USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ЦВК обробила 100% протоколів

29 Травня 2014 11:15
Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів дільничних виборчих комісій.

Про це з трибуни ВР помідомив виконувач обов’язків президента Олександр Турчинов, - повідомляє «Українська правда».

Згідно за результатами підрахуноку голосів, перемогу на дострокових виборах президента України 25 травня здобув Петро Порошенко з результатом у 54.7%.

Також Турчинов сказав, що за попередніми підрахунками Київ має новообраного мера і закликав депутатів привітати з новою посадою Віталія Кличка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
наказ Показати IP 29 Травня 2014 11:20
Ну все Турчинов! Тепер спокійно можеш в.о.президентство залишати, брати ружжо і на Донбас! Тоді і тільки таким чином тебе зрозуміють, а інакше, за всі діяння "на посту" - до суду!!!
лпдмуа а простише и Показати IP 29 Травня 2014 11:28
Петро 1-й вже е -який намірився не вікно а всі двері в европу відкрити : Потрібний ще Богдан Хмельницький-братья Богуни- начальник розвідорганів війска запоріжського Лаврін Капуста а також вчені-будівельники-банкіри-вояки-і багата- багато розумной молоді -що в нас е _ головне по місцях розтавити а би кожен робив свою справу : Старих пердунів пенсіонерів із всіх державних структур геть на городи- дачі-до внуків і скорочувати державний апарат терміново там головна біда
екскурсовод Показати IP 29 Травня 2014 13:13
Президент єврей - це так по українськи. Коли наша нація доросте до того, щоб родити нормального президента? Коли народ відкриє очі? Коли президента буде обирати країна а не олігархи?
лпдмуа а простише и Показати IP 29 Травня 2014 14:10
доросте обов'язково але тільки тоді якщо будуть любити свою батьківщину як нарід ізраіля любить ізраіль : А в нас поки за всі роки на трьох як не стукач то злодій а ще гірше лицемір який час від часу одівае вишиванку і лізе на трибуну крім того пянство і куревство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus