік до ляшецька Показати IP 14 Березня 2014 14:44
Це Ви до Валерія Ленартовича? Як що так то читайте його допис там все ясно. За настійливим проханням Шішкіна він виклав його думку. З тих самих мотивів і колишній науковець а нині копач-звичайний алєксандр златогорський відмітився.
Златогорский Алексей Показати IP 14 Березня 2014 12:18
Підтримую Шишкіна однозначно. Знаю його як доброго організатора, і надіюсь, що в умовах кризи культура Волині отримує нарешті свого менеджера. Для управління - він чужа людина, зі сторони. Для України і Польщі - діяч культури. Якщо нічого не змінювати - буде лише гірше. До того ж бути чиновником - це не у його стилі. Займати крісло начальника Шишкін довго не буде. А от що зробить - зможемо оцінити вже у найближчий час.
Златогорському Олекс Показати IP 14 Березня 2014 13:33
То ви вже АЛЄКСЄЙ????? А як до того, що Шишкін виступив ПРОТИ будівництва церкви Київського патріархату - УКРАЇНСЬКОЇ церкви, за проведення розкопок під яку у центрі Володимира ви особисто "ЗЛУПИЛИ З ПОПА 80 000 гривень"? То там ви з Шишкіним були по різні боки барикад чи як?
Та, що знає Шишкіна Показати IP 14 Березня 2014 13:36
Шишкін - морально-політичний спекулянт з манією величі на базі комплексу неповноцінності. Дід ( я йому вже дійсно під 60 років) хоче взяти реванш за голодні і п"яні молоді роки. Усе, що він робить - робить виключно для себе і під себе, причому коштом інших людей. Трутень з високопарними промовами. Ставте на посади молодих людей, наша культура повинна мати майбутнє. Інакше дід Шишкін продовжить справу діда Лисюка. В чому тоді суть нового призначення? Лисюк теж не менш заслужений, хай би трухнявів як Боб Ревенко - до 76 років....
ляшецька до Та, що знає Шишкіна Показати IP 14 Березня 2014 14:33
стосовоно Бориса Павловича Ревенка, шановна пані "Та...", не торкайтеся і думкою..., бо те, що зробив Борис Павлович ще не поціновано... все, що стосувалося подій на Волині, у нашому Луцьку, за його особистої НЕБАЙДУЖОСТІ, є зафільмовано, власне, лише в РЕВЕНКА... Не знаю і не уявляю іншого такого фаната своєї справи, як Борис Павлович... У нього вчитися треба, а не ганити його... Не знаю, чи хтось перейме його велику любов до кіно, бажання зберегти життєві миттєвості на віки, його любов до знімальної камери... Він цікавіший у своїй самовідданості професії сотні молодих і "ранніх"..."Борисе Павловичу, нехай Бог подарує Вам ще стільки літ, скільки Він Вам призначив, аби Ви ще могли зробити наплановане...
Та що знає... до ляшецька Показати IP 14 Березня 2014 14:49
Амінь! Так і хочеться сказати коли читаєш ваш коментар. Так Ревенко так любить кіно і все що з ним пов"язано що аж нікому його не віддасть. Напевне для того він зробив з колись багатолюдної "Волині" студію однієї людини. "мая прєлєсть" ( з фільму "володар кілець")
Михайло до Та що знає... Показати IP 15 Березня 2014 00:56
Хм, ну що тут скажеш... Залишається побажати особі під ніком "Та", щоб вона прожила життя так, щоб про неї на старість не сказали, що вона була усього лише скаженим тролем.
Та що знає... до Михайло Показати IP 15 Березня 2014 09:57
Як ви тонко це зрозуміли.Так, я теж не хотіла би в кінці життя уподобитись до таварісча рєвєнка.
ніко до Та що знає... Показати IP 20 Березня 2014 10:05
вам, шановна, на базарі зернятами торгувати....
ніко до ніко Показати IP 23 Березня 2014 19:01
Вам скласти конкуренцію! Ні "сємєчькі" це ваша прерогатива
ННН Показати IP 18 Березня 2014 16:20
Рожнова (з центру культури) - це гідна кандидатура!!!
культурка Показати IP 3 Квітня 2014 04:52
Більш огиднішого самолюба, хама і д*біла, як Єфіменко,...світ ще не бачив!!! Він половину артистів в гроб загнав, а половину разом з Максименком зробив профнепригодними. І не доведи господи бути йому начальником управління....САВДЕПІЯ ПОВНА!!! СРОЧНО ПОТРІБНА ЛЮСТРАЦІЯ І В ФІЛАРМОНІЇ, БО СКОРО З НЕЇ НІЧОГО НЕ ЗАЛИШИТЬСЯ, КРІМ ПОМИЙНОЇ ЯМИ!
111 Показати IP 4 Квітня 2014 15:36
Мене в начальники! Бібліотекарів розжену, книжки спалю (зимою, як газ нічим буде оплачувати) - прийдете грітися, філармонію в оренду здам разом з хором (на село їх, хай співають на весіллях - там добре платять), в театрі - офіс самооборони буде і правого сектору, музей - хто туда ходить? архів зроблю з Силюком-сторожем! Ще є музичні школи - нема де їх подіти - на госпрозрахунок!!!! Отам зарплати подивіться які, куди тим бібліотекарям? (До речі, нова влада з них Юлькіні надбавки уже забирає.) І це все не маразм, нова Україна потребує нових реформ, нових ідей по економії бюдж.коштів. Ось вони!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus