USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Три кандидати - на посаду керівника луцького хлібокомбінату

24 Грудня 2014 08:11
Держпідприємство «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» й досі залишається без директора. На цю посаду претендують три кандидати, які представили бізнес-план виведення підприємства з кризи, - інформують на сайті Агравері.

Про це заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Людмила Петриканин повідомила під час оперативної наради, інформує прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що ще на середину листопада ситуація з одним із найбільших виробників хліба на Волині характеризувалася як одна з найскладніших в області.

Державне підприємство «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» було прийнято зі сфери управління Державного агентства резерву України до сфери управління Мінагрополітики з метою встановлення об’єктивного стану справ на підприємстві. Фахівці управління внутрішнього аудиту Мінагрополітики провели позаплановий аудит ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» за період з 1 січня 2013 року по 30 червня 2014 року, зафіксувавши факти нестачі зерна та продуктів його переробки на загальну суму 53 121,9 тисячі гривень.

Матеріали проведеного на ДП «Луцький КХП №2» позапланового аудиту направлено до Генеральної прокуратури України, а директора ДП С. О. Москвича за виявлені порушення звільнили з посади та призначили виконувачем обов’язків директора О. В. Вовка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ось Вам Показати IP 24 Грудня 2014 10:19
Директора ДП С.О. Москвича відсторонили від роботи - потім наробили "глупостей", а тепер всім "хреново"! Будете ще всі того Москвича просити щоб вернувся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus